Cinsel Yaşam Tırtıklı prezervatif hiç denediniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Bu da bir başka boyut. Sözde yeniden yağlanıp kullanılabiliyormuş. Dildolar için daha güvenilir olabilir. Tırtıklı prezervatif hiç denediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
openmindedcouplee Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu kadar değil tabii ama çifte haz mıydı okeyin onu kullanmıştık tırtıklıydı biraz ama beni tahriş etti zevk aldırmaktan çok 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bunları su doldurup patlamayı severdim olsa da sı doldurup patlatsambaşka hiç kullanmadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Djdjdjd tamam Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Gerek yok yahu kayıyor kısa sürse olsa tamamda uzun olunca yok yani 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hım Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet denedim benim için bişeyfarketmedi ama partnerde fark oldu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur Yorumla
asddsa07 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Genel olarak kullanmıyorum ama merak da etmiyorum değil sen denedin mi hiç? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu fotodakini denemek istiyorum. Ama tırtıklı denedim klasikten çok farkı yoktu Yorumla asddsa07 +1 yıl En çok zevk aldığın hangi çeşit peki? Yorumla
KAYA93 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kalın kabartmalı olanlar var resimdeki kadar degil onlar is görüyor 0 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Prezervatif isteyen biri ile yapmıyorum. Hayatımda bu kadar saçma canım bir cisim olamaz. 0 0 Yorumla
Hdghajdghahs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Ben denedim ama artnerim sevmedi ok zero favorimiz. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anladımm Yorumla Hdghajdghahs +1 yıl Sen denedin mi sence güzel mı? Yorumla Soran +1 yıl Bu resimdekini denemedim ama tırtıklı prezervatif denedim klasikten pek farkı yoktu Yorumla Hdghajdghahs +1 yıl Fazla ilginç covid virüs resmi gibi 🤣 Yorumla
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Baya zevk verici oluyor evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hımmm Yorumla bereloji7 +1 yıl Deneywlim Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benimki doğal tırtıklı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ooo iyiymiş bulayım bunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vallahi çok aşırı içimi hoş etti benim de :) biz kadınları kudurtur sanki Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Aynen Öyle tırtıklar aklını alır kadının ama bunla yavaş yavaş girio çıkacaksın hissedecek o tirtiklari Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç farkı yok gibiydi diğerlerinden 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet bende öyle hissetmiştim. Acaba bu resimdeki nasıl hissettirir Yorumla Kibar4154 +1 yıl Dene Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. denedım partnerım cok haz aldı 0 0 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. Haayyyıııırrrr 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Denedim ama denemedim daha iyiydi 😕 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nite Yorumla berkecan38 +1 yıl Denediğim insan agrıdan karşımda ağladı dayanamadı biraz acısı var zor bir durum 😕😬 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Partnerin canı yanıyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kullan anlarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalın benşmki zor giriyor zaten Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çıldırır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🙏🟣 Yorumla denizseyyahı +1 yıl Zaten normal haliyle çıldırıyorum kendiliğinden doğal tırtıkllı😃😊🤣 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😆 Yorumla DeliAdam31 +1 yıl Çok da gerekli bişey değilmiş Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🙏💫 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl 🤏🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bu kadar değil tabii ama çifte haz mıydı okeyin onu kullanmıştık tırtıklıydı biraz ama beni tahriş etti zevk aldırmaktan çok
bunları su doldurup patlamayı severdim olsa da sı doldurup patlatsam
başka hiç kullanmadım
Djdjdjd tamam
Gerek yok yahu kayıyor kısa sürse olsa tamamda uzun olunca yok yani
Hım
Evet denedim benim için bişeyfarketmedi ama partnerde fark oldu
Doğrudur
Genel olarak kullanmıyorum ama merak da etmiyorum değil sen denedin mi hiç?
Bu fotodakini denemek istiyorum. Ama tırtıklı denedim klasikten çok farkı yoktu
En çok zevk aldığın hangi çeşit peki?
Kalın kabartmalı olanlar var resimdeki kadar degil onlar is görüyor
Prezervatif isteyen biri ile yapmıyorum. Hayatımda bu kadar saçma canım bir cisim olamaz.
Tahriş ediyor vajinayı tırtıklı prezervatifler tavsiye etmem
Ben denedim ama artnerim sevmedi ok zero favorimiz.
Anladımm
Sen denedin mi sence güzel mı?
Bu resimdekini denemedim ama tırtıklı prezervatif denedim klasikten pek farkı yoktu
Fazla ilginç covid virüs resmi gibi 🤣
Baya zevk verici oluyor evet
Hımmm
Deneywlim
Benimki doğal tırtıklı
Ok
Ooo iyiymiş bulayım bunu
Vallahi çok aşırı içimi hoş etti benim de :) biz kadınları kudurtur sanki
Aynen Öyle tırtıklar aklını alır kadının ama bunla yavaş yavaş girio çıkacaksın hissedecek o tirtiklari
Hiç farkı yok gibiydi diğerlerinden
Evet bende öyle hissetmiştim. Acaba bu resimdeki nasıl hissettirir
Dene
Hiç sevmem et ete girip çıkacak
Et ete değmeli tadı böyle çıkar
denedım partnerım cok haz aldı
Haayyyıııırrrr
Denedim ama denemedim daha iyiydi 😕
Nite
Denediğim insan agrıdan karşımda ağladı dayanamadı biraz acısı var zor bir durum 😕😬
Partnerin canı yanıyor
Niye
Kullan anlarsın
Kalın benşmki zor giriyor zaten
Çıldırır
🙏🟣
Zaten normal haliyle çıldırıyorum kendiliğinden doğal tırtıkllı😃😊🤣
Evet 😀
😆
Çok da gerekli bişey değilmiş
Hayır
🙏💫