Cinsel Yaşam Bakirelik önemli midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Sizce önemli mi evlenirmiyxinjz Güncellemeler+1 yıl Kendi elimle bozdum cinsel iliskiye hic girmedim Bakirelik önemli midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ThomasAngelo Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evlenecek kadar sevmişsem bakire olup olmaması pek umrumda olmaz. Fazla seks yapmamış olsun dicem ama fazla seks yapmış biriyle çok da ilerletmem ilişkiyi 1 0 Yorumla
maise_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl Eğer ben bakireysem evlenecegim kisininde öyle olmasıni isterkm ama değilsem farketmez 3 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. benim için değil ben o tabuyu yıktım çok uzun zaman önce 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim için oldukça önemli bakire olmayan birini asla istemem 0 1 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Bakiresin zaten halen bakirelik demek cinsel temas yaşamamış kişi demektir sen karşı cinsle temas bir yaşamamışsın Yorumla
Ebruu675 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hergun sıtede bır kız bi güzel çaktırıp sonrasında burada gelip ağlayarak bu soruyu soruyor 2 9 Yorumla Soran +1 yıl yok len ciddi cocukken kendim sey yaptim Yorumla Ebruu675 +1 yıl Ney yaptn mastlamı bozdun kendını Yorumla Soran +1 yıl ben 10 yasinda felandim tabi o zaman bana bakirelik falan anlatan yok meraktan incelerken orayada baktim parmagimi soktum kurcaladim falan Yorumla Ebruu675 +1 yıl Ee pekı şimdi bakıre degılım nasılsa dıye seks yaptnmu hıc Yorumla Soran +1 yıl hayir Yorumla Ebruu675 +1 yıl Ee gene kanar bence ılk gece ya Yorumla Soran +1 yıl insallah bekaret testi falan yapiyorlar mi ne sekil oluyor Yorumla Ebruu675 +1 yıl Açıp bakacak ıllakı Yorumla Board-Tennis +1 yıl Bakire zaten halen sadece kızlık zwrı yok omunda bir önemi yok Yorumla
ChivasCooper Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Yani değerlidir tabi ama zaten oral vs yapıyosan anal yapıyosan bakireliğin de önemi yok bence 0 1 Yorumla ChivasCooper +1 yıl Tebrik ederim olsun üzülme sıkma da canını zevk almaya bak tadını çıkar önemli diyen de sktran gitsn baska birini bulsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yatağa atana kadar kimse bakireliğe önem veriyorum demez ama işi bitince kullan at yapar. 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Benim için önemli değil evlenirim 0 0 Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Onemli tabiki ama istisnalar farli 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kişisel yapı, inanç ve kültüre göre değişir. 0 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evlenmek için önemli degil 0 6 Yorumla ThomasAngelo +1 yıl Evet katılıyorum Yorumla ThomasAngelo +1 yıl Bu arada azeri misin? Yorumla mint__yesili +1 yıl @ThomasAngelo evett Yorumla ThomasAngelo +1 yıl Tanıyorum galiba seni Yorumla mint__yesili +1 yıl @ThomasAngelo olabilir Yorumla ThomasAngelo +1 yıl Bi yazsana baya zaman geçti Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Önemli degil 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Kafa bakşre olacak 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neden kendin bozdun ki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl cocukkken bozdum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki öyle değildir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden konuşabilir miyiz Yorumla Soran +1 yıl maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Evlenecek kadar sevmişsem bakire olup olmaması pek umrumda olmaz. Fazla seks yapmamış olsun dicem ama fazla seks yapmış biriyle çok da ilerletmem ilişkiyi
Eğer ben bakireysem evlenecegim kisininde öyle olmasıni isterkm ama değilsem farketmez
benim için değil ben o tabuyu yıktım çok uzun zaman önce
Benim için oldukça önemli bakire olmayan birini asla istemem
Bakiresin zaten halen bakirelik demek cinsel temas yaşamamış kişi demektir sen karşı cinsle temas bir yaşamamışsın
Hergun sıtede bır kız bi güzel çaktırıp sonrasında burada gelip ağlayarak bu soruyu soruyor
yok len ciddi cocukken kendim sey yaptim
Ney yaptn mastlamı bozdun kendını
ben 10 yasinda felandim tabi o zaman bana bakirelik falan anlatan yok meraktan incelerken orayada baktim parmagimi soktum kurcaladim falan
Ee pekı şimdi bakıre degılım nasılsa dıye seks yaptnmu hıc
hayir
Ee gene kanar bence ılk gece ya
insallah bekaret testi falan yapiyorlar mi ne sekil oluyor
Açıp bakacak ıllakı
Bakire zaten halen sadece kızlık zwrı yok omunda bir önemi yok
Yani değerlidir tabi ama zaten oral vs yapıyosan anal yapıyosan bakireliğin de önemi yok bence
Tebrik ederim olsun üzülme sıkma da canını zevk almaya bak tadını çıkar önemli diyen de sktran gitsn baska birini bulsun
Yatağa atana kadar kimse bakireliğe önem veriyorum demez ama işi bitince kullan at yapar.
Benim için önemli değil evlenirim
Onemli tabiki ama istisnalar farli
bakirlik önemli yoksa olmaz
Benim için hiçbir zaman önemi olmadı
kişisel yapı, inanç ve kültüre göre değişir.
Evlenmek için önemli degil
Evet katılıyorum
Bu arada azeri misin?
@ThomasAngelo evett
Tanıyorum galiba seni
@ThomasAngelo olabilir
Bi yazsana baya zaman geçti
O elini de seni de hjggjn
Önemli benim için çünkü bakir bir erkeğim
Dürüstlüğüne güvenirsem evlenirim
Önemli degil
Önemli