Sadece 1 kişiyle ilişkim oldu fakat ayrıldık kimseye de söyleyemedim hiçbir arkadaşıma bile utanıyorum açıkçası. Başka bir erkekle de yapmak istemiyorum. Beni böyle kabul ederler mi? Erkekler bakire olmayan birisiyle evlenir mi onu sevebilirler mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgili kardeşim sana abi tavsiyesi tabi kabul edersen öncelikle ülkemiz şartlarında bakirelik önemlidir neden abi dersen ülkemizin eğitim seviyesi düşüktür ondan kimseye söylemedim demişsin sakın diyim en yakının dahil kimseye bahsetme abicim sende kalsın olanlar eğer karşına iyi bir çocuk çıkarsa yarın bir gün sakın sevip aşık olup dürüst olacağım deme dürüstlük para etmez ülkemizde zamanı gelince diktir ki o güzel giden ilişkin bozulmasın sonra her şey tersine dönmesin beni böyle kabul edermi demişsin kuvvetle muhtemel sorun çıkartır bak benim eşim bakire bir bayan değildi bende bakir bir adam değildim hiç takmadım geçmişi takılmadım sevdim onun çünkü fakat bizde bile sorun oldu nasıl abi dersen eski erkek arkadaşı mesaj atmıştı bu yüzen çok kavga ettik ben baya bir sıkıntı yarattım çünkü bu normal bir erkek arkadaş değildi özeli olduğu bir adamdı bitmiş gitmiş neden mesaj attı sana diye bir sürü sorun çıkarttım kısaca bakire olmamak ülkemizde her türlü sorun bence ama kısaca sen kimseye bu konudan bahsetme ve geçmişinde olduğun adamı her yoldan engelle hiç iz bırakma onu yok et tel no bile değiştir derim sosyal medyanı sıfırla ortak arkadaşın varsa onu bile sil yarın bir gün bir mjs olayı yaşanmasın sonra aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım ben bu yoldan geçtim ama özele gel abi deme özele gelmiyorum ben burada yazarım çekincem yoktur saygılarımla
01 Yorumla- +1 yıl
La kendin de gordun bekarer onemini. Simdi egitim seviye diyorsun, alakasi yok. ahlak meselesi. Simdi bak sen nasil dert etmissin, sorun sadece bakirelikde degil. Onunle gelen sorunlardir zaten.
En İyi Cevaplar
önemseyende var önemsemeyende
gunumuzde eskisi kadar önemli degil ama herkesede hersey anlatılmaz kullanmak isteyende olur
o yuzden iyi seçici olacaksın biriyle sevgili olacak olursan bu durumu bastan acık acık oldugu gibi söylersin kabul ederse eder etmezse etmez sonradan söylersen kimse sana guvenmez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır benim için önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazilarina önemli, bazilarina degil 😬 yani kime göre onay almak istediğine bağlı, dindar biriyle olmak istiyorsan büyük ihtimal istemez, günah sevap umursamaz ise umurunca olacağını hiç düşünmüyorum özellikşe kendisi de bişey yaşadıysa. Sen de yaşadığına göre dindarla işin olmaz bence 🤪 sorun olmaz herhalde 🤔
24 Yorumla- +1 yıl
Bence asıl önemli olan gerçekten seven birisi bunlara takılmaz
- +1 yıl
Onemli olan olcagin kisiye olan sadakatin bence
Cevap sahibi+1 yılKendinizi kandırırsınız anca 🤪
- +1 yıl
Kesinlikle oyle 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBen kabul etmem. Çoğu kişi de etmez. Paketini kim açtıysa onunla evlen yoksa zor olur senin için.
01 Yorumla- +1 yıl
Aga aylar gecdi yine karsilasdik, bu mevzuyu bir birakmadin mi 😅
yav bakirelik falan hikaye kalmadı artık öyle şeyler şu olayı bi aşın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapsan da yapmasan da insanlar öğrendiğinde bir kisiyle olduğuna inanmayacaklar
00 Yorumla Ruhun bakire ise gerisi önemli değil
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle bro
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik bacak arasında aranmaz
00 Yorumla
+1 yılÇok önemi yok bunun. Önce vicdanlı bir insan ol
00 YorumlaEvlenmeden neden böyle bişiy yaptın ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmayan kız daha güzel bence
00 Yorumla
+1 yılBen kimseyle yapmadım ama önemli değil insan olsun
00 Yorumla
+1 yılBen evlenirim, pişmanlık önemli sadece
00 Yorumla
+1 yılEvet önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılsiz yaptınız mı peki böyle bir şey
- +1 yıl
Bakirim öpüşmedim bile daha
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu devirde kimse bakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri