sonuçta ikisininde avantaj ve dezavantajları var hangi yönü size ağır basıyor?
mantıklı
mantıklı değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlenmeden cinsellik yaşamanın avantajından çok dezavantaji var.. en başta ilişki yaşadığın insanla evlilik hayalleri kursan bile ilişki sonrası ayrılık yaşanma olasılığı çok yüksektir buda karşı tarafta hayal kırıklığı yaratır ve güvensizlik oluşturur.. ama sadece cinsellik yaşamak amacıyla ilişki yaşanıyorsa buda kişisel bir tercihtir o konuda kimsenin kimseye karışma lüksü olamaz..
Cinsellik insanın en temek ihtiyaçlarından biri, bunu sormak bile yanlış. Tabi ki herkes özgürce cinsel hayatını yaşamalı, kimse evlenmek zorunda değil ya da seks yapmak için evliliği beklemek zorunda değil.
Hem erkeğin hem de kadının ahlakı için mantıksızdır fakat kadına olan sıkıntısı toplumsal olarak daha fazladır. Bekaret sebepli bu kadar reddedilen yoksa neden zar diktirmek revaçta?
yalnız zar diktirtirme ilk bir kaç gün için geçerli sonrasında dikilmez hem herkesin buna parası yok
Flep yöntemiyle kalıcı yapılıyor. Herkeste tutmadığı doğru fakat kalıcı olanı da var. Bunun haricinde, ilişkiden birkaç gün öncesinde de yapılabiliyor ama kalıcı dikim olmuyor bu. Epey araştırdım bu konuları.
nasıl yani kalıcı nasıl oluyor ki
Cevap
25Cevap
Tabiki de mantıklı değil. Evlilik dışı cinsellik türk toplumunun örf adetine, ahlakına ve dininize aykırıdır. Evlilik dışı cinsellik ahlaksızlıktır
Mantıklı aslında sonuçta seks evlilik icin önemli. O yuzden test etmek gerek
Eşlerin birbirlerini iyi tanıması için gerekli olduğunu düşünüyorum.
Evleneceğin kişinin kültürü eğitim seviyesi sevgisi saygısı ve hayata olan bakış açısına göre değişir
Bana göre mantıklı bir durum. Tabi her önüne gelen ile değil.
Bence olmasa daha iyi pişmanlık ömür boyu sürer bira bekle kafan rahat olsun günümüzde hangi sevgili ilk sevgilisiyle evleniyor dikkat etmek lazım
İlişkinin sonunda kesin olarak evlilik varsa mantıklı.
yerine göre değişir cevrende sorun olusturuyorsa ilişkiye girmezsin eger cevrende sorun değilse bu tür seyler sende yaşarsın mantık budur cevrene ayak uydurursun
Mantıklı, kültürle alakalı, Avrupa ve Abdde bakirelik önemli deģil,13-14 yaşında cinselliği yaşıyor insanlar, bakire olmamanın hiçbir önemi yok. Müslüman ülke erkeklerinin bakire olmayanı alma ihtimali yüzde 1 dir, bakireliģini kaybedip sevgilisi bırakınca ben bittim deyip intıhar edenler var.
ondan mı insanlar 5 kez evleniyor çok saçma bu
Evlenebilen çok az, adamlar masrafı az diye alıyor.
Sen bakire misin? Evlemem diye mi üzülüyorsun?
derdim evlenmek değil
Anladım, cinsellik yaşadın mı? Güzel bacakların var.
Yaşadık artık mantıklı olsa ne olmasa ne.. Yaşamayan da yoktur
Evlenince tadi olmuyor bi sure sonra
Bana göre mantık dışı
Inananlar icin dinen haram. Yorumum bu kadar
Mantikli degil ama zevkli
Karşımdakinin algısına bağlı
Ihtiyac yani ellede olmaz hep.
Bence herkes için mantıklı, sence? 😄
kısmen ya
Yani aslında seks yapmadan da farklı şekilde zevk alabiliyorsun. Bir maks nokta konabilir
Yap mastını otur evinde
Kişinin tercihi saygı duyulur.. peki sence
Pp nerden çıktı simdi
ne alaka ya
Ben de onu diyorum. Soruya odaklanamıyorum
Çoğunlukla yaşanıyor artık
Mantıksız
Mantıklı
Mantıklı değil
Yaşamadan durulmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?