Bakirelik bu kadar önemli mi?

Uzun zamandır kendini aşka kapatmış olan ben birinden hoşlanmaya başladım. Bana en başında konuşmaya başladığımız gün ben takılırım ya da arkadaş oluruz dedi. Tercihi bana bıraktı. Bende haliyle yatmaktan bahsediyor sandım. Ama işte benim ona karşı hislerim vardı. Sonra bir şekilde yakınlaştık ve o olay gerçekleşmeden önce emin misin dedi bana iki kez. Ben niye sordu diye düşünürken beni bakire sandığını öğrendim. Uzun süreli ilişkimde kaybetmiştim. İşte sonra bana çok tuhaf geldi çünkü takılmak demişti ama şaşırdım dedi ve öyle kötü hissettim ki. Bakire kız istiyormuş ileride. Madem öyle benimle neden ciddi düşünmediğini sordum düşüncelerimiz zıtmış ama bu cevaplar saçma geldi bir cevaptan kaçıyor gibi. Çünkü yeni tanıdığında direkt öyle demişti. İşte sen bu kadar kişiyle oluyosun bakire arıyorsun dedim bakire biri ile olmadığın güya erkek olmuyorsa biriyle bir sıkıntı olduğunu söyledi.

Öyle kötü hissettirdi ki bu olduğum yerde sindim zaten sadece takılmak deseydi bile bu denli üzülmezdim. Şimdi bunu nasıl kafamdan silicem

Bakirelik bu kadar önemli mi?