Arkadaşlar ilişkide prezavartif okey rötar kullandnizmi hic Nasl etkisi oluyrmu
Cevabın nedir?
+1 yılArada onu alıyorum. Çok uzun süre seks yapmadığımda doluyken bende erken boşalmamak için alıyırum. Ama tavsiyem geciktirici sprey al. O daha etkili.
28 Yorumla
Soran+1 yılSprey daha iyi ama bundn aldm iyi mi kotumu bilmiuyrm
- +1 yıl
Kardrşim sana tavsiyem sprey. Okey rötar en fazal 5-10 dakka öteleyecek boşalmanı. Ama pelvik deben karın altı kaslarını spora git o bölgeye çalış. Kas gğçlendikçe başlama süren artar. Bide çok erken boşalıykrsan kızdan önce bir mast la boşal. Buda uzatır.
Soran+1 yılErkn bosalma sorunum yok zaten bir ilişki on dk suruyr onu uzatmak istyrm bu okey rotari önerdiler
- +1 yıl
Ha tamam uzatmak içinse bu iyi. Ama çok erkense sprey garanti çözüm
Soran+1 yılErkn boşalma sorunm yok BN biraz daha uzatmak için aldm
- +1 yıl
Tamam dır o zman kullan. Sprey çok erken boşalınca. Ama yinede sprey kullan hatun deliriyor snaa tavsiye☺
Soran+1 yılTM kardesm çok saol onerin için hangi spreyi tavsiye edersin
- +1 yıl
Ne demek kardeşim. Kardeşim ben durex in spreyini kullanıyırum gayet te memnunum ama dikkatli ol fazla kullanma aşırısı ciltte tahriş😅çok etkili hatun deliriyor. Aklında olsun ilişkiye başlamadan 5-10 dak önce kullan. Kız uçar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet kırkbeş dakika sürdü
112 Yorumla
Soran+1 yılOoo iyiymis rötarmi kullandn sen
- +1 yıl
45 dakka uzatmaz. Sen zatwn ortalama da boşalıyotsan uzatmıştır. Okey rötarı bende çok kullanırım ama en fazla 10 15 dk. Sprey daha etkili.
- +1 yıl
Arkadaş erken boşalıyor. Sprey kullansa harbiden acayşp uzatıyor. Bşde kızdan önce bir kere mast yapsa oda uzatır.
Soran+1 yılYani rotari kullanınca 5 dk daha fazlsmi olck ozmsn sprey daha iyi
Soran+1 yılNormal ole on dkda bosaliyrm rötar aldm uzatsn diye etkili olurmu
- +1 yıl
Kardrşim sana kullanmış brii oalrak söylüyorum erken boşalacağını hissedersin çok doluysan kız bulduysan o sıra kesin erken boşalırsın ben bu durumdaysam sprey kullanıyırum en az 15 dk öteliyor. Ama normal seks ise sadec ekstra uzasın idyosan rötar okey kullab o en falza 10 dak ötelr
Soran+1 yılHm TM kardesm 15 20 dk geç gelir rotari kullandigmda
- +1 yıl
@gılmour76 tamam kardeşim aynen bend eonu dedim. Uzatma amaçlı okey rötar iyi ama çok erkense sprey kullansın
- +1 yıl
Kondomdan daha iyi kardeşim. Plastik le girmek mi daha iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kız tarafı olarak farkı yok bence klasik ve tırtikli kullandık tirtiklida hiç fark yok ha bir de zero yirtiliyormus bu rotarin etkisi nedir
22 Yorumla
Soran+1 yılGeciktiricili
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kullandim cok memnun kaldim
11 Yorumla
Soran+1 yılRotarli mi kullandiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Evet guzel ben sevdım
10 Yorumla
+1 yılEtkili
10 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne