Erkekler icin soruyorum bu kiz bakir olması cok mu önemli
Bakirelik çok mu önemli?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
eh işte. atıyorum evlenmeden önce herşeyi yapmış ama orayı bozmamış birini istemem. ama diyelim eliyle yanlışlıkla bozdu veya dayanamadi bilerek eliyle yaptı ama ondan başka hiç bisy yaşamadi sorun etmem.
değil, bakirelilk altı üstü bi zar. Ama arkadan yiyenleri napacaksınız?
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Iste bak bende diyorum ki simdi kizlar önden yapmiyor ama arkadan yapiyor ee ozmaan bakirilin anlamı kaliyor mu bu mu namuslu kiz? Ben anamiyom turk erkekleri tam olarak ne istiyor
Bazı şeylerin modası artık geçti. Bakirelik fslan takan kesim cok az. Ki artık herkesin belli başlı deneyimleri oluyor. Bu biraz da kişinin eğitimi alakalı bir durum artık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
eh işte. atıyorum evlenmeden önce herşeyi yapmış ama orayı bozmamış birini istemem. ama diyelim eliyle yanlışlıkla bozdu veya dayanamadi bilerek eliyle yaptı ama ondan başka hiç bisy yaşamadi sorun etmem.
değil, bakirelilk altı üstü bi zar. Ama arkadan yiyenleri napacaksınız?
Iste bak bende diyorum ki simdi kizlar önden yapmiyor ama arkadan yapiyor ee ozmaan bakirilin anlamı kaliyor mu bu mu namuslu kiz? Ben anamiyom turk erkekleri tam olarak ne istiyor
Ona bakarsan önden yeyip yeyip diktiriyorlar
O da var tabi ozaman namuslu kiz kalmadi yani cok az vr bence
Yani eline erkek eli değmemiş çok çok az var
Hmm bulmk zor onlari
Bulsan da güvenemezsin
Neden öyle dedin
Bakirelik neye göre kim gore yanlış yorumladiginiz bir zara göre mi değerlendireceğiz
Sence değeri yokmu bakireliği bakir olmanin
Değerli olup olmaması kızlık ile olculmemeli demem o ki insanın aklı ve kalbi bakır olsun
Motor olmamışsa
Ve aradığım özellikler varsa sorun değil
Yani pişmansa birdaha yapmam derse. Önemli olmaz ama yaptiğinin arkasinda duruyorsa ozmn by.
Hayoiır değil. Bakşre ypruyor. T.. şak görse stres topu zanneder. Kadın gibi kadon olmalı
Bazı şeylerin modası artık geçti. Bakirelik fslan takan kesim cok az. Ki artık herkesin belli başlı deneyimleri oluyor. Bu biraz da kişinin eğitimi alakalı bir durum artık.
Benim için önemli diğerlerini bilmem.
Evlimisin?
Ama bak benim anlamadim sey su kiz arkadan yapiyor ama önden iliskiye girmiyot ee ozaman ne anlami kaliyor bakirelin?
Sevisiyor felan eletiyor önde girmiyo ama arkadan girmis oluyo ee buna ne demeki peki simdi bu namuslu kiz mi olunuyo
Ondan da istemem tabii ki
Evli değilim
Benim için önemli değil
Hayır buna önem vermiyorum ben.
Benim için değil benim için değil
hayır
Evet
Önemli değil bakire değil misin
Bence önemli değil
Evet olmazsa olmaz
Benim için önemli
Sen peki yaptinmi daha önce
Hiç olmadı 🥲
Kizin temiz olmasini istiyorsun yani
Sen peki
Hakk veriyorum sana
Yok yapmadim sukur
Hersey helalimle olsun
E yani
Evet
Ne güzel yA bu zamanda böylesini bulmak çok zor
Aynen vardir mutlaka temiz olaninda bulmak zor iste..
Ama inan bana sen temiz isen Allah da sana öyle birini nasip eder
Ö zele rahat konuştursak izin verirsen?
Yok ya gercekten konusmak istemiyorum kimseyel kusura bakma
Umarım ya
Olur ins
Peki nasıl istersen 🫠🥲🙏
Değil bence