Benimle aynı ortama dahi giremicek inceller kırıcı ve kaba yorum yapmasın.
İsteseydim yaşardım ama ben istemiyorum. Fakat insanların dalga geçmesinden bıktım artık.
27 yaşındayım daha önce bir ilişkim oldu fakat oda 3-4 ay sürdü ve herhangi bir şey olmadı.
Bu yaşta bakire olmak ve deneyimsiz olmak acıncak bir durum mu? Saklamalı mıyım?
Ben de uçkur cozmedim bu yasima kadar ve bunu bir seviye olarak gorenlere şaşırıyorum. Herkesin özelini herkesin geneli olması gerektiğine inandırmak isteyen bir algı var ve bunu başarı olarak yahut "geleceğe yatırım" olarak görmek istemeleri ise komik ve enkazsal bir durum. Kendi bedenine saygı duyan başka bedenlerde çözüm mü arar? Senin yaşamın senin tercihin ve bence dini yönünü bir kenara koysak bile sevdiğin insanla bile sınırlarını korumak takdir edilesi bir hususdur.
Cevap
30Cevap
Dalga geçenler b@c@k arasının zevkine yenik düşen birer aciz oldukları içindir özel bişeyi özel biriylen yaşarsın önüne gelenle diğil öğle diğilmi sıradanların arasında aykırı yaşamam zordur
Etrafında böyle bişey için dalga geçecek birileri varsa eğer, onları hiç düşünmeden hepsini silmelisin
resmen psikolojik şiddet
Herkes özgürdür senin tercihin de Bir özgürlük. o dalga geçenler ister gergedanlar sevişsin ister zebrayla, ya da kapı koluna versin özgürdür sapına kadar saygı duyarım ama iş benim özgürlüğüme dönerse eğer acımam silerim, hayatın oyuncak olmuş milletin diline okuyunca kendime yapılmış gibi hissettim bu nasıl bir cahilliktir böyle
Birak dalga geçmeyi bilmeye bile hakları yok. Bu senin bedenin senin tercihin. herkes saygı duymalı...
keşke azıcık saygı duyabilseler
Ömür boyu hayatını paylaşacağın insanla yaşa bunu ki sonra pişman olma.
bende öyle düşünüyorum ama dalga geçilmesinden bıktım. Yok evde kalcaksın yok çocuk musun yok deneyimsiz misin...
Deneyim kazanacağın kişi, aile kuracağın kişidir.
Kimlerle düşüp kalktığı bilinmeyen insanlara kendimi meze edemem açıkçası.
Seks dediğin şey kralı yarım saat, aile olmak ömür boyu.
Acınacak bi durum neden olsun? Biriyle birlikte olmak nasıl övünülecek bir şey değilse olmamak da eziklik değildir. Herkesin kendi tercihi
Tam aksine gurur duyulacak bir şey ama tabi artık zaman devir değişti
neden benimle dalga geçiyorlar?
Kedi ulaşamadığı Ete mundar dermiş boş versen onları bırak kendini temiz asil tut
umarım bir gün umursamamayı öğrenirim
Ortamını değiştir önce
Birileriyle cinsel ilişki yaşamayı bir başarı olarak görme. İstesen zaten bunu çok rahat yapabilirsin
etrafımdaki insanların dalga geçmesinden bıktım
kızlar ve bazı erkekler
evlendigim kişi ile evet
Yanç bu zevkten bugüne kadar mahrum olman sana için bir eksiklik yoksa kimene bundan
Helal olsun sana aferin senin gibi kızların nesili tükenmek üzere koruma altına almak lazım
Neden acınacak durum olsun kşr olman acınacak durum olurdu. Ne guzel temız kalmıssın
Bunla neden dalga geçilsin ki karşına düzgün biri çıkıncaya kadar beklemek senin hakkın
Değil. tabiki ama bu kadar zaman iyi sakldmissin kendini
Kadınlarda ilişki sayısı düşük istenir. Erkekte yüksek. Çünkü her kadın seks yapabilir mesele az yapmışı bulmak. Ayrıca her erkek seks yapamaz (%20 belki) mesele çok seks yapmışı bulmada.
Daha değerli özellikle kadılar ne kadar farklı fazala kişiyle yaparsa ilerde evleneceği adamı aldatma oranı o kadar artıyormuş
helal olsun senin gibi kızların sayısı umarım artar
neden o zaman dalga geçip ezik diyorlar
onu diyenler bataklıkta ve seni de çekmeye çalışıyor ondan
O çevreyi değiştir. Buna eziklik diyen çevreden hiçbir fayda gelmez sana.
Yanlış düşünüyosun. niye acınılacak bi durum olsun. gayet normal
Niye öyle düşünüyorsun.. kim seninle dalga geçiyor ki?
Bu konu hakkında seninle dalga geçenler çoğunlukla kısmı Erkek mi
Neden böyle düşündüğünü anlamadım, bence daha artı bir özellik..
Ciddi bişey düşünüyorsan eğer konusabilirmiyiz ben bicok şeyi hazirladim biri eksik sadece hayatmda
anlamadım nasıl
Neden acınacak durum olsun ki
Ne alaka erkekler korse senin ne suçun var
Hayır ya normal herkes birini bulamıyor hayatında
Bende o yaştayom. bakirim
Bu düşünceye sahip olduğun için öylesin
Ne alaka kızım normal
banada öyle geliyordu ama o kadar dalga konusu oldum ki
Ne ilgisi var eziklikle
dalga geçip öyle diyorlar
Saçmalama nasıl çevren var senin öyle ya
Gayet normal.