Güncellemeler
+1 yıl
..
Güncellemeler
+1 yıl
Birde instagramda sorduğun soruyu hikayesinde paylaşıp cevap verdiğinde bildirim paneline bildirim düşüyor mu sorunca yanıt verdi gibi hani? Önceden düşüyordu sanırım ama şu an bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hiç ustune dusme sal gitsin ama belki de yazman icin oyle yapmıştır bilemiyorum veya da konusmak istemiyordur seninle
Yazmam için öyle yaptığını düşünmüyorum ya çok kırıldım gerçekten. Normalde kimsenin üzerine düşmem böyle bi ona yaptım ama sonu pişmanlık olucak gibi :/
simdiden boyle yapiyorsa sonra iplemez bile bence yol yakınken vazgecmeyi bi düşün
Ya vazgeçerim vazgeçmesine ama ne biliyim böyle çok duygusal biri falandı böyle bulmuşken kaybetmek istemiyorum biraz uğraşmak istiyorum birlikte olmak için sonra olmasa silerim direk ama nasıl adım atmalıyım onu bilmiyorum işte ben ya
yaz gitsin ya bisey olmaz duygusal biriyse belki sende biseye kirilmis veya gurur yapmistir yaz gitsin
Tamam çok teşekkür ederim görüşün için 😘
ne demek kuzu
Belki de sorunu okumaya çalışmış ama anlayamamıştır
Anlayamıcak bir şey yok ki
Ne sordun?
Aslında dün akşam paylaşmıştı soru sor etiketini herkes ben ben falan yazıyordu işte klasik ben hikayelerini falan gördüm ama hiç sormadım yazmadım. Sabah girdim instaya baktım iki yeni soruyu cevaplamış eski soruları silmiş bende bi anda öyle neden yaptım bilmiyorum uyku sersemi mal gibi 'bende ben desem? 😅' yazdım bir iki saat sonra baktım başkalarını cevaplamış bana yokk
Hiç birşey söylemeden takipten çık
Aman sende :D
:((