Olaya sadece "kız" gözüyle bakmayalım 🙂 ikisini bir tutalım. Bence değildir
Önemlidir.
Önemli değildir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bekareti toplum olarak iki bacak arasındaki bir zar olarak görüyoruz. Cinsel ilişkiye girme ama her türlü şeyi yap o zaman bakireyim diye gez bana bu mantıklk gelmiyor. Ayrıca, bir erkek olarak kadınlara haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. Biz her türlü yatıyor kalkıyoruz ama kadınlara gelince bakire olsun diye turturuyoruz. İlla ki istisnalar vardır ama genel olarak durum bu bence. Sonuç olarak önemli olmadığını düşünüyorum karakter daha önemli olmalı.
Evet çok haklısın
Bakın bakirelik önemli değil diye diye başlarının altında kıvranıp sonra birine sadık kalmak ne kadar doğru sizce her şey bir kan damlası değil ama temiz kalmak güzel bir şey değil mi
Cevap
27Cevap
Hayır ben sevdiğim kadının geçmişine bakmam
Bu genel bir soru değil aslında:)
Senin için önemliyse önemlidir değilse değildir bu kadar basit :)
Niye genel olmasın öznel bir soru sonuçta
Bunun ne ozneli olur
Sen bakir erkek istiyorsundur genel hayir diyorsa onlarami uyacaksin aaaa tuh be mi diyeceksin :)
ben bakır olsam dahi karşımdaki kişi bakire değilse umursamam geçmişi değil geleceği önemlidir çünkü
Evleneceğim kişi kız oğlan kız olmalıydı öylesiyle evlendim.
Artık bakirelerden uzak duruyorum çünkü bozunca insanın başına bela oluyorlar evlilik tehlikeye girer. O yüzden artık bakirelik önemli değil günü birlik olanlarda.
Zerre kadar önemi yok. Bir kadını sevişmiş diye neden hor görelim ki?
"meraktan bi seferlik olabilir" desem yanlış söylemiş olur muyum bilemedim
Ssdece o değil yaşanmışlıklar önemli geçmiş her şey
Bence de önemli değil ama sürekli birileri ile yatan kadinla evlenmek istemem
Kimseyi ilgilendirmez bu erkekler her kadınla yatmayinistiyor ama bakire eş mi istiyirlar bu benim için hiç önemli değil benden öncesi beni ilgilendirmez ama beni aldatiyorsa ozaman sorunnolur
benim için değil ama bütün mahalleyi de elden geçirmiş olmasın yani
33 yaşındayım halen bakirim hiç olmadı daha önce bsey doğru zamanda doğru insanla olsun istedim için erteledim hep görücü usulüyle evlendim aylar oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak
Nasıl yaşamadınız ya.. hiç çekim olmuyor mu?
Şey yszdm sna
Kötü mü yaptım
önemsız ya :D
Ordan akacak 2 damla kanı önemsemem
Sence önemlimi benim düşüncem önemsiz diyenler bakire olmayanlari düşürme pesinde
Benim için bekâretin bir önemi yok.
Bana göre önemlidir bir değerdir bana göre
Evlenirken onemli sadece
artık Ejderha gibi.. eskide var olan bir efsane...
önemlidir çok bozdum bozmaya da devam :)
Önemsiz
Önemsiz
Oldukça önemli
Önemli
degıldır
Değildir
Önemli tabi Hacı
Önemli değil
Aşın artık şunları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?