AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
204Cevap
Hiçte hoş karşılamam, sonuçta iki tarafta zevk alıyor ve memnun, yaş sadece rakamsal dır.
O an aldığın zevk yaşa göre değil, yapılan işlev önemli, yaşını o anda kimse düşünmez zaten.
Sevindim vallahi :) Bana ne oluyorsa artık :)
Tuhaf değil piskolojik olarak nedenleri var bu tip olayların mutluysan sıkıntı yok
Baya büyük değil de minimum benden 3 yaş hatta 5 yaş büyük olsun isterim🤓
24 yaşında sevgilim vardı şehir değiştirdi bitti gayet de güzeldi geçirilen zaman.
bu soruya yorum yapanların ortalamasında yaşça büyük olduğum kanatına vardım :)
normal çoğu kızda var bu, işim icabı her milletten kızlarla tanıştım, her milletten kızların kendinde büyük erkeklerle olduğuna şahit oldum
Babanla ilişkin yüzünden öyle, normal değil ufaklık.
babanla ılgılı sorunların var anlasılan... erken kaybettın ya da bosandılar
yok ben gibi bazı erkekler de milf seviyor mesela
Tuhaf değil ama ben 10 yastan sonrasini cokda dogru bulmuyorum
Aynn oyle sapikliga girio cvp bile verememis trolll galiba
Olabilir
En çok kendinden kaç yaş büyük biriyle oldun
He love me, he put no one above me
These bitc. hes wanna judge me, but I don't care Ahhah yolununu bulmuşsun canım 😂
Valla bende öyleyim ben 27 eşim 45 yaşında herkes tuhaf karsılıyor ama ben genclerden bısey anlamıyorum
Merhaba size birsey sorucam bende 27 erkek arkdsm 42 anlaşabılıyormsnz? Yanı her konuda sizce yasşa büyük biriyle evlenılırmı
Millete bakma sen kimi seviyorsan ona yaşın önemi yok düzgün biriyse
Tuhaf değil ama dikkatli olmalısın tabi, çünkü kullanmak isteyen olabilir.
Bu arada 31 nasıl sence?
Büyük olacak derken ne kadar büyük kastediyosun ki?
Olabilir normal tuhaf olacak bir durum yok.
Tatlım zamanında babandan yeterli sevgi almadıysan bu güdülerin maalesef çok normal
Gayet doğal. Ben de 18 lik çıtırlardan hoşlanıyorum.
Babasız büyüdüysen eğer baba eksikligini tamamlamak adına duyulan bir ilgi olabilir
Çünkü onlarda gençler gibi acemi ilişkilerden geçip olgunluk kazanıyorlar.
Tuhaf karşılansa ne olacak? Sen neden kendini anlatmaya çalışıyorsun? Keyfine bak ;)
Baya büyük olacaktan kastin nedir 5 6 yaş gibi mi yoksa 10 ve daha fazlası gibi mi
Baba figürunde bir sıkıntı var senin. Muhtemelen...
50 ve üstü ise den normal tuhaf karşılanması kuşak farkı illaki olacaktır
Olabilir, tercih meselesi yani bende de esmer tecihi ediyorum.
Senin gibileri çok var bence normal ben kimseyi yadirgamam
Alıştığımız bir durum
Beklentiler ile alakalı
Normal
Bence hiç tuhaf karsilanilacak bir durum değil olmaai gereken bu bence 😥
60 yaş keser mi 😀😄 saka bir yana bence sorun olmamali
Konu Sugar daddy/baby konusuna dönüyor, istiyorsanız bu şekilde bir yaklaşımı neden olmasın
Yaş 40'a yaklaştı. Nedense aynı durum bende de var, kendimden belli bir seviyede küçük karşı cinsten daha çok hoşlanıyorum, hem hoşlantı daha çok oluyor hem de kafalar daha iyi uyuyor.
Kafalar uymuyor siz çıtır meraklısısınız. O kızı da el değmemiş taze olarak goruyosunuz tecrübesiz olarak goruyosunuz. Ona her konuda üstün olduğunuzdan kendi egonuzu tatmin ediyosunuz
@Sormayadevamke Saçmaladın. Tanımadığın kişiler hakkında da önyargılı olma.
Sen yoksan bir kişi eksik o zaman geri kalan yaştaşların ayyyyyynen de böyle düşünüyor bence
@Sormayadevamke O onların yanlışı, bu düşünce bana da yanlış çünkü.
Tuhaf değil olgun kadınsın ve olgun seviyorsun kendi yaşıtların çocuk gibi geliyor sana
Herkesin ruh hastalığı kendine, neden tuhaf karşılayalım ki
10,20 yıl sonra sen 40 yaşındayken yani genç yaştayken altını temizlersin kocanın bu okey mi
10 yaşa kadar normal bence hadi çok zorlarsak 15 olsun. Ama 15 üstü olmamalı bence.
Gayet normal ben de olgun kadın seviyorum çoğu zaman
Bayağı kriterin nedir bilmem ama bir kere o olduysa diğerleri de öyle olsun istersin.
Neden tuhaf olsun ki herkeste olan bir durum
olabilir bende olgun kadınlardan hoşlanıyorum hem de 45 yaş
Ne yapacan o kadar büyük erkeği. Sapk mısınız nesiniz ya bu tarz kızlar kendini büyükte sanıyor
Ben tuhaf bulmuyorum, gayet normal ve ben de böyle biriyim. Olgun erkeklerden hoşlanıyorum ve bundan utanmıyorum.
Kendimden büyük değil de, benden daha olgun erkekler ilgimi çekiyor...
Piskolojik olarak genelde nedenleri var. Ama nasil mutluysan öyle biriyle birlikte ol.
Sen genede ayni soruyu sordum begeni almak yorum yapilmasi amacin trolllllsun
Milleti keklemek icin soruyosun trolsun isine bak
Hayır öyle var ne trolu
Duygu, düşünce ve istekler zamanla değişebiliyor fevri bir kararla hayatını b*k edebilirsin. Senden Max 4,5 yaş büyük olması problem değil ancak daha üstü ise tüm olasılıkları ve ileride yaşanacakları hesaba katman gerekiyor.
Büyük derken? Bide onların neyi ilgini çekiyor ve sevgili olarak mı yoksa eş olarak mı ilgini çekiyorlar?
tuhaf olacak bi durum yok sen yaşlarda normal bu durum
Yerinde bir yorum zamanla çıkar acısı aşırı yaş farkının ✌🏻
@MertKayaci96
Ben de öyle gerçekten kendim 26 yaşındayım 50 yaşındaki erkeklerden hoşlanıyorum
seni tanımak isterim
evet anca zapt edilirsin, ufak tefekk senle uğraşamz
Piskojim bozuk ilerde kesinlikle pişman olcaksin buraya yazıyorum senin sadece piskoji baba dede sevgisi görmedin heralde deden baban yaşında al yasitin erkekleri görünce ne olcak bklm canım
büyük olcak bayaa demişsin galiba sen sanıyosun ki erkekler büyümeye devam ettikçe peniside büyüyor ne kadar yaşı büyük olursa peniside okadar büyük olur sanıyosun büyük seviyosun onu anladık
Kadın ve erkek arasındaki yaş farkı 10 üzerine çıktığı psikolojik problemleri işaret etmekte.
Genç ve yakışıklı varken yaşlı moruklar gram etkilemez
tuhaf karşılamıyoruz, hayat senin hayatın nasıl mutlu oluyorsan öyle yap
Garip değil gayet normal. Tabii yaş farkı aşırı yüksek değilse.
kendine yakışanı yap kimin ne dediğini zikleme
valla bende oyleyim tum kizlar buyuk erkekleri seviyor bence ama itiraf edemiyo hepsi fhbvb
Gayet doğal bence tartışmaya kapalı. Ne istediğini biliyorsun hiç yoktan onu beceremeyenlerde var