20 yaşındayım canım yapmak istiyor kendimi tutuyorum hep korumaya çalışıyorum ama zorlanıyorum çok mu önemli bakirelik?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılBunun cevabını bulabilmen için kadınlara evlenirken bakire olma zorunluluğunun neden dayatıldığını sorgulaman gerekir. 5 yıl sonra tanışacağın müstakbel kocanın seni, kendisiyle tanışmadan önce başkasıyla seks yapmış olman nedeniyle evlenmeye değer görmeyecek olmasını mantıklı buluyor musun? Bir erkeğin seni sırf cinsel ilişki geçmişin var diye istememesini kabul edebiliyor musun? Mantıklı buluyorsan, kabul edebiliyorsan, "evet erkeklerin evlenecekleri kadından bakire olmasını beklemeye hakkı var" diyorsan bekaret senin için önemli olur. Hiç bir erkek arkadaşınla cinsel olarak yakınlaşmazsın. "El değmemiş" olarak nikah masasına oturursun, tabii ki bunun ne zaman olacağı belli değil. Belki 32 yaşında evleneceksin, bunu da bilemezsin. "Erkek cinsinin böyle bir hakkı olmamalı, beden benim bedenim, vajina benim vajinam, evlenene kadar birinin girip girmediği gelecekteki kocamı ilgilendirmez, ne zaman tanışacağımın belli olmadığı meçhul bir erkek benim vajinama şimdiden ipotek koyamaz" diyorsan cinsel ilişkiyi bekar bir genç kadın olarak dilediğin gibi, dilediğin erkek (ler) le, dilediğin sayıda yaşarsın, kimse de sana karışamaz ve senden hesap soramaz. Bu nedenle seni eş adayı olarak göremeyecek, seni ikinci el eşyalarla bir tutan ataerkil sığır beylere de kapıyı gösterirsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet benim için çok önemli peki sen kimsin diyeceksin soliyim ben muhafazakâr biriyim bende bakireyim zira yapmak istesem çok rahat yaparım ama yapmıyorum istemiyorum kendim gibi tertemiz biri istiyorum beni ben olarak bakma bana benim gibi herkes gibi bak eğer sevgilim patlak ise bende onunla eğlenirim sonra başkasına gider ama evlenmem bakirelerle evlenirim ama okey?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır önemli değil.
00 Yorumla
1 yılBekaret kadar saçma bir şey yok bu dünyada bekaret bir sünnet iki
30 Yorumla
1 yılYapma lütfen ya bence önemli ilkler ilişkiyi daha değerli sağlam yapıyor herhangi biri olmamalı eşin olmalı
01 Yorumla- 1 yıl
Bu arada yorumunu gördüm zaten bakire değilmişsin ki?
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnemsiz diyenler ya bekaretini kaybedip bunu normalleştirerek içlerini rahat ettirmeye çalışıyor ya da özele gelir belki sexting yaparız umuduyla diyor. Kimseyi dikkate alma ve gazına gelme. Bekaretini evliliğe sakla kesinlikle
00 Yorumla
1 yılBence evlen sonra rahat rahat yapan. Bence biraz daha bekle bu yasa kadar bekledin 1-2 sene daha bekle
00 YorumlaBu kişiye göre değişir bekaretini vermeden kız kizada yapabilirsin
10 Yorumlamastürbasyon veya anal uap bekaret önemi kişiden kişiye değişir
00 YorumlaSana göre önemlidir ya da değildir buna sen karar vereceksin
00 Yorumla
1 yılCanın yapmak istiyorsa yap. Sanki erkekler yapmıyor. Erkeklerin çoğu zaten bakir değil aw
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDeğil bir zar parçası ama senin kendine ve ailene verdiğin değer önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİlla seks mi olmalı yüzeysel şeyler seni tatmin etmeye yetmezmi
00 Yorumla
1 yılbu sana bağlı bir şey senin vücudun senin kararın istersen yapa bilirsin ve hiç önemi yok mesela benim için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
1 yılBence sextingle ile ya da sürtünerek ilişki ile doyum sağla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki ilişkiye girmeden sadece yüzeysel bir şeyler yaşamak ister miydin, bir erkeğin sana mastürbasyon oral seks yapmasını ister miydin
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılGizliden çıksam gelir mısın
1 yılVaktiyle anlarsın. O vakitte ne yaptığın önemli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. toplumun dayattığı bir şey sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılKimle yapacaksın sevgilin mi var
00 Yorumla
1 yılBen önem vermem sefan olsun derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yılbu senin kararın. öenli mi değilmi sen bileceksin
01 Yorumla- 1 yıl
istersen erken yapanlardan ve yapmayanlardan bilgi al. erkekler çok yorum yapmaz. çoğu yap gitsin der :P
Gizli Üye(30-35)1 yılSen bilirsin anal yap gitsin
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mastürbasyonla idare et nolcak
012 Yorumla
Soran1 yılZevk vermiyor artık
Soran1 yılSanalda zevk vermiyor bir kac kişi girmek istedi ama bakireyim diye yapamadım
Soran1 yılEvet
Soran1 yılSürtünme olmadı normal elleme
Soran1 yılBilmiyorum
Soran1 yılÖyle yapacağım
Gizli Üye(30-35)1 yılaile yapına ve çevrene bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu senin vermiş olduğun bir karar saygı duyuyorlar
00 Yorumla
1 yılönemsiz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılgel ben senin işini hallederim sonra diktiririz :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Önemli
00 Yorumlabenim için değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Artık değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNerde yaşıyorsun ki evlenmeyi düşünmüyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYazar mısın bana?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeks mi istiyorsun