Cinsel Yaşam Geciktiricili, tırtıklı prezervatif kullanan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 kızlar çok zevkli oluyor mu yoksa çok mu canınız acıyor? Geciktiricili, tırtıklı prezervatif kullanan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Can acitacak bir şey değil o, hazzı arttirmak için tasarlanmış 0 4 Yorumla Soran 1 yıl peki geciktirici etkisi çok oluyor mu sevgilimin zaten yarım saat 45 dakika sürüyor gelmesi Yorumla didakdik 1 yıl Tırtıklı olan gecikmeyi etkilemez o kadar, daha çok senim zevk alman için düşünülmüş Yorumla Soran 1 yıl himm geciktirici etkili diyor ya o ne kadar etkili onu merak ettim Yorumla didakdik 1 yıl Geciktirici etkisi değil ön planda olan işte, tırtıklı oluşu ile kadınların daha fazla hissiyatını arttırmak için Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tırtıklı sert yaparsa biraz sıkıntı yaratabilir ama ilişki şekli soft ise zevki yüksek olur 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Benim ex partner sadece tırtıklı isritiyordu. Tırtığı ona yarıyordu, geciktiricisi bana. 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Çok zevkli kullanabilirsin 2 0 Yorumla
vitocorleone2 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl evet geciktiriyorilk defa mı deneyeceksin 0 24 Yorumla Soran 1 yıl evet ilk defa denicez o yüzden kararsız kaldık daha almadık ama 😅 Yorumla vitocorleone2 1 yıl aldır fbyne işi ne )) sen alma o getirsn Yorumla Soran 1 yıl yok nişanlım o alır zaten 😅 ben almam Yorumla vitocorleone2 1 yıl aa nişanlı biri ))nişanlılar her gün yapıyor mu fbyler gibi? Yorumla Soran 1 yıl ben yapıyorum doymuyorum çünkü haftada 5 en az 😁 Yorumla vitocorleone2 1 yıl en az 5 diyor ) böyle istekli kadın bulmak imkansız nerdeysehakkını verebiliyor mu enişte peki? Yorumla Soran 1 yıl veriyor veriyor boşalmasi yarım saat 45 dakika sürüyor Masallah nazar değmesin 😅 Yorumla vitocorleone2 1 yıl abartıyor gibisin ))kaç posta atıyor buluşma da Yorumla Soran 1 yıl niye abartiyim ki 15 yillik spor geçmişi var 😅 değişiyor ama en az 3 Yorumla vitocorleone2 1 yıl en az 3 ve her gün pompalıyor enişte )) skse çok vakit ayırıyorsunuz desene Yorumla vitocorleone2 1 yıl arabada mı evde mi genelde? Yorumla Soran 1 yıl evet online çalışıyor ben de çalışmıyorum o yüzden bütün zsman oraya gidiyor Yorumla vitocorleone2 1 yıl e daha ne seni asla boş bırakmaması lazım bencedaha önce ilişkin oldu mu cinsel? bir sorum var da ne kadar doğru Yorumla Soran 1 yıl genelde ev bazen araba Yorumla vitocorleone2 1 yıl üsteki sorumu cevaplamadın ama evet sanırım cevabıpekii sence araba mı evmi tercihin? Yorumla vitocorleone2 1 yıl hem madem sevgilin geç boşalıyor neden geciktiricili prztefe ihtiyç duyuyorsun kii Yorumla Soran 1 yıl cok ilişkim oldu ev tercihim geciktiricili merak ediyoruz çünkü en az 1 buçuk saat sürer herhalde 😅😅 Yorumla vitocorleone2 1 yıl haha ))o kadar dayanabilir misin acabapekii önceki yaaşadağın ilişkilerinle bu nişanlınla olan ilişkilerini karşılaştırıyor musun Yorumla Soran 1 yıl tabiki de insan karsilastiriyor Yorumla vitocorleone2 1 yıl peki neleri karşılaştırıyorsun? Yorumla vitocorleone2 1 yıl çok özelse mesaj kutum açık ordan dinlemek isterim senitabiki sadece sohbet edeceğiz enişte olduğunun farkındayım )) Yorumla vitocorleone2 1 yıl burdan da söyleyebilirsin çok merak ettim Yorumla vitocorleone2 1 yıl akitf misiniz Yorumla vitocorleone2 1 yıl orada mısın Yorumla
Serkozican34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Kadınlarda belli bir git gelde tahriş ediyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl peki erkekte gerçekten geciktiricilik yapıyor mu cok mu fazla Yorumla Serkozican34 1 yıl Pek fark eden bir şey olmuyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tırtıklı rahatsız etti 0 2 Yorumla Soran 1 yıl seni mi rahatsiz etti yoksa kızı mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızı öyle dedi yani hiç hoşlanmadım dedi çöpe attım kutuyu Yorumla
Kamphayati35 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sevmiyom ben 0 5 Yorumla Soran 1 yıl neden ki sevgilimle denemek istiyoruz ama kararsız kaldık Yorumla Kamphayati35 1 yıl Et ete degecek Yorumla Soran 1 yıl hep prezervatifle yapıyoruz hamile kalmak istemiyorum çünkü Yorumla Kamphayati35 1 yıl Kal anne olursun Yorumla Soran 1 yıl yok yaa Allah korusun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Can acitacak bir şey değil o, hazzı arttirmak için tasarlanmış
peki geciktirici etkisi çok oluyor mu sevgilimin zaten yarım saat 45 dakika sürüyor gelmesi
Tırtıklı olan gecikmeyi etkilemez o kadar, daha çok senim zevk alman için düşünülmüş
himm geciktirici etkili diyor ya o ne kadar etkili onu merak ettim
Geciktirici etkisi değil ön planda olan işte, tırtıklı oluşu ile kadınların daha fazla hissiyatını arttırmak için
Tırtıklı sert yaparsa biraz sıkıntı yaratabilir ama ilişki şekli soft ise zevki yüksek olur
Benim ex partner sadece tırtıklı isritiyordu. Tırtığı ona yarıyordu, geciktiricisi bana.
Çok zevkli kullanabilirsin
evet geciktiriyor
ilk defa mı deneyeceksin
evet ilk defa denicez o yüzden kararsız kaldık daha almadık ama 😅
aldır fbyne işi ne )) sen alma o getirsn
yok nişanlım o alır zaten 😅 ben almam
aa nişanlı biri ))
nişanlılar her gün yapıyor mu fbyler gibi?
ben yapıyorum doymuyorum çünkü haftada 5 en az 😁
en az 5 diyor ) böyle istekli kadın bulmak imkansız nerdeyse
hakkını verebiliyor mu enişte peki?
veriyor veriyor boşalmasi yarım saat 45 dakika sürüyor Masallah nazar değmesin 😅
abartıyor gibisin ))
kaç posta atıyor buluşma da
niye abartiyim ki 15 yillik spor geçmişi var 😅 değişiyor ama en az 3
en az 3 ve her gün pompalıyor enişte )) skse çok vakit ayırıyorsunuz desene
arabada mı evde mi genelde?
evet online çalışıyor ben de çalışmıyorum o yüzden bütün zsman oraya gidiyor
e daha ne
seni asla boş bırakmaması lazım bence
daha önce ilişkin oldu mu cinsel? bir sorum var da ne kadar doğru
genelde ev bazen araba
üsteki sorumu cevaplamadın ama evet sanırım cevabı
pekii sence araba mı evmi tercihin?
hem madem sevgilin geç boşalıyor neden geciktiricili prztefe ihtiyç duyuyorsun kii
cok ilişkim oldu ev tercihim
geciktiricili merak ediyoruz çünkü en az 1 buçuk saat sürer herhalde 😅😅
haha ))
o kadar dayanabilir misin acaba
pekii önceki yaaşadağın ilişkilerinle bu nişanlınla olan ilişkilerini karşılaştırıyor musun
tabiki de insan karsilastiriyor
peki neleri karşılaştırıyorsun?
çok özelse mesaj kutum açık ordan dinlemek isterim seni
tabiki sadece sohbet edeceğiz enişte olduğunun farkındayım ))
burdan da söyleyebilirsin çok merak ettim
akitf misiniz
orada mısın
Kadınlarda belli bir git gelde tahriş ediyor
peki erkekte gerçekten geciktiricilik yapıyor mu cok mu fazla
Pek fark eden bir şey olmuyor
Prezervatif sevmiyorum ten tene degmeli bence
Tırtıklı rahatsız etti
seni mi rahatsiz etti yoksa kızı mi
Kızı öyle dedi yani hiç hoşlanmadım dedi çöpe attım kutuyu
Sevmiyom ben
neden ki sevgilimle denemek istiyoruz ama kararsız kaldık