Cinsel Yaşam Yeni yıl hedefi: Partnerinle geçirdiğin keyifli anları uzatmak için neler yapacaksın? (Sayfa 2) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2337 Yeni yıl hedefi: Partnerinle geçirdiğin keyifli anları uzatmak için neler yapacaksın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 60 kişi beğendi
SggFfGG Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Önce keyifli anlar geçireceğim bir partner bulacağım 1 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. O an yaşanmalı ve yaşanması için elinden geleni yapılmalı 1 0 Yorumla
tutkununfrekansı Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Oral seven bir partner olsa bıkmadan sabaha kadar oral yapsam 🔥🔥 1 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Ekonomim alım gücüm çok kötü hiç bir şey yapmıyacağım evimde yatıp uyuyacam 1 0 Yorumla
SueɹdʞuɔnK Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Durex varken okey kullananda ne biliyim aşırı milleyetçi falan olması lazım 1 0 Yorumla
Edepli_Hatunn Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Sevgilim olmadığı için tek başıma yeni yıla gireceğim... 1 0 Yorumla
Eşibenzeriolmayan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Benim henüz bir partnerim olmadığı için bir şey diyemiyorum. Hedefim de yok normal olarak😂 1 1 Yorumla Alp_635 +1 yıl Shsj bir ortak noktamız varmış Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmayacağım çünkü partnerim yok. 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Prezervatif sevmem🙂 İçteki sıvıyı ve sıcaklığı almayı severim. 0 0 Yorumla
Lisbeth_salander Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Eğer geri dönerse çok güzel şeyler yapacağız 🤭 @meertt90 0 0 Yorumla
bilisimzirvesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Valla bir parnerimiz olursa yapacagiz bir planlar ama henuz birisi yok bakalim 0 0 Yorumla
Getirbimutluluk352 Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 93% +1 yıl Yok ki partnerim olsada bu cinsel anlamda olacak siye zorunluluk yok 0 0 Yorumla
lunapierre Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Güzel bir dinlenme yeter hem fiziki hem mental sonra nirvana 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Ön sevişmeyi uzatarak parklı pozisyon denerek gecikmeyi hazı artırır 0 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Partnerim yok olsa da düşündüğünüz gibi bir zaman geçirmem. 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Biraz eğlence, biraz alkol , biraz sevişmek ve kalite yırtılmayan sağlam bir kondom. 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. mümkün olduğu kadar boş vakitlerimi evde geçireceğim 0 0 Yorumla
gokhan0205 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Her sene yeni yıla yolda giriyorum bu senede öyle olacak 0 0 Yorumla
07Sacerdos Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Bu sene sensiz idare edeceğiz be okeyciğim. Çalışıyor olacağım 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Walla partnerim yok esimlede seks hayatim vasat gereknyok dusunmeye 0 0 Yorumla
Bay_Sapyo Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Rötar yapınca daha keyifli hale gelen tek aktivite 😉 0 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl öyle bir derdim yok :D sap olmanın avantajı :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kapitalizm para kazanmak için yılbasında herkesin seks yapmasını istiyor özellikle de gayri meşruyu özendiriyor... Keyifli anlar... mutluluğu uzat... Sloganlardaki tuzaga düşmemek zor 0 0 Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Okey rötar hiç kullanmadım ama merak etmiyor değilim. aga 0 0 Yorumla
yeleklimont Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl gecikmek kötü olur mu ya kızlar çok sever geçikmeyi :D :P 0 0 Yorumla
pentagram17 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sana inat durex alacağım her yerde karşıma çıkıyor bu reklam 0 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Partnerim sevgilim yok sevişemiyorumBöyle hayatın... 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Okeyle sevdiğini baştan çıkart emeğinize sağlık güzel bir paylaşım 0 0 Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. partner olmayınca sorunun cevabı da olmuyor haliyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yapacak birşeyim yok. Ne sevgilim var ne birşeyim. İyi böyle olunca bakarım. Teşekkür ederim bilgi için. 1 0 Yorumla
Miyeran Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hiçbir şey yapmıcam bizimki erkenden geliyor her zaman 6 2 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Çaresiz derdinin sebebi bellii Yorumla ALFA159QV +1 yıl Farmakolojik çaresi var bu sıkıntıyı çekmek zorunda değilsiniz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel bir yılbaşı gecesi programı yaptık sanırım güzel bir eğlencenin ardından sabahlara kadar süren güzel bir gece olacak.. Okeyler hazır 😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kadınlar geç orgazm oluyor bu tür prezervatifler kurtarıcı oluyor. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben kapalıyım ama eşimi geç getiriyorum bu her iki tarafa ve konsantrasyona bağlı ki seksi Bir kadınım 0 1 Yorumla lasttime9876 +1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben sadece ön sevisme olsa yeter diyorum bayiliyorum yala yala çok zevkli oluyor sabaha kadar sevişebilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gecikmek istiyor ama prezervatif istemiyorsanız uyuşturucu krem deniyebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum :) 0 0 Yorumla
Faruk-Olger__ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Babam İlk gece bunu takmış olsaydı eğer şu an bu dünyada ben yoktum ne güzel. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim parnerim yok hiç yapmadım ama okuyunca insan çok istiyor 1 1 Yorumla Bengeldigerigeldi +1 yıl Üç ay geçmiş şimdi var mı sevgiliniz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim henüz bir partnerim olmadığı için bir şey diyemiyorum. Hedefim de yok normal olarak😀😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hazzi cogaltici seyler on sevisme uzamasi karsilik muhabbet etkinlik vs. Yapicaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok çok karışık geldi yani bana ne demek istiyorsun sen söyle bakalım 1 0 Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Partnerimi daha cok mutlu etmem icin okey kullaniyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Önce kendisine ulaşmam gerekiyor. Sabah günaydın akşam iyi geceler harici konuşmuyoruz çünkü 😒 7 2 Yorumla Şimditamsırası +1 yıl Senin cinsel isteklerini karşılıksız mi birakiyor yani Yorumla Osmancagın +1 yıl @şimditamsırası sinyalciiii dldldl Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ön sevişmeyi mutlaka uzun tutarım. 7 0 Yorumla
doanylmz Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Sevgili okey partnerin op ayında geçirecek uzan dakikalar ve zaman da ihtiyacın pek olmuyor. 0 0 Yorumla
SarıPrens16 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Keşke partnerim olsa kim istemezdi ki böyle vakit geçirmeyi :( 0 0 Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Uzun yeterince zaten ok'sizde harika 😅😅 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. emeğinize sağlık hetero ciftler için faydalı bir bence olmuş 0 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Okey, geciktirici, sertleştirici, kayganlaştırıcı, uçurucu, kullanacağım. 0 0 Yorumla
Şimditamsırası Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Hiçbir şey yapmiyorum. Zaten fazlasiyla uzun. Genelde birlikte olduğum kadınların söylediği ortak söz, hadi artık boşal. 1 0 Yorumla
snowman Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Partnerimle yaşadığım keyifli anların başrolü her zaman Okey oluyor :) Okey ile bu keyifli anları uzatmaya her zaman okeyim. 1 0 Yorumla
tangoArgentine Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Partner bulacağım öncelikle. Uzatıcıya ihtiyacım yok ama Nirvana zevki arttırmanın iyi bir yolu. 0 0 Yorumla
patron3406 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben hic kullanmadim gecte boşaliyorum sanki geciktirici kullanmışım gibi bazi partnerlerim diyordu ilac mi kullaniyorsun diye 0 0 Yorumla
Arzucett Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Uzun bir ön sevişme tutkulu bir oral seks ve iki tarafında zorlanmadığı pozisyonlar... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Önce keyifli anlar geçireceğim bir partner bulacağım
O an yaşanmalı ve yaşanması için elinden geleni yapılmalı
Oral seven bir partner olsa bıkmadan sabaha kadar oral yapsam 🔥🔥
Ekonomim alım gücüm çok kötü hiç bir şey yapmıyacağım evimde yatıp uyuyacam
Durex varken okey kullananda ne biliyim aşırı milleyetçi falan olması lazım
Sevgilim olmadığı için tek başıma yeni yıla gireceğim...
Benim henüz bir partnerim olmadığı için bir şey diyemiyorum. Hedefim de yok normal olarak😂
Shsj bir ortak noktamız varmış
Hiç bir şey yapmayacağım çünkü partnerim yok.
Prezervatif sevmem🙂 İçteki sıvıyı ve sıcaklığı almayı severim.
Eğer geri dönerse çok güzel şeyler yapacağız 🤭 @meertt90
Valla bir parnerimiz olursa yapacagiz bir planlar ama henuz birisi yok bakalim
Yok ki partnerim olsada bu cinsel anlamda olacak siye zorunluluk yok
Güzel bir dinlenme yeter hem fiziki hem mental sonra nirvana
Ön sevişmeyi uzatarak parklı pozisyon denerek gecikmeyi hazı artırır
Partnerim yok olsa da düşündüğünüz gibi bir zaman geçirmem.
Biraz eğlence, biraz alkol , biraz sevişmek ve kalite yırtılmayan sağlam bir kondom.
mümkün olduğu kadar boş vakitlerimi evde geçireceğim
Her sene yeni yıla yolda giriyorum bu senede öyle olacak
Bu sene sensiz idare edeceğiz be okeyciğim. Çalışıyor olacağım
Walla partnerim yok esimlede seks hayatim vasat gereknyok dusunmeye
Rötar yapınca daha keyifli hale gelen tek aktivite 😉
öyle bir derdim yok :D sap olmanın avantajı :D
Kapitalizm para kazanmak için yılbasında herkesin seks yapmasını istiyor özellikle de gayri meşruyu özendiriyor... Keyifli anlar... mutluluğu uzat... Sloganlardaki tuzaga düşmemek zor
Okey rötar hiç kullanmadım ama merak etmiyor değilim. aga
gecikmek kötü olur mu ya kızlar çok sever geçikmeyi :D :P
Sana inat durex alacağım her yerde karşıma çıkıyor bu reklam
Partnerim sevgilim yok sevişemiyorum
Böyle hayatın...
Okeyle sevdiğini baştan çıkart emeğinize sağlık güzel bir paylaşım
partner olmayınca sorunun cevabı da olmuyor haliyle
Yapacak birşeyim yok. Ne sevgilim var ne birşeyim. İyi böyle olunca bakarım. Teşekkür ederim bilgi için.
Hiçbir şey yapmıcam bizimki erkenden geliyor her zaman
Çaresiz derdinin sebebi bellii
Farmakolojik çaresi var bu sıkıntıyı çekmek zorunda değilsiniz
Güzel bir yılbaşı gecesi programı yaptık sanırım güzel bir eğlencenin ardından sabahlara kadar süren güzel bir gece olacak.. Okeyler hazır 😄
kadınlar geç orgazm oluyor bu tür prezervatifler kurtarıcı oluyor.
Ben kapalıyım ama eşimi geç getiriyorum bu her iki tarafa ve konsantrasyona bağlı ki seksi Bir kadınım
?
Ben sadece ön sevisme olsa yeter diyorum bayiliyorum yala yala çok zevkli oluyor sabaha kadar sevişebilirim
Gecikmek istiyor ama prezervatif istemiyorsanız uyuşturucu krem deniyebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum :)
Babam İlk gece bunu takmış olsaydı eğer şu an bu dünyada ben yoktum ne güzel.
Benim parnerim yok hiç yapmadım ama okuyunca insan çok istiyor
Üç ay geçmiş şimdi var mı sevgiliniz
Benim henüz bir partnerim olmadığı için bir şey diyemiyorum. Hedefim de yok normal olarak😀😀
Hazzi cogaltici seyler on sevisme uzamasi karsilik muhabbet etkinlik vs. Yapicaz
bencede okey rötar denemiştik güzel sonuç veriyor.
Çok çok karışık geldi yani bana ne demek istiyorsun sen söyle bakalım
Sert bdsm seven bir partner bulsam aklımda neler var
Partnerimi daha cok mutlu etmem icin okey kullaniyorum
Önce kendisine ulaşmam gerekiyor. Sabah günaydın akşam iyi geceler harici konuşmuyoruz çünkü 😒
Senin cinsel isteklerini karşılıksız mi birakiyor yani
@şimditamsırası sinyalciiii dldldl
Ön sevişmeyi mutlaka uzun tutarım.
biz okey rötar kullandık güzel bi ürün :)
okey rötarı kesin denemeliyiz erkek arkadaşımla
Sevgili okey partnerin op ayında geçirecek uzan dakikalar ve zaman da ihtiyacın pek olmuyor.
Keşke partnerim olsa kim istemezdi ki böyle vakit geçirmeyi :(
Uzun yeterince zaten ok'sizde harika 😅😅
emeğinize sağlık hetero ciftler için faydalı bir bence olmuş
Okey, geciktirici, sertleştirici, kayganlaştırıcı, uçurucu, kullanacağım.
Hiçbir şey yapmiyorum. Zaten fazlasiyla uzun. Genelde birlikte olduğum kadınların söylediği ortak söz, hadi artık boşal.
Partnerimle yaşadığım keyifli anların başrolü her zaman Okey oluyor :) Okey ile bu keyifli anları uzatmaya her zaman okeyim.
:-) Ok ok okeyy... cok cokkk cokkk uzun ok
Partner bulacağım öncelikle. Uzatıcıya ihtiyacım yok ama Nirvana zevki arttırmanın iyi bir yolu.
Ben hic kullanmadim gecte boşaliyorum sanki geciktirici kullanmışım gibi bazi partnerlerim diyordu ilac mi kullaniyorsun diye
Uzun bir ön sevişme tutkulu bir oral seks ve iki tarafında zorlanmadığı pozisyonlar...