bugün aldım ama nasıl gecikitiryor mu bilmiyorum ya, inşallah güzel haz verir. kullanan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İşin aslı prezervatif haz vermiyor. Geciktiricili prezervatiflerde penisi prezervatife geçirdiğin iç kısımda lokal uyuşturucu krem bulunuyor. Bu kadının vajinası ile temas etmiyor. Yani kadınlarda herhangi birhis kaybına sebep olmaz. Tabiki armutluk yapıp prezervatifi ters takmazsan... sadece erkekte sürtünme hissini azaltıyor. Dolayısıyla penisteki sinirlerlerin uyartımları azalıyor. Ayrıca prezervatif takıldıktan sonra ortalama10-15 dakıka sonrasında uyuşma başlıyor. Tabi birazdapisikolojik. fakat erkek orgazm olurkende yeterince zevk alamıyor.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeciktirici olayı tamamen psikolojik ben prezervatifsizde o işi halledebildiğim için çok sorun olmuyor ama işe yarıyormu dersen evet yarıyor fakat takar takmaz girerse yaramaz çünkü içinde azda olsa geciktirici krem var ön sevişmede takarsanız kremin nüfuz etmesi daha iyi olur ve işe yaramaz işe yaramıyor diyenlerin neredeyse tamamı takar takmaz domuza mızrak saplar gibi daldığı için işe yaramıyor
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Prezervatife geciktirici sprey sıkılmış gibi birşey. İki taraf içinde bir süreden sonra eziyete dönüşebilir. Çünkü zevk alınan sinirleri etkisiz hale getiriyor. Aman ha sakın o prezervatif takılıyken ağzını sürme.
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen sürmem zaten acı oluyormus galiba
Soran+1 yılanladım teşekkürler
+1 yılBaya bır gecıkmıssın koşşşşşş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
32Cevap
+1 yılBizde onu kullanıyoruz. Ama bu seferde çok mu geçiktiyor ne pestilim çıkıyor cidden 😁
16 Yorumla
Soran+1 yıldedim 3 4 tane kullanırız kesin bir seferde ama, öyle olmuycak heralde ya :( ne kadar sürede boşaldınız siz takılıyken?
- +1 yıl
Valla baya uzun sureydi bayıldım sonrasinda düşün 😀 3 ten sonra ikinizinde perti cikar 😀
Soran+1 yıl:DDDD
Soran+1 yıl2 saatimiz var ama :D
- +1 yıl
Yeter yeterrr hadi belinize kuvvet 😀😀
Soran+1 yılhahaha :D saol :DDD
+1 yılbişey yapmıyo uyusturuyo biraz pek hissetmiyosun ondan gecikiyodu heralde pek hatırlamıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 572 cevap paylaştı. o kadar bir etkisi olmuyor ya. en güzel geciktirici etkisi ikinci ve sonraki birleşmelerde olur. ilkini geçiştirin olsun bitsin. üçten sonra zaten sen bitsin istersin merak etme :D
00 Yorumla
+1 yılokey klasik, hisset, sıcak temas ve çifte haz çeşitlerini kullandım iyiydi hepsi iyiydi senin dediğini de alıp kullanayım bir ara :)
14 Yorumla
Soran+1 yılçifte hazzı gördüm nasıl o merak ettim baya
- +1 yıl
hem içi hemde dışı tırtıklı hem sana girerken hissettiriyor hemde partnerinin penisinde etkileşim yapıyor bana güzel geldi açıkçası.
Soran+1 yılSupermis
- +1 yıl
aynen :)) 5 tane kaldı kullanacak kişi arıyorum :)))
Geciktiricili olanlar biraz sıkıntılı küçük bir ara verirseniz uyuşturduğu için bir sönerse bir daha ereksiyon haline zor getirir yani haberiniz olsun :D
06 Yorumla
Soran+1 yılben getiririm ereksiyo haline :D
Soran+1 yılnasıl yani :D
Soran+1 yılaman Allah korusun :D
prezevatif zaten geciktiriyor en azından bende öyle birde geciktiricili baya etkilidir herhalde
00 Yorumla
+1 yılValla geciktiriciler sikintili neden dersen kadininda gec gelmesine sebep olabiliyor ve partneri mutlu edememe durumu opabiliyor
05 Yorumla
Soran+1 yılgeciktiricililer tek taraflı mı ki? :((
- +1 yıl
Erken bosalma problemi zamanla cozulur bunlara cok fazla bas vurmayin
- +1 yıl
:) peki dedigin gibi @muteman35
Soran+1 yıle daha az zevk alır o zaman :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlıktan çıkıyor insan gire çıka gire çıka boşalmıyorda insanı yoruyor.. d
12 Yorumla
Soran+1 yılDirek sokunca taksak kremin etki göstermesini beklemesek? O zaman geciktirmez inşallah yormasin bizi yq
Cevap sahibi+1 yıl. d. d
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Kullandım hiç zevk almadım, faydasınıda görmedim. kutunun yarısı halen duruyor. Beş kuruş etmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kişiden kişiye göre değişir :) Senin adamın performansı 10 dakikadan 20 dakikaya uzatıyorsa benımkini atıyorum 20 den 30 a uzatır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnşallah güzel zevk verir umarım zina yapmazsın bildiğin dinden çıkmak Allahın yasakladığı bir şey için Allahtan yardım istemek yuh
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi aldığınız markaya göre değişir durex çok güZel tavsiyemdir
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen durex aldım
Soran+1 yılAma boşalma gecikiyomus kaç saat bosalamiyomussun kötü oluyormuş öyle ya :( sen kullandin mı nasıldı çok mu geciktin
- +1 yıl
Hanimefendi boşalma beyinde başlayıp biten bir olay bunlar geçici çözümler partnerede bağlı bir durum yani kadın dar olursa aktif olursa ne yaparsan yap kısa sürer erken boşalan erkek böyle geçici şeylere değil kalıcı tedavi olmalı ben üni baslamadan önce kullanıyordum yarın saat sürüyordu şimdi ise hiç gerek yok istersem 1 dk istersem saatlerce
+1 yılevet arada bir elime geçirip yapıyorum baya geciktiriyor :P şaka şaka hiç kullanmadım hep klasik kullandım
00 Yorumla
+1 yıl30 dk da zor bosaldim kizin pestili cikti 2 gün yatalak oldu
09 Yorumla
Soran+1 yıloha sen ciddi misiiin :(((
- +1 yıl
Evet ama kiz 2 senedir seks de yapmamis surtunmeden dolayi baya canida yandi 3 posta zor attim. Ertesi 2 gun yataktan cikamadi haha
Soran+1 yılönden girdin mi
- +1 yıl
Zaten onden girdim arkadan yapmam ben once yarim saat parmakladim sulansin diye cok fazla silanamiyodu cikolatali kayganlastirici kullandik
Soran+1 yılbiz sürtcez girmiycek de bilmiyoru nasıl olcak ya of klasik alsaydım keşke
- +1 yıl
Kayganlastirici al bebem baya guzel oluyo guzel kayiyo
Soran+1 yılkayganlaştırıcı prezervatif mi
- +1 yıl
Yo o jel seklinda oluyo kucuk paket bana prezervatifin yaninda hediye vermislerdi jeli vajina ve penise suruyonbondan sonra şap şap sesleri dinliyon :)
Soran+1 yıltamam :)
evet geciktiriyor!
hemde aşırı ama takmadan takılmak daha bir güzel :D00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı. ne prezervatif kullanmam canım et ete deyecek hissedecek yaşanacak.)
00 Yorumlahiç gerek duymadım ama vardır bır hıkmetı lakın sen neden aldın onu cozemedım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTirtikli al bence haz istiyosan geciktiriviliside var he bide bufalo denen icecek var enerji gibi ondan al partnerine cok guzel hem ereksiyon hem geciktirici
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılprezervatifin adını duyunca zaten otomatik olarak gecikiyo özelliği olmasına gerek yok o ney öyle temas önemli doğal olarak 40dk
00 Yorumla
+1 yıldurex dışı gri olan aldıysan o iyiymiş
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen durex aldım geciktiricili
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNerene takacaksın? Beynine mi?
00 Yorumla Et ete değecek gerisi hikaye
20 YorumlaPrezervatif neymiş... içine poh poh attırcan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne alaka? przvf erkek için sen neyi geciktrcen?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEt ete değecek arkadaşım
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOyleeeeee
- +1 yıl
Evet
+1 yılseks yapmıyorum ki canım
00 Yorumla
+1 yılbir booka yaramıyooo
00 YorumlaGeciktirici prezerv.. gerek yok dogal sevisiyozbiz
00 YorumlaGerek yokki, sen napıcan onu :)
00 Yorumla
+1 yılTırtıklısını alsaydın daha guzel
00 Yorumla
+1 yılPrezervativ kullanmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben kullandım pek bir işe yaramıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılsprey ya da krem kadar işe yaramıyor özellikle uzun zaman seks yapmadıysan hiçbir işe yaramıyor etkisi yok yani
Soran+1 yılgecikmem yani pek fazla öyle mi
Cevap sahibi+1 yıliyide bu prezervatifler erkekler için pembeli sen ne yapıcan pek anlayamadım yani
Soran+1 yılonun da zevk almasını istiyorum. üstelik uyuşturuyormuş penisi zevk vermiyormuş :(
Cevap sahibi+1 yılerkeğine aldın yani
Soran+1 yılaynen
+1 yılgerek duymadım
00 Yorumla
+1 yılPrezervatif nedemek
00 Yorumla
+1 yılDeniyelimmi
00 Yorumla
+1 yılSen mi kullanacaksın
00 Yorumlaetkisi tabiki oluyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında