Cinsel Yaşam Yeni yıl hedefi: Partnerinle geçirdiğin keyifli anları uzatmak için neler yapacaksın? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2337 Yeni yıl hedefi: Partnerinle geçirdiğin keyifli anları uzatmak için neler yapacaksın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 60 kişi beğendi
cagiltay Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sanırım bu soruyu cevaplamak için önce bir manita bulmalıyım 1 0 Yorumla
emlaltınok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Yılbaşı hediyesi güzel bir sevişme olabilir 4 0 Yorumla
Ahenk01 Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 91% +1 yıl Bir çok şey yapılır. Keyfimize göre işte. 4 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geciktirici kullanicazz uzun sursun diye 7 1 Yorumla DaddyShark +1 yıl gerek var mı arkadaşım Yorumla
Önden__Ver Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Hiçbir şey yapmayacağım yatacağım aşağıya uyuyacağım 0 0 Yorumla
KafkazKartalı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Onun zevkin zirvəsinə çatan an durdurub. Yalvarmasını isterim davam için 0 0 Yorumla
ReyPalpatine Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Partnerimiz vardı da sanki tek sorun keyifli anları nasıl uzun hale getireceğimizdi 0 0 Yorumla
OnukaldırOradan Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Araya mesafe koyarsak daha fazla özleyebiliriz birbirimizi 0 0 Yorumla
Emekli_Şeytan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ben duygusal an yaşıyorum burada prezervatif reklamı çıkıyor bu nedir yav 0 0 Yorumla
vahsilique Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Önce bir partner bulacağım 2 1 Yorumla 20-ali +1 yıl 🤝🤝 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben bu soruyu yanlışıkla sevgi manasında sevgilime sordum anlamadı sonradan yorumları okuyunca farkettim olay hiç öyle değilmiş 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. partnerim yok ama uzatmak için her şeyi denerdim 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kullanmak iyi olurdu ama partner yok 1 0 Yorumla
serkank8428 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl elimle iyi anlaşıcam, güzel güzel kremler sürücem 1 0 Yorumla
Furkandeniz10 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Hiç kullanmadım ama bir gün deniyeceğim 1 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Daha fazla uzun tutmak istemiyorum 🙄 1 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Uzun sevismek her iki tarafida tatmin edecktr 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Partner yok , sorunun cevabı da ben de yok. 1 0 Yorumla
ExtraBigCockk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl çıkarıp tekrar tekrar saplayacağım 0 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Masaj yapmayı repertuarıma ekledim. 0 0 Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Arada bi tavla felan atarız 0 0 Yorumla
Sҽɱραƚiƙ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Uzatmaya gerek yok ben geç geliyorum zaten. d 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Önce bir partner bulalım da 😏 0 0 Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı. Partnerim yok ama olsa kesin okeylerdik 😁🤣 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç bişey yapmıcam çünkü buna değmez 😕 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Önce partner bulacağuz nasip olursa 0 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Aceleye getirmemek lazım bazı şeyleri 0 0 Yorumla
Caki3535 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Partnerim yok malesef😔 olsaydı kralını yapardım😉 0 0 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dao stili her zaman işe yarıyor... 0 0 Yorumla
Göktürk_bumin Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Uzun bir ön sevişme sonrasını güzel saatler 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Aceleye gerek yık vaktimiz var 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her pozisyonu değişik değişik yapmayı severim 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Okey kullancam 😂😂😀😀 öyle dusunuyorum 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Ürününüz çok pahalı olduğu için elle devam 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Teşekkürler güzel paylaşım için 0 0 Yorumla
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Şunun bide hızlandıranını yapsanız süper olacak 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Sanırım bu soruyu cevaplamak için önce bir manita bulmalıyım
Yılbaşı hediyesi güzel bir sevişme olabilir
Bir çok şey yapılır. Keyfimize göre işte.
Geciktirici kullanicazz uzun sursun diye
gerek var mı arkadaşım
Evden dışarı çıkmıcam hep onunla vakit geçircem
Hiçbir şey yapmayacağım yatacağım aşağıya uyuyacağım
Onun zevkin zirvəsinə çatan an durdurub. Yalvarmasını isterim davam için
Partnerimiz vardı da sanki tek sorun keyifli anları nasıl uzun hale getireceğimizdi
Araya mesafe koyarsak daha fazla özleyebiliriz birbirimizi
Ben duygusal an yaşıyorum burada prezervatif reklamı çıkıyor bu nedir yav
Önce bir partner bulacağım
🤝🤝
Gidin ya bsjsjsjd ahshdbsbhshssbbdbdhdhdhdhdhdhdhdh
Ben bu soruyu yanlışıkla sevgi manasında sevgilime sordum anlamadı sonradan yorumları okuyunca farkettim olay hiç öyle değilmiş
Daha partnerim olmadı maalesef
partnerim yok ama uzatmak için her şeyi denerdim
Kullanmak iyi olurdu ama partner yok
bir şey yapmayacağım sanırım
elimle iyi anlaşıcam, güzel güzel kremler sürücem
Gecikmek güzeldir sonund haz varsa
Hiç kullanmadım ama bir gün deniyeceğim
Film seçiyoruz şimdilik 😂
Daha fazla uzun tutmak istemiyorum 🙄
Uzun sevismek her iki tarafida tatmin edecktr
Hiç bir şey tabi bdhdhshs
Partner yok , sorunun cevabı da ben de yok.
Gecikmenin güzel olduğu tek zaman galiba.
Çalışıyoruz yılbaşı gecesi
Öncelikle partner bulacağım.
partnerim yok kafam rahat
çıkarıp tekrar tekrar saplayacağım
Masaj yapmayı repertuarıma ekledim.
Arada bi tavla felan atarız
Yeniyılla ne alakası var yahu?
Sınırları zorlarım karışmam sonra
Tabi ki daha çok sevişerek. 😁
Uzatmaya gerek yok ben geç geliyorum zaten. d
Önce bir partner bulalım da 😏
Partnerim yok ama olsa kesin okeylerdik 😁🤣