Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayir tabiki de bir insanın değerini seks yapmak belirlemez. Karakteri belirler. Cinsel ilişkiyi bir hayat kadını veya jigoloyla da yaşayabilirsin. Sonuçta bu kişinin kendisine kalmış bir şey. Cinsel ilişki yaşamamış birisini ezik olarak gören eziktir. Sonuçta insan tercih ettiği şeyi yaşar. Kendine yakışanı yapar cinsellik bir insanın kalitesini belirlemez, karakteri belirler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de değildir önemli olan bunu hemen yapmak değil ki çünkü hani bu herkes ile yapılacak bir şey değil hazır hissetmeden yapılacak bir şey değil belli bir zaman var ve bunu sadece kişi kendisi bilir birisine bir şeyler hissedersin gerçekten cinsel olarak istersin ne yaparsın önemli olan ne zaman ya da neden yaptığın değil aslında kiminle yaptığın erken başlamak o kadarda marifet bir şey değil mesela yurtdışında yaşıyorum burada millet 14 yaşında 15 yaşında başlıyor ama bu bir hata daha cinsel organ tam oturmamış haliyle ilişki yaşamaya başlıyorlar ve bu iyi bir şey değil her şey tadında güzel.
10 Yorumla
+1 yılalakası dahi yok kimisi sevdiği biriyle olmak ister ama birini sevmemiştir yapmamıştır ki bence en güzeli de odur keşke benim de ergenlikte aklım bassaydı da kalkıp 3 kuruşluk eğlence uğruna elini sıkmayacağım Allahın selamını verse almaya tereddüt edeceğim kızlara kan ter efor ve afedersin döl harcamamış olsaydım
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eziklik değildir elbet ancak sesleri duymadan , renkleri görmeden ve tat almadan yaşamak gibidir.. Kadın lezzeti ve kokusu bu dünyada ki en özel koku ve lezzettir yaşamın keyfini ve mutluluğunu arttırır..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
60Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence öyledir. çünkü genelde tercih edilmemişlerdir kimse tarafından
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Değildir 😒
Bugün çok kısa ve öz konuşuyorum ya, çok cool hissediyorum kendimi, çay içcen mi?
12 Yorumla- +1 yıl
Bende seni yerim
+1 yılDeğil, kişisel tercihidir çünkü isteseydi her şekilde yaşardı şu zamanda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden eziklik olsun zamankja herseyi öğrenir bu arada hoş geldin hayırlı olsun evlenmişsin
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılEziklikle alakası yok kendimi helalime saklıyorum eşiminde öyle olmasını isterim
30 YorumlaNeden eziklik olsun ki her insan bakire olmak zorunda olmadığı gibi her insan da ilişki yaşamak zorunda değil
10 Yorumla
+1 yılDeğildir. Sonuçta bunun pek çok haklı sebebi olabilir, herkes her şeyi yaşayacak deyu bir zorunluluk yok.
10 Yorumla
+1 yılEziklik değildir tercihtir kimisi sevmez kimisi tek kişiye saklar kendini
20 Yorumla
+1 yılTabiki değil sabırlı olmuş ne güzel kendini eşine saklamış
10 Yorumla
+1 yılTemiz kalmak ne zamandır eziklik oldu canım benim ☺️☺️
10 Yorumla
+1 yılŞu yaşıma kadar sayısını bile hatırlayamadığım kişiyle sayısız ilişkiye girdim de neoldu eğer eziklik olsaydı bile sayısız ilişkiye giren seks master mı ilan edilecekti? Olsa bile kimse madalya takmıyor insan yine eksik hissediyor yine eksik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence değil zamanında bende kendimi evleneceğim kadın için saklardım sevgilimle evlenecegimi düşünürdüm beni terk edince işin rengi değişti 15 gün sonra hatunun biri kullandı attı beni bi kenara 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendilerin yüzde 99u biz bakir erkeklerden tiksinse de hiç cinsellik yaşamamış herkese de hergün yaşayanlara da saygım sonsuz kimsenin özel hayatı ona saygı duymama engel değil.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şu devirde eziklik değil gerçekten çok çok güzel bi şeydir..
20 Yorumla
+1 yılİstediği halde girmiyo ve toplum baskısından korkuyo ve arzularını yaşamıyosa ezikliktir ama kişisel tercihse saygı duyarım
00 Yorumla
+1 yılBende kendimi helalim saklıyorum @yagmur_hafsa
11 Yorumla- +1 yıl
O sırada benim kafada dönen senaryolar 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir ya karar vermemiştir ya da nasip olmamıştır
10 Yorumla Temiz kalmak kadar güzel bisey yok Diğerleri bütün erkeklerin tadına bakmıştır
10 YorumlaEziklik değil tercih meseledir kendine muhafaza edebildiyse ne kadar güzel
00 Yorumla45 yaşına kadar yapmayan erkek eziktir net olarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle değildir ama öyle hissediliyor saçma bir düşünce.
00 Yorumla Herkes yaşayacak diye bir kural yok. Eziklik değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Neden eziklik olsun ki. Herkes özgür iradeye sahip. Dileyen dilediği gibi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaşında olduğuna göre değişir.
Ve eziklik değildir. Ezik bir karektere sahip olduğunu özgüven problemi yaşadığını gösterir
00 Yorumla Aslında en güzeli o, sürekli yeni birileri aramak insanı cinsellikten soğutabiliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik dışı kastediliyorsa bu eziklik değil ahlaklı olmaktır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de hiç cinselik yaşamadım ne alakası var tercih meselesi bu
00 Yorumla Eziklik olamaz. Böyle bir şeyi kabul etmiyorum.
00 Yorumlabence harika bisey, ama mukemmellige layik kisi bulmak zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Herşeyde olduğu gibi bu da kişisel tercihtir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünaha girmek istememek neden eziklik olsun, illa herkes zina yapmak zorunda mı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alakası var ya bence asıl evlenmeden önce cinselik yaşamak eziklik acizlik BENCE
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel ilişki yaşayıp bunu başarı gibi görmek eziklik midir diye sorabilirsin soruyu
00 Yorumlabilmiyorum ki kanka bende hiç yaşamadım bu zaman kadar ezik miyim acaba :(
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Günümüz şartlarında biraz öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDeğil tabi. bu soruyu sormak eziklikmi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kurallarım var. Nikahsız yapmadım.
10 Yorumla
+1 yılHayır tabi ben de hiç yaşamdım evliliğe saklıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYollu olan eksikliktir der, sevdiğin kişiye saklamak asilliktir
00 Yorumla
+1 yılBence evlenmeden cinsellik rezilliktir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBen yaşamadım ve asla ezik hissetmiyorum
00 Yorumla
+1 yılEziklik değil tabii ki, tercih meselesi.
00 Yorumla
+1 yılÖnüne geleni yemiş olmak asıl eziklik bence😅
00 Yorumla
+1 yılhayırr , benimle yasamamıs olmak ezikliktir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Yok tam tersi öyle varsa bulsun beni
00 YorumlaEziklik değil tercihdir.
00 YorumlaHiç cinsel ilişki yaşamadım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır.. neden eziklik olsun..
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var adam belki inançlı birisi a..
00 Yorumlaaslında değil ama günümüzde öyle görülüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılEziklik, şaka bir yana değildir, tercihidir
00 Yorumla
+1 yılTercihtir saygı duyuyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayır değildir
10 YorumlaDegildir tercihtir
10 Yorumla
+1 yılTercih meselesi
10 YorumlaHayır değildir,
10 Yorumla
+1 yılDeğildir ama kayıptır
00 Yorumla
+1 yılEziklik demek yanlış bir ifade olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDegil takiki
10 Yorumla Eksiklik tir
11 Yorumla- +1 yıl
Sekssiz hayat mı geçer sıkıcı
- Devamını Gör (16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026