Aşık olduğum adama bekaretimi verdim o sadece bana değer verdiğini söylüyordu sevmiyordu beni yani ama o kadar seviyorum ki brn onu gözüme gelmedi o an bekaret kendisi asla evlilik dusunmuyor ailem öğrenirse benim felaketim olur ne yapabilirim akıl verin nolur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değil, bence değil ama seni sevmeyen birisi ile yaşaman büyük hata olmuş. Hala o kişiyi seviyor olman da. Yine de hiçbir şeyin sonu falan değil, felaket de değil.
17 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten böyle mi düşünüyorsunuz
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir yazacaktım, yanlış olmuş. Hangi konuda soruyorsun? Bence önemli değil evet, eğer o anlamda sorduysan.
Soran+1 yılBekaretimin olmaması evlilik için engel değil mi doguluyum ben bizim değerlerimizdendir bekaret nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum
- +1 yıl
Olan oldu, kendini suçlaman fayda etmez. O psikolojiye asla girme, direkt çık. Dünya üzerindeki milyarlarca insan için engel değil. Bunun doğulu olmakla da bir ilgisi yok Türkiye'de genel olarak var bu değer, fakat öyle düşünmeyen insanlar da var gördüğün üzere. Birisi seni gerçekten çok severse bunu bir şekilde kabullenir. Bunu öğrendi diye bir anda sevmeyi bırakamaz ki, bırakan varsa o gerçek sevgi değildir. Bence buradaki asıl sorun bekaretin değil, hala o kişiyi seviyor olman. Asıl mesele bu.
Soran+1 yılEvet gerçekten çağırsa yine giderim gibi bu işi f*ck dönüştürmek asla istemiyorum bu süreçte ne yapabilirim size özelden yazabilir miyim
- +1 yıl
Tabii, elbette.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevmeyen birine bekaretini vermen hata. Hayatindaysa onu hayatından çıkarıp fazla hata yapmadan devam etmelisin.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayatimda mı değil mi bilmiyorum bile sevgili değiliz sabahı çok pişman olarak uyandı o da ben de günahına girdim dedi 3 gündür yazmadı da ne yapicam hiç bilmiyorum
Soran+1 yılAsla evlilik düşünen biri değil kendisi neredeyse alkolik denecek kadar içiyor her gün içiyor ailesiyle arası kötü 35 yaşında ama hayatında düzeni olmayan biri evlilik olsa bile ailem beni ona vermez öyle pişmanım ki bunu ailem öğrenirse benim sonum olucak
Soran+1 yılZaten sevgili değiliz ki yazmadı bile bana çok pişman oldu o da beni bu da çok üzüyor hangisine üzüleceğimi şaşırdım
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok bu bir eksiklik değil hayatını yaşamana bak
04 Yorumla
Soran+1 yılYarın bir gün ailem neden evlenmedigimi soracak ne yapacağım o zaman
Soran+1 yılNasıl bir ülkede yaşadığımız belli asla bakire olmayan birini kimse istemez
+1 yılEndişelenme. Sakin ol. Öğrencimisin , çalışıyormusun? nerede yaşıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHem çalışıyorum hem okuyorum ne yapacağım akıl verin bana
- +1 yıl
Güzel. sorun etme. Belki bunu sıkıntı yapmayacak biri çıkar karşına , olmadı tedavi olursun
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbu saatten sonra yapacağın bir şey yok.
bu soruyu gözün bir şeyi görüyor iken kendine sormalıydın.02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke sorsaydım çok pişmanım
- +1 yıl
ne fayda...
artık yapacağın bir şey yok.
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Gelecek benlentisi ile cinsellik yaşamak en büyük yanlış
04 Yorumla
Soran+1 yılGelecek beklemedim ondan zaten kendisi asla evlilik düşünmeyen birisi o an çok istedim şimdi sadece ilerisi benim içim çok problem katı bir ailem var yarın bir gün evlilik olursa ne yapacağım ailem öğrenirse beni öldürür
Soran+1 yılBilmiyorum öyle ortada kalmışım gibi hissediyorum
+1 yılÇok önemli bakire olmayanı istemem
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım çok korkuyorum gerçekten
- +1 yıl
Yapmasaydın zorla mı yaptırdı alla alla altında inlerken iyiydi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkişiden kişiye değişir bu önem
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgili de değiliz ama cidden şu an o kişiyle hiçbir şeyiz
- +1 yıl
geçmiş olsun kadınlar hep böyle tiplere bekaretini veriyor zaten ne diyim ki. düzgün tiplere nasip olmuyor.
Soran+1 yılÇok üzgünüm her şey için
- +1 yıl
boş ver sağlığına bir şey olmasın da gerisi yalan
Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Geçmiş olsun keşke bu hatayı yapmasaydın
09 Yorumla
Soran+1 yılBu benim sonum mu
Soran+1 yıl26 neden öyle düşünüyorsunuz
Soran+1 yılAilem çok çok katı seviyorum onu ilkim olacaksa sevdiğim insanla olsun istedim o an ama şu an korkuyorum
Soran+1 yılİnanıyorum tabiki ama aileme ne diyecegim
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiktireceksin o zaman.
00 YorumlaBence önemli
11 Yorumla- +1 yıl
bence de...
+1 yılÇok önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDiktir
00 Yorumla yok be
00 Yorumla
+1 yılönemli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği