selamlar acaba kondom ile oral seks yapanınız oldu mu? yeni bir ilişkim var çok tanımıyorum hastalık kapmaktan korkuyorum biraz. acaba bunu teklif etsem tuhaf mı olur?
Cevabın nedir?
la benmi yanlış yerde doğdum veya yanlış kızları mı tanıdım bu nasıl bir iş nasıl bir hayat veya türk toplumu yozlaşıyor benim mi haberim yok.ablacım daha tanımıyorum fazla diyorsun nasıl oluyorda hemen adamın aletini ağzına alıveriyorsun evli falan hiç değilsin.allah allah yok ya bu dünyanın kesinlikle çivisi çıkmış.kusura bakmazsanız bişey soracam siz inançlı birimisiniz veya aileniz islama inanırmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılinançlııym yanlış ama yapıyorum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılkondom takmana gerek yok rahat rahat emip yalayıp yutabilrisin bayan vajinası gibi olmaz erkek penisi rahat ol
24 Yorumla
Soran+1 yılama nette hastalık kapılabilir yazıyor
Cevap sahibi+1 yılyalan inanma rahat em aama yine erkek arkadşın duş almış olsun yanii ..
Soran+1 yılya bir de şu var mesela gece eve geliyoruz ben adamı önceden duşa gir diye zorluyum mi yani olaylar gelişiyor :D
Cevap sahibi+1 yılbence temizdir o yaniii ben cinsel ilişki yaşayapcağım zaman temiz olurum
bence soöyle duş al dee ne var bunda yanii adam seksi bedavaya getiriyor gitsin duşunu alsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılhastalıktan korkmana gerek yok ilişki öncesi duş almayı teklif et terlememiş temiz olması yeterli komdonla deneme bile çok saçma miden bulanır
45 Yorumla
Soran+1 yılyukarıda da yazdım birisine mesela sabaha karşı eve geliyoruz olaylar gelişiyor adamı hoppa duşa mı yollıyım tuhaf olmaz mı ya
Cevap sahibi+1 yılberaber girin duşa tatlım ne bilim suyun altında sevişelim bugün falan diyebilirsin komdonla miden bulanır çünkü onlarda kayganlığı sağlıycak bir madde olduğunu duymuştum tadını alırsın onun hoş olmaz
Soran+1 yıltamamdır teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
- +1 yıl
kondomö en güvenlisi saçmalama en azında ilişkedi çiftler birbirine güvenene kadar meyveli kondonlar sırf bu düşüncelerinizi yıkmak için yapıldı yoksa ben çizgili ve noktalılarla şok etkisi yaratırım ilk ler önemli ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yılkondomla oral zor olur , öcnesinde yapsan daha iyi olur ... teklifi de karşıdan bekle
46 Yorumla
Soran+1 yılya adamın umurunda olmazki onda hastalık var mı yok mu bana geçer mi. benim başka partnerim olmadığını biliyor ama ben ondan emin değilim
Cevap sahibi+1 yılfuckbudy ilişkisi mi bu birbiriniz tanımıyorsunuz ?
Soran+1 yıl3aydır falan aynı arkadaş ortamındayız beraber vakit geçiriyoruz ama sevgili değiliz.zaten yabancı
Cevap sahibi+1 yılbnde f.bd ilişkisi yaşadım , riskl ibiraz karşı taraf açısından ...yurt dışıdna mı yaşıyorsuunz
Soran+1 yılevet.aslında duygusal olarak açıldık birbirimize hoşlandığımızı söyledik.ama ben 2ay sonra geri tr.ye döneceğim için ciddi bir ilişki istemiyorum dedim
Cevap sahibi+1 yılbence de kafanız rahat olur :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
25Cevap
bence hastalık kapmazsın ama menisini yutmak istemiyorsan kullanabilirsin
00 Yorumlaerkekler et ete degmesını ıster. pek zevklı de olmaz ama dene bakalım
00 Yorumla
+1 yılDondurmayi paketinden açmadan yalamak gibi bişey olur bu evladım,tat alamazsın bırak ağzında erisin aksın o vanilya
11 Yorumla- +1 yıl
yürü be haci!
kondomla yalarken erkek zevk almıyor. ben denedim kondomsuz yapmakta sakınca yok.
20 Yorumlatuhaf olmaz bunu yapanlar var , karşındakinin sana saygısı varsa itiraz etmez zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılla sevgiliye ne gerek var o zaman al bir kutu kondom sakız niyetine çiğne:)
hastalıktan korkuyosan emin olmadığın biriyle böyle şeyler deneme00 Yorumla
+1 yılmeyveli kondomlardan alsın ve bunblar niye meyveli biliyomusun diye sor ;) ve göster teklif olumlu cevap %100
00 Yorumla
+1 yılben yaptım girip cıktıgı anlaşılmıyo pek yani kaymıyodu fazla herseyden öncede sağlık tabi o ikinizin arasındaki güvene kalmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKondom ile oral olmaz ki canım
43 Yorumla- +1 yıl
Bi git kezbanmisin,
Meyveli kondomlar niye var peki?
Soran+1 yılkurubaklava biliyorsan detay ver lütfen:D
- +1 yıl
ben kondomu azıyla takan kız bile tanıyorum amatörler ya kızlar bundan benim gibileri seviyo sen biliyosun başkasıyla olmaz diyenleri şimdi anladım :S malesef hepinize öretemem biraz internetten faydalanın örenin ufkunuz açılsın
nasıl çok tnışmdan hemen bu seks noktasın geliyorsunuz ? kim açıyor konuyu ?
14 Yorumla
Soran+1 yılkimse açmıyor kendiliğinden gelişiyor kafalar hafif güzelken öpüşmeyle başlayıp devam ediyor :D
Soran+1 yılbize neyi doğru dürüst öğrettiler ki sanki:D
+1 yılkondomla oral seksten bişey anlamazsın balon şişirmek gibi bişey olur sanırm.
10 Yorumla
+1 yılyaptım baya hatta meyveli aldık kız için iyidi ama bana zevk vermedi
00 Yorumla
+1 yılsenin için problem olabilir oral seks in keyfine zevkine varamazsın kondomla
00 Yorumlasen verecek kadar tanımıssın bence gerek yok kondoma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuh yeni sevgiliyle hemen ilişkimi yaşayacaksın milletimiz iyice çıldırdı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendinizi bu kadar ucuz görmeyin ya, ne işin var hayatında ciddi bir yeri olmayan adamla?
45 Yorumla
Soran+1 yılsorunun cevabı bu mu?
- +1 yıl
böyle kızlar etrafta iyi namuslu ayağına geziyor bizim gibi saf cocukları zamanı gelince kandırmak için
Cevap sahibi+1 yılevet aynen budur. Ailenize de mi acımıyorsunuz, babanıza. nasıl bir hayat tarzı bu.
Soran+1 yılnamus bekçileri de geldiğine göre konu kilit
Cevap sahibi+1 yılherkes kendi namusunu bekler benim bildiğim. Acıdım ailene.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni ilişkin olan sevgiline oral seks yapcan vay maşallah.)
01 Yorumla
Soran+1 yılsorunun cevabını alamadım?
gülü seven dikenine katlanır bebeğim ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokey meyveli al tadı hoşuna gidip ısırmada :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini neden oral yapmak zorunda hissediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmidem kaldırmıyor kondomsuz de
00 Yorumlakondomla 5 kondomsuz 10 de o anlar
00 Yorumlaben yaptım zzzevki azalıyor ama yine boşalıyorum
00 Yorumla
+1 yılçok zevksin sende zevk almazsın naylonu emersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzek alınmaz ki condom ile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçine kondomla mıo alcan ? gavur mu bu