Oral seks yaptınız mı yaptırdınız mı ?
Evetse hangisi daha keyifli?
Evetse hangisi daha keyifli?
Her zaman yaptırmak zevklidir. Çünkü kendini salıyosun ve o sana uyguluyor yapacaklarını. Sen sadece gözlerini kapatıp zevki hissetmeye çalışıyosun uç noktalarda. Bilirsiniz çalışmayı kimse sevmez. O yüzden yapmak pek keyifli değildir. Fakat önce yapacaksınız sonra yaptıracaksınız. Ne ekersen onu biçersin ;)
Yaptırdık ya da yaptık kime ne? Kabahat bu gereksiz iğrenç soruları sormanıza izin veren yönetimde. Fakat sorun bende ekran görünteleri almaya devam edeyim nasılsa kapattıracam siteyi. Ahlaksızlık diz boyu sorulara bak ya?
Ben 6 yaşından beri 7 yaşındayım 23 yıllık öğretmenli yaptım 4 yılsonra üniversiteden mezun olacağım 2 yıl önce güldüm 8 yıl önce öldüm 10 yıl önce dönecem 40 yıl önce gelecem
@şişbişe :))
:D :D
Bende bunu okudum ya, 10 sn çaldın ömrümden
Güzeldi bravo :D
Yaptım yaptırdım da. İkisi de çok güzel tabikide. oral yapmayı çok seviyorum her seksimizde yaparım vazgeçilmez
Cevap
11Cevap
klasik onsevismenin gerekliligi olagan seyler lakin her kadina yapilabilecegini sanmiyorum oyle bir mide bende mevcut degil en azindan
Yapıp yaptırdım daha doğrusu yaptırmadım kendisi yaptı. Oyle zevkli bir şey değil bence
Kendi adıma söylemiştim ben yapmayı sevmedim
hacı 3-4 kere yaptırdım böyle zevkli bişey yok ilk yapışımda 10 saniyede boşaldım sonrakilerde kızın 10 dakikasını aldı boşalmam
oral harika vajina yalamak güzel temiz oldugu surece hep :P
temiz olduktan sonra yaparım yaptırırım süper
Yaptırması daha güzel.
ben yaparım partnerime
yapmak
En iyisi 69
Hayır
2 side yaptım
Hayır.
Pardon, anlamadım. @Şişbişe
Enteresan bir öz geçmiş. @Şişbişe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?