Çilekli, çikolatalı, muzlu, karpuzlu, limonlu, böğürtlenli bir sürü prezervatif çeşidi var.

Çilekli, çikolatalı, muzlu, karpuzlu, limonlu, böğürtlenli bir sürü prezervatif çeşidi var.
Aromalı prezervatif kullandım ancak çok zorunlu olmadıkça prezervatif kullanmayı tercih eden birisi değilim.
Merhaba,
Ben daha önce sadece para karşılığı cinsel ilişki yaşamıştım o da hani merak ettiğim için bedensel engelli olduğum için çok fazla sosyal bir insan olamıyorsunuz Türkiye şartlarına bundan dolayı sevgiliye da cinsel bir hayatınız aktif olarak olmadığı için o dönemlerde çalışıyordum, yakıt ücretini falan karşıladım bir abim bana yardımcı olmuştu ilişki yaşadım ama doğal olarak söylemek gerekirse detaylı bir ilişki boyutum olmadığı için normal prezervatif kullanmıştım
Cevap
31Cevap
Hiç kullanmadım
Peki
Evet çeşit çeşit kullandım. Nanelisi çok farklı soğuk, çileklisi güzel enfes… 🍓 👅 😻 💋
Hayır biz prezervatif kullanmıyoruz et ete değecek 😛
Yalnız ben evliyim onu da belirteyim yanlış olmasın 🤣
Zorunlu olmadıkça prezervatif kullanmayı tercih etmiyorum... Aromalı condom kullandım evet pek hoşuma gitmedi
Prezervatif sevmem. Geri çekilme yönteminden yanayım.
Hayır.. hem kadınlar prezervatif varken oral yapmazlar ama
Biiyorum sonra ısırmasınlar sakın 😂
vajinada koku veya tat duyusumu var da ben bilmiyorum :D
oral seksi neden prezervatifle yapayım ki :D
vajinaya prezervatif takacak halimiz yok tabiki kadın yapacakta neden direk hissetmek varken takayım diyorum :D
4 5 sene önce çok kullandım, kız arkadaşım çok istiyodu oral yaparken, çileklisini çok severdi
Çok sevmiyorum prezervatif ama kullandım aromalılardan da
Eski kız arkadaşımın biri kondom olmadan oral yapmazdı üzerine Nutella sürer o şekilde yapardı
bunun yerine penise krema, nutella, çikolata sosu gibi şeyler döküp yalamanız daha güzel olmazmı fjdgj veya vajinaya aynı şekilde :D
prezervatif yalamaktan iyidir
kullandımda bi farkı yokki sadece ilk açılışta güzel koku yayıyo o kadar
En fazla kokusu güzel işte. İçine girdikten sonra a.. m kokusu yok edecek onu.
Oral yaparken kadın isterse kullanırım sadece.
valla ben karma kullandım daha cok reeaksıyon verıyor
okey karma dıye yaz onu kullanın etkısı buyuleyıcı
Sevmiyorum ben. İçine boşalıp sonra ertesi gün hapı vereceksin.
kullanmadım ama denemek isterdim neden olmasın
tadını nasıl alıcan fkckc
Öyle kötü huylarım yok
Gereksiz tabi acemiler için gerekli bana istemez
Et ete deymedikden sonra ne zevki kalırki
kullanılır bence
sebebim olmadı hiç.
bilmem yaşamadım hiç.
kullanma ihtiyacı da olmadı haliyle.
Ne gereği var abd mı bura al zevkini çık
Yoo nivea nasıl 😊
çilekli kullanıyorum şu an :D
lateks gibi kötü kokmuyor en azından. elin çilek kokuyor takıp çıkardıktan sonra. bundan sonra böyle kullanırım. diğer türlü kokusu kötü oluyo
Ne sevdiğine bağlı sen ne seversin
Şöyle ortaya bi meyve tabağı istermisin
Hayır nasıl birley
Anladım
Bir kaç kez
Ok naneli kullandım
Harika
Hayir
Yutuyor muyuz bunları
Ben asla kullanmam
Kızların daha çok hoşuna gider
Evet kullandım