Aklınıza ilk geleni söyleyin bakalımm. Her önüne gelene yürüyen tipler🤢

Aklınıza ilk geleni söyleyin bakalımm. Her önüne gelene yürüyen tipler🤢
Saygısızlık. Uygun olmayan espiriler ve tabii hal hareketler. Flört etmeden önce böyle bir elekten geçirmek gerek, gözlemlemek.. bu insan sadece lafta mı böyle gibisinden
güvensizlik ve canım yerine koymaya çalışıyorsa sürekli bir yerden sonra yüzümü görmez ne kadar güzel olursa olsun esmer güzeli de olsa ay parçası gibi beyaz tenli de olsa biter bi yerden sonra kimse vazgeçilmez değildir
Sevdiğimden ayrılmam zor olur. Her şeyi yapmasına rağmen onla olmak istiyordum da sonra eski sevgilisinin boşluğunu doldurmak için kullandığını anladığım da direkt engeli bastım 😎
eğer gerçekten beğeniyorsan aniden soğumak mümkün değil, yavaş yavaş soğuyabilirsin ancak, mantığını kullanarak. fazla beğenmiyorsan her şey soğumaya bahane.
Cevap
29Cevap
sadece s*KS hakkında konuşmak istemesi direkt engel yemesine sebep olucaktır bu dünyada keşfedilmemiş onlarca fikir, konuşulmamış onlarca konu varken onun kafasında olan şey sadece benimle c! nesellikse hoşçakal
haklısın rastlamadım ve kendim gibi birini bulmam çok zor ama imkansız değil🤠👍
ben tamamen libidosu olmasın demiyorum yalnız sadece sürekli bu konu hakkında konuşan biriyle ben oturup konuşamam veya benim seviyemede olamaz
Aa anladım👍👍 aklı fikri orada olmasın diyorsun ve çok haklısın. Bizim ilişkilerde ya seks tabu ya da birkez yapınca başka hiç bir şey kalmıyor, her buluşma seksle bitiyor, aonra tükenincede ilişki bitiyor. Şöyle beraber saman geçirmenin, sosyal paylaşımşarınların, seksin belli oranşarda dağıldığı ve beraber yol alan ilişki yaşamanın yolu olmalı
Kendin gibi insanlar var merak etme. Doğru yoldasın böyle devam et kimseyi takma. Cinsellik zaten aşkla birlikte gelen evliliğin gerekliliği olan bir şey. Konuşulması bile gerekmez. Ona gelene kadar saygı, sevgi, sadakat, güven, sohbet sürüyle şey var. Hakettiğin gibi biri illaki çıkar karşına
Detay kesinlikle.. bende her önüne gelene yürüyen kişilerden anında soğuyorum
Exlerinden bahsetmesi. Başkasının ilişkilerinden bahsetmesi. Bakımsız pis olması. Güven vermemesi. Aptal ve boş olması. Beni herhangi bir alanda kullanmaya çalışması. Bencil cimri olması. Çevresi tarafından sevilen saygı duyulan biri olmaması. Gaz çıkarması. Saçında kepek olması. Cildinin bakımsız olması.
Üçüncü kişilerin lafını falan geçirmesi. Bu eski kız arkadaşı da olabilir, yakın kız arkadaşları da olabilir herhangi bi kız da olabilir.
Goruntusu pis olmasi ve kendini ovmeye calismasi , ozguvensizligi ve hemen cinsellige yonelmesi
Eski sevgilisinde aklı kalmış gibi davranması ve bunu yansıtması. En sevmediğim şey. Anında geri çekesim geliyor kendimi, çekiyorum da.
Akp'liyim demesi yeterli. Sibirya soğuklarını içimde hissederim.
Burnunu karıştırıp çıkan şeyi eliyle top yapıp fırlatması , masanın altına sürmesi
Soru görüşlerini okuyan üyelere çin işkencesi adlı çalışma bu olmalı
Gerçekten ayıp ama en azından top yapma 😂😂
Uzun bi süre kafede masaya dokunamıcam cidden ayıp😅
Kızıl sen cafe’de masa altlarına gerçekten dokunuyor musun?
Masa altına neden dokunur ki bir insan 😂
Ne biliyim yaa bacağım deyer bişiy olur bu açıdan düşünmezdim hiç, cafeden soğudum 😂
Soğuma soğuma siliyor orada kuruyor zaten kızıl 😂😂
Soru sahibi şuraya kusmadan konuyu kapatalım 😂
Hayatın gerçekleri be kızıl 🥺 kaçalım ama doğru , iyi bak kendıne.
Sende
Denerim
Güvensizlik, aptal yerine koymak, arkamdan iş çevirmek gibi şeyler işte
Tutup bana ex olandan şöyle iyiydi şöyle kötüydü filan bahsetmesi.
Sevgilim, flörtüm hiç olmadı ki o duyguyu tatmak isterdim.
İlk buluşmada sarılma vs sirnasma gibi hareketler.. ve seni seviyorum demesi
Ağız şapırtısı,
Ses Tonu,
Koku,
Diş yapısı
Ay o naparsa yapsın seveceksem severim soğumaya niyetliysem mükkelliği bile gözüme batar
Tarafini secmeli ikiyüzlu olmamali ve anlayisli olgun olmali karsisındakine..
Hareket derken davranış el kol hareketleri falansa böyle soğutamaz
Yalan, sır saklamak, saygısızlık, gözünün dışarıda olması
Küfürlü ve konusmasini bilmeyen erkeklerden nefret ederim
Israr, herhangi bir konuda aşırı ısrarcı davranması... Katlanamam
Birçok hareket olabilir ancak beni kıskandırmaya çalışması diyeyim.😊
Ciddiye almayıp, ayseye telefon edip ilişkinin cok kotu OLDUGUNU ve ayrılacağını soyleyip gitmek veya evden cagırdılar diyip terk etmek
Dişinden ses çıkarması 😂
Etrafımda çok gördüm 🤣
Gevşek gevşek davranması olurdu sanırım
Güven vermiyorsa, arkamdan iş çeviriyorsa.
Yılışık ve sırnaşık davranışlar
takılmalık görüyosa soğurum
Bakımsız oluşu, pis kokması.
Niyetler belli iken, dolaylı yoldan yaklaşması.
O kadar çok var ki saniyesinde uçarım
egoist olması, herkese yürüyor olması
Bakımsızlık kıl tüy iğrenirim
Çoklu ilişki
Erkek ağızı ile konuşması
Gaz çıkartması
Kendi fikri olmayan ve ergen gibi hareketleri
Hayır yaşıtlarımın hepsi öyle değil benim gibi olanlarda var olgunlarla işim olmaz
Aldatma en asaglik ve basit
Abartı mimik kullanması
Telefonlarıma dönmemesi 😏
Çok sebep var say say bitmez
Saçma kıskançlık krizleri ve ilgisizlik 🤔
Seviyorsam anında soğumam zor olabilir.
Kıskandırmaya çalışması veya yalan söylemesi
Foto isterken bahane üretmesi
Küfür ve sigara. İğrençççç...
Gelir mi Bi boydan foto 😒😒
Aldatmak. Anında soğutacak en pis hareket.
Aldatılıp soğumayan net bey*nsizdir.
cimrilik ve yaptığı iyiliği yüze vurması
Sen para avcısı olma da
şu ana kadar kimseden bir lira almışlığım yok neye bakarak iftira attın dangalak
İlgisinin azalması yeterli bir sebep soğumam için.
Yalan söylemesi
İlgisizlik
Flörtum yok ki benim
Düşünmeden konuşmasi
Beni dinlememesi, anlayışsız olması
Her konuşmayı cinselliğe bağlaması
Yemek yerken agzındakileri tüm dünyaya sergilemesi
Yalan
Aptal espirileri
Konuyu +18 getirenler
Kıllar cinsellik isteği olmaması
osurmak