Hiç öpüşme vs yaşamadım yaşıt arkadaşlarım çok rahat takılıyorlar bende herkesle yapmak istemiyorum güvendiğim birisi olsun istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Neden eksiklik olsun... Her şeyin bir yeri/zamanı, her anın anlamlı olacağı, yaşamanın değer katacağı bir dönüm noktası var.
Ezbere ve sırf laf olsun diye yaşayacağına, doğru olduğuna inandığın, hissettiğin zamanda yaşamak emin ol çok daha değerli kılacaktır. :)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılEksiklik değildir. Bu tamamen sizin kararınızdır. Çok fazla sevişmiş birisine kimse madalya vermiyor. Canınız kim ile ne zaman isterse o zaman yaşarsınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki yasin kac? En iyisini yapiyosun herkese gore degil bu isler. Herkes rahat olamaz. Sen olgun biriyle sevismelisin. Genc biri dusunmez seni ustune atlar. Ama olgun biri acele etmez rahat hissetmeni saglar. Senin yaninda rahat hissedebilecegin biriyle olman lazim. Ve nerde durmak istiyosan orada duracak birine. Istersen boyle biri bulabilirsin. Ama birden bulusma olmaz zamanla konusarak guvenmelisin isinmalisin
04 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılPeki nerde yasiyosun? Netten dedigim gibi birini bulabilirsin. Buyuk sehirdeysen burdan bile bulunur. Hicbisey yapmayarak hep icinde kalacak. Ilerde evlenince esin kimbilir neler yasamis olacak sense hic. Ve ozellikle esin odjn cikarsa hep icinde kalacak bazi seyler. Kimbilir ne hayallerin Vrdir. Senin gibi cekingen kizlar sekste daha isteklidir hep ici de tutarlar.
Soran+1 yılIntarnetten bulmak gibi amacım yok onun için yazmadım zaten güvendiğim birisi ile yaşamak istiyorum ayrıca eskisi gibi isteğim yok zaten
Cevap sahibi+1 yılSabit fikirlisin anladim. Bosuna soru sormususn neyse iyi gunler
+1 yılSirf istedigin biriyle olsun diye yapmadiysan eksikliktir biran once sev birini yap gitsin ama edebinden hayandan ardan dolayi yapmiyor idi isen haddinden cok fazlaliktir ablacim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoo degil. Ben guvenilir birisini bile aramiyorum, esimi bekliyorum. Ne de olsa dinime gore yasamaya calisiyorum ve gunah helalin olmadigi kisiyle yapmak…🤷♂️
20 Yorumla
+1 yılYaşından dolayı olabilir. Yaşamak istiyorsan yaşa istemiyorsan sakla. Ama bu bir eksiklik değildir bunu bil. Bu bir ihtiyaçtır.
00 Yorumlaeğer eksik hissediyorsan eksikliktir bu kişisel bir şey aseksuel biri için değil istekli biri için eksikliktir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiyedeki bütün erkekler bütün bakire kızlara sonsuz saygı duyarlar ama türkiyedeki bakire kızlar da dahil olmak üzere bütün kadın kız tayfası bakir erkeklerden nefret eder, tiksinir. Bir de utanmadan kadınlar eziliyor diyebiliyorlar...
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi bir gün gerçekten birini sevdiğinde ya da evlendigin adamla ilkini yaparsın
10 YorumlaYani eksikliğini çok hissetmedim ama insan bazen çok istiyor
00 YorumlaEksiklik degildir kasr olmaktan iyidir guvenilir insan zor sonra gizliden aglamaya geliolar hepsi
00 Yorumla
+1 yılEksiklik değil bende yaşamadım yaşayanlar daha mı ayrıcalıklı ya da daha mı konforlu hissediyorlar hayır yaşamak kadar yaşamamış olmakta normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi ya bende hic yapmadim sevgilim de olmadi opusme falan bizim işimiz zor ya ortak 😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. bence eksiklik değil, bu konuda haklısında ama bunu kendinde eksiklik olarak görme derim
00 YorumlaEkaiklik değil çok zor bir şey değil ki bu istediğin zaman yaparsın sen de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılgüven herkes için önemlidir.. doğru zaman oluğu zamandır.. akışıa bırakmalısın...
00 Yorumla Erkek için evet kadın için tam tersi. Yanlız bu olay sanıldığı gibi sadece türkiyede değil dünyadada böyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsenin keyfine kalmış istersen bir ömür yapma, kime ne?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey yaşamamış, tertemiz bir insan olmayı o kadar çok isterdim ki. Evlilik vaadi ile kandirildim ve kirletildim. her şey için çok pişmanım...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eksiklik değil güven veren biri olmayınca böyle oluyor. Herkesle yapmak olmaz literatürüme ters bir kere
00 YorumlaBende senin gibiyim ama artık dayanamayacam galiba
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim pek isteğim yok zaten
Soran+1 yıl21
Soran+1 yılSoğudum sanırım ya
Ne eksikliği millet iyice şaşırmış
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu bulunduğun yaşa ve fikiregöredegişir
00 Yorumla Normal bende yaşamadım eksiklik olarak görmüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince kocan la yaparsın boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEksiklik değil güvende zor bulunan bir şey
00 Yorumla
+1 yılHayır değildir
00 Yorumla
+1 yılBence evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbence değildir
00 Yorumla
+1 yılTabi ki de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılEksiklik değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleksiklik değil
00 Yorumla
+1 yılSanal da mi yapmadin
00 Yorumla
+1 yılNasıl dayaniyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇok tatlısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz