Cinsel Yaşam Yeni yıl hedefi: Partnerinle geçirdiğin keyifli anları uzatmak için neler yapacaksın? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2337 Yeni yıl hedefi: Partnerinle geçirdiğin keyifli anları uzatmak için neler yapacaksın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 60 kişi beğendi
Biredebiyatöğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bol bol lahmacun yiyerek kendimizi şımartacağız😋 0 0 Yorumla
SailorSai Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl Kullanmak şart oldu, kesinlikle deneyeceğim 😛 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. 2 rekat namaz kılıcam İnşallah 😇 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Yalan söylemeye devam edeceğim 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiçbir şey yapmıcam yeni yılda partnerim yok 3 1 Yorumla uusluu +1 yıl Benim de 😀😀😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İyi hos ďa bisey eksik... manitamiz yokkk 3 2 Yorumla İlkay9120 +1 yıl Aynı kaderi paylaşıyoruz ya Yorumla Neolmusyani8 +1 yıl Sizi shipledim Yorumla
Sepil55 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Partnerim olduğu zaman söylerim 1 2 Yorumla Aşkınsın +1 yıl siz bir dahi olabilirsiniz aslında Yorumla tommymaxwell +1 yıl olur umarım Yorumla
siklaman Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. durex kullanacağım inadına :)) asdfghjk 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ah OKEY, platoniğiz biz, nerde o partner🚬 1 1 Yorumla DaddyShark +1 yıl üzücü durum ;) Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Partner yok @OKEY uzatılacak bir konuda yok yani 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Call of duty oynucaz beraber 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hiçbir şey yapmayacağım çünkü yohhh 0 5 Yorumla vudst +1 yıl Yılbaşında ne yapacaksın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıradan günlerde ne yapıyorsam onuRabbim nasip ederse ibadetlerime devam edecem Yorumla vudst +1 yıl Nerede yaşıyorsun? Yorumla 2 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl Van Yorumla vudst +1 yıl Burada olsaydın yılbaşında eğlenirdik , clup falan Yorumla
Cheandaleidalove Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Partneriyle mutlu olanlara şimdiden tebrikler. 3 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok basit 5 yerine 7-8 e çıkarmak 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ekstra bi şey yapmama gerek yok. 1 0 Yorumla
LongTongue Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. sabaka kadar sinirsiz alkol ve sinirsiz seks 0 0 Yorumla
kaslıberk18 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl mango yiyeceğimm okey güzel içerik teşekkürler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Bol bol lahmacun yiyerek kendimizi şımartacağız😋
Benim partnerim yok hiç olmayacakta
okey rötar ile zevkli geceler
Kullanmak şart oldu, kesinlikle deneyeceğim 😛
Partnerim yok ama olursa düşünürüm.
2 rekat namaz kılıcam İnşallah 😇
Yalan söylemeye devam edeceğim 😂😂
Hiçbir şey yapmıcam yeni yılda partnerim yok
Benim de 😀😀😀
İyi hos ďa bisey eksik... manitamiz yokkk
Aynı kaderi paylaşıyoruz ya
Sizi shipledim
Partnerim olduğu zaman söylerim
siz bir dahi olabilirsiniz aslında
olur umarım
Partnerim yok, hiçbir şey yapmayacağım.
Bence Anlatılmaz yaşanır o anlar
durex kullanacağım inadına :)) asdfghjk
Çok teşekkürler seks her şeydir ya
Farklı pozisyonlar ve süreyi uzatmak
Partner ne demek? Partner in crime mi yoksa 😉
Sarılmalı insan uzun uzun
Partner yokki 😊 ama olunca söz okey alacağım
Partner bulacağım
#Hükümdar
Partner yok... Yorum yorum
Uzatmak mi zevki azaltıyor kondom
ah OKEY, platoniğiz biz, nerde o partner🚬
üzücü durum ;)
Ok rakiplerine göre en iyisisin
Herşeyi yapıcam denemedik şey bırakmayacam
Okey geciktirici alacağım
Partner yok @OKEY uzatılacak bir konuda yok yani
Oleyyyyyyyy yani guzel bence
Call of duty oynucaz beraber
Uzatmak için sevgilim yok maalesef
Güzel bir paylaşım olmuşşş..
Elinize sağlık güzel ve bilgilendirici bi içerik
Oturur meyva falan soyariz...
hiçbir şey desek yeterli olur bence
Hiçbir şey yapmayacağım çünkü yohhh
Yılbaşında ne yapacaksın?
Sıradan günlerde ne yapıyorsam onu
Rabbim nasip ederse ibadetlerime devam edecem
Nerede yaşıyorsun?
Van
Burada olsaydın yılbaşında eğlenirdik , clup falan
Partnerim yok tek geçirecem bu yılı😔
Sanırım okeye döneceğim :)
denicem yorulursam uyurum 😊😊
Bolca her çeşit Okey alıcam😊😊
önce okey rötar alıcaz tabikide :)
3 dk da boşalıp uyuyacağım
Hayatımda kimse yok hemde uzun bir zamandır
Tabiki okey rotarı kullanacağım 🤙🏻
uzun zamandır, zaman zaman kullandığı ürün.
Fındık Fıstık yerim bol bol :)
Partneriyle mutlu olanlara şimdiden tebrikler.
Çok basit 5 yerine 7-8 e çıkarmak
Nöbete devam bize yıl başı yok
Bilmiyorum ki neler yapılabilir
Okey yine bildigimiz gibi
Saçma buluyorum ya
Biraz değişik bi durum
Tek tabancayız 😂 yatış...
Ekstra bi şey yapmama gerek yok.
Her şeyi yapacağım tabikide
Okey Rötar siparişi verdim
sabaka kadar sinirsiz alkol ve sinirsiz seks
Bu hayat böyle de gecer öyle de
Hiç bir şey düşünmüyorum ki
Geçilmek güzeldir o duyguyu uzun tutmak
Rötarın. Öyle bir etkisi var mı gerçekten.
mango yiyeceğimm okey güzel içerik teşekkürler