Arkadaşlar selam 2.5 sene önce eski sevgilimle birlikte olduk. Kendisi bakire olmadığımı görünce seni böyle kabul edemem dedi ve terk etti. Benimle birlikte olduğu zaman sevgilisi varmış sonradan öğrendim. 1 hafta sonra aradı ben diktirelim dedi ama diktirmedim. Neden böyle söyledi. Bakirelik bu kadar önemli mi. Daha doğrusu umursamayan insan diktirelim der mi. Bu kafa hakkında ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kullanılmış mendili sen kullanır mısın? 21 yaşımdayım ve bir çok kız arkadaşım oldu kimi bu sebepten kimi türevli sebeplerden ayrıldı Bakirliğimi Evlenene kadar korumak istiyorum. Belki benim durumun kanıtı olmaya bilir ama ben bu denli düşünüyorum ve karşımdakinin de aynı şekilde olmasını isterim. Bu sebepten intihar eden 2 kız tanıyorum, Suçu bir tarafa yıkmak yanlış olur ama davul bile dengi dengine. ben şahsen tercih etmezdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklısın sen
En İyi Cevaplar
+1 yılBence Bekarlık toplumu saçma sapan da yatmalarından sadece bir tanesi yani o yüzden bekareti çok da önem vermiyorum İşin gerçeği Hatta sevgilim ilk vekaletini başkasıyla yaptığını söylediği zaman hiç zoruma bile gitmemişti yani ona karşı soğuyacağımı düşünmüştü tam tersi yani hiç soğumadım aksine daha da çok bağlanmıştım yani sanki onun bana biraz daha ihtiyacı varmış ilgi sevgiye ihtiyacı varmış gibi düşündüğüm için Ama üzüldüm Senin olduğunu kaç kişiyle yaptım peki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır benim için önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmaların %70 bakireliğini kaybettiğinden. Çok adamla yattığından devamlı aklı başkalarına kayıyor istem dışı. Kadın 35 yaşından sonra 22 li yaşlarda ki o diskolardan çıkıp evde takılmalı makaralı günleri arıyor ama geç olabiliyor. çünkü boşanılmış, tabaklar kırılmış oluyor geri dönüş için.
%30 da maddi zorluklar.
20 YorumlaApt*alın tekiymiş. Kendisi birlikte olabilir ama sen olamazsın... bu cahilliğin geri kafalılığın sonu ne zaman gelecek acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki. Gelmez valla. Asla gelemez
+1 yılDiktirelim demesi başına iş acilmasindan korktuğu için olabilirmi
02 Yorumla
Soran+1 yılO bozmadı ki beni. Ben de zaten o yaptı demedim yani. Salağım bu konularda. Evlenebilirdim öyle söyleseydim ama söylemedim. Cidden beyin yok
- +1 yıl
Burdan sormayayim devamını
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılBekaretin zerre kadar önemi yoktur bir erkek nasıl rahatça ilişki yaşayabiliyorsa bir kadında yaşayabilir bu gayet normal bir durum
00 Yorumla Sal gitsin davaroyu.
Bu arada ilk kaç yaşında yaptın
06 Yorumla
Soran+1 yıl18
Soran+1 yıl90 kişi
Soran+1 yılÖnceden yapıyordum
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiktirelim demesini anlayamadım. Kendini aklamak için dedi sanırım
boş ver canım takma kafana Bir daha da bu işlerden uzak dur. Erkeklere güvenilmez
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDürüst olmakla en iyisini yapmışsın. 👏
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaskasi değil, önemli olan senin ne dusundugun
21 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor gibiyim
+1 yılÇoğu insan için önemli. Önemsiz olsaydı orada bir zar olmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkinci el arabayı kabullenemiyorum ikinci el kadını sen düşün.
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz yapınca neden ikinci el üçüncü el yüzüncü el sayılmıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBen yapmıyorum yapana konuş. Benm için herşeyin ilki önemli ona göre yaşadım dikkat ettim. Kimse k bakma sadakat olmayan ilişkiden hayır gelmez. Geleceğine sahip çıkmamısın
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bakirelik önemli değil sevgilim dediğin adam senle birlikteyken başkasıylada birlikteymiş
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet :( şimdi de kapalı bir kadınla birlikte ymiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğrusunu etmis
Ne etsin 10-15 erkekle yatan Orsp kizi
Ben böyle düşünüyorum00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılO niye elektriği anlayamadım bozdu mu
018 Yorumla
Soran+1 yılBakire sandı galiba beni ve birliktr olmak istedi ama sonra bakire olmadığımı görünce de böyle kabul edemem dedi
- +1 yıl
Tamam ama sen zaten değilsin O da bozmamış niye diktirmek istiyor
Soran+1 yılBilmiyorum onu anlamadım. Bakire olmadığını duyarlar sana kötü davranırlar dedi
- +1 yıl
Ya çok Bağnaz bir zihniyet Bence bu sonuçta istemişsin yaşamışsın O da yaşamış bu senden önce yaşamamış mı
Soran+1 yılNe bilim. Böyle söyledi işte
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın Peki ve yıllar sonra nereden geldi aklına bu
Soran+1 yılSürekli aklımda çünkü bazen onu görüyorum. Bu yüzden de düşünüyorum
- +1 yıl
Peki hala onu seviyor musun ve onunla Sadece bir kez seks yaptınız sonra bir daha yapmadınız mı
Soran+1 yılSadece bir kez yaptık. Ben henüz çok gençken sürtünme yoluyla yapmıştık o kadar. Devamı olmadı yani ama gelince birlikte olduk ve bakire olmadığım için beni istemedi
- +1 yıl
Nereye gitmişti anlamadım gençken sürtünmeyle oldunuz sonra yıllar geçti şimdi mi geldi Çok karışık anlatıyorsun
Soran+1 yılAynen. Üniversiteye gittim ben ayrıldık. Sürtünme yoluyla 17 yaşında falan yapmıştık sonra işte 26 yaşında falan takıldık. O kadar
- +1 yıl
Yani 9 seneden ye bakire değilsin arkadan yapaydın sürtünmeye devam edeydin Ne demek istedi sana ilginç Peki sen 9 sene sonra niye Onunla beraber seks yaptın onu çok seviyorsun Unutamadın mı yoksa takılmalık mı
Soran+1 yılNe bileyim geldi kapımıza. Onu görünce bi tuhaf hissettim. Çıktı balkona ve dudaklarıma yapıştı. Sonra gel gidelim dedi bana ben de gittim. Tenha bi yere çekti konuşalım dedi ama konuşmadan çok başka şeyler oldu djdj
- +1 yıl
Her şey arabada oldu yani �yi miydi peki yıllar önceye gittin mi
Soran+1 yılYok gitmedim çünkü yeni yapmıştık. Yani ilkti. Heyecanlandı o da. Ben de öyle.. Tuhaftı işte ya bilmiyorum
- +1 yıl
Ama daha önce yapmıştın Sonuçta onunla ekti değil mi Ben anlayamadım Sen sonuçta 9 yıldır birileri ile beraber oldun O yüzden bakire değilsin
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Yıllar sonra eski sevgilim arabada seks ve niye bakiyemi garip davranmış Bu da sen nerede yaşıyorsun peki be Düzenli bir partnerim var mı
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEn önemli kriterim bakireliktir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılhicbir onemi yok onemlibolan saygi sevgi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret önemli değil önemli olan insan olabilmek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkmus heraldw
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden korksun
Cevap sahibi+1 yılUstune kalirsin diye
Soran+1 yılAma olmadı. Yani birlikte olmadık ki. Yaptığı yanlıştı bence. Çünkü ben ona bi şey demedim.
Soran+1 yılBirlikte olduk ama bakire değildim zaten neden onun üstüne kalayım
Cevap sahibi+1 yılGarip cocuk
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir zahmet olsun knka yani
00 Yorumla
+1 yılÖnemli tabiki
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden diktirelim dedi sizce. Seviyor olabilir mi
- +1 yıl
Olabilir , kendisini psikolojik olarak tatmin etmek için öyle demiştir
- Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılBoş kafa. Fazla düşünmeye gerek yok.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sadakat önemli
00 Yorumladeğil
00 YorumlaÖnemsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılEvlilik düşünüyormusun
+1 yılBence önemsiz
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden diktirmek istedi peki
- +1 yıl