Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Eğer aile içi iletişiminizde bir zayıflık varsa bu ister istemez dışarıya farklı şekiller de yansır çünkü evin içerisin de beklediğinizi bulamadıysanız göremediyseniz doğal olarak bunu kendinizin, belirlediği başka birinde görmek ister onun uygulamasını arzu edersiniz bakın birincisi bu sağlıklı bir ilişki yaşanmasına engeldir bir diğer ikincisi baştan aşağı size sadece zarar verir özellikle ruhsal olarak geçici bir hissin benliğinizi esir almasına, ve sizi yanlış yönlendirmesine direnmelisiniz henüz kendinizi tam anlamıyla tanımıyorken insanları analiz edemiyorken hayatı kavrayamıyorken böyle bir girişimde bulunmanız hayal kırıklığı yaşamanıza şiddetle neden olur ilişki yaşamak için öncesinde, insanın kim olduğunu bilmesi şarttır fazlasıyla insanları görmesi lazım bence bu geçici durumun kalıcı olmadığı bilin.
İnsanlar sanıldığından, çok daha kötüdür.
- Hayatın evrelerin de düşerek kalkarak büyür ve o halde öğreniriz neyi yapıp neleri yapmayacağımızı siz henüz hayatın baharındasınız kendinize sımsıkı sarılarak kendinize odaklanarak önünüze bakarak, ilerlemelisiniz evvela kendinizi geliştirmeye yönelik adımlar atarak en doğru olanı yaparsınız aşk denilen geçici hevestir bunun bilincinde olun, sizi tek ve karşılıksız seven sadece ailenizdir..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendinden büyük erkeklerden hoslanabilirsin elbette, ancak bayaa büyük yazmışsın açıklamada, böyle bir durumda doğru ilişki uyumu sorgulanmaya başlıyor. Evet yakın vadede sana güzel ve özel gelebilir sonuçları, ancak uzun vadede anlaşmazlıklar sana da karşındaki insanada mutsuzluk getirir. Herkes için böyle olacağının kesinliği yoktur tabiki, ancak genel anlamda yaşananlar bunlar maalesef
00 Yorumla
+1 yılBelki 5-10 yaş olabilir ama fazlası bence biraz saçma geliyor. dedesi yaşında yakışmayan insanlar birlikte olması alışık olunmadık bir durum tuhaf karşılanıyor ister istemez. Benim fikrim kendine yakıştırması önemli. Tabi herkesin kendi kararıdır saygı duyulmak zorunda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tuhaf bir durum değil. Ancak 20 iken 30larında biriyle olmakla 30 yaşındayken 40larında olan biriyle ilişki yaşamak farklı oluyor. 20 yaşında birinin beklentisiyle 30larında olan birinin beklentileri, geleceğe olan bakışı örtüşmüyor ama 30 yaşındayken 40 yaşında olan birisiyle aynı olgunluğu aynı düşünceleri ve geleceği planlamak daha kolaylaşıyor. Tabi bu durumların bir de psikolojik boyutu da var bazen insan kendi baba figürünü olması gerektiği şekilde görmediğinde bunun eksikliğini çekiyor ve hayatında baba figürü yerine koyabileceği birini arayabiliyor bu yüzden de kendinden yaşça büyük erkekler onu cezbediyor. Bir sürü neden sonuç ilişkisi var bu durumla alakalı. Dışarıdan bakıp öhh kaç yaş var aralarında diyip geçme zaten işin basit ve yüzeysel tarafı. Önemli olan senin neyi ne düşünerek sevip istediğin.
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTuhaf değil gayet normal, ben de böyleyim ve şikayetçi değilim. İnsanları takmıyorum halimden memnunum, büyük erkekler etkilenmek için varlar yaşıtlar ve küçükler ise sadece ilgisini kullanmak için😃😅😂
134 Yorumla- +1 yıl
Hayranım sana ❤️
- +1 yıl
Harikasın
- +1 yıl
Nasil evlenecegiz o zaman biz be
- +1 yıl
@Redamancy-4 işte bu harika yorum 👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu sadece sizi bağlar istediğinizi sevebilirsiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence normal bende kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum. herkesin kendi kararı
00 Yorumla
+1 yılBaban ile iletişimin nasıldır? Onda görmediğin eksiklikleri tamamlayacağına inandığın insanları, istediğin baba modelini arıyor olabilir misin? Tuhaf karşılamak değil tabi ama şöyle düşünmelisin her şey dengedeyken güzel. Senin yaşın ve seçiminin yaş aralığı, uçurum olursa başlarda çok normal ve güzel sinerji yakaladığını düşünebilirsin ilişkin için ama şu açıdan bakalım; senin yaşadığın yaşı, yaşının getirdiği tüm heyecanını, o yaşlarda hissettiğin herşeyi çoktan hatmetmiş bir insan ile uzun vadede ilişki yürütebilmen çok güç. Yaşını almış hayatı birçok anlamda tecrübe etmiş bir insan ancak sana hayat rehberi olabilir ama asla bir hayat ortağı olamaz. Sen farklı duygularda olursun o bambaşka duygularda. Birbirini tamamlamayan ilişkinin getirisi ne olabilir? İyi düşün tatlı kız. Senin iyiliğin için hayatının devamının sağlığı için belki bir terapist desteği ile bu sorunları aşabilirsin. Sevgiyle kal. 🌼
138 Yorumla- +1 yıl
Doğru yaklaşım, yerinde tespitler ve durumu özetleyebilecek net terimler. Uçurum yaş farkı, kısa vadede değil ama, uzun vadede ciddi problemler getiriyor, buna bağlı olarak evet hayatta yön gosterici olabilir ama hayat ortağı olabileceğini bende düşünmüyorum
- +1 yıl
👍👍
- +1 yıl
Bunun cevabını sen verebilirsin aslında, nasıl bir ilişkin vardı babanla, ayrıca 25 yaşındaki birinin karakteri tam oturmusmudur onuda bilmiyorum
- +1 yıl
Babalık görevini yapmamış biri var ortada, ancak sevgilinin tavırlarında sevecenlik ve sahiplenme gordunmu
- +1 yıl
Yani ben bayaaa büyük yazdığın için daha büyük yaşta bir sevgilin olduğunu düşünmüştüm. Ama anlattığına göre bir babalık adı var ama öyle bir sanatı yok babanın da. Demekki doğru bir yaklaşım olmuş benimkisi. Biz kızlar ilk aşkımız babamız sayarız onlar da anlattığın ve benzeri şekilde birer babalık yapmışsa hayatımıza alacağımız erkek profilini onlara benzeyen yönünde yaparız. Demem o ki bunlar ciddi travmalar, aşırı sevgisizliğin yaşattığı ilgi açıkları. Tavsiyem bunları kendi başına aşıp öyle bir aşk ilişkisine adım atmandır.
+1 yılBuna özellikle Orta Doğu toplumları dahil olmak üzere ve dünyada geri kalmış bazı milletlerin bakma şekli diyebiliriz e insanları dediklerini bu kadar çok kafana takma kafamda Eğer bir doğru varsa o doğru mutlaka hayata geçer çünkü bir laf vardır ya her zaman için doğru olan İnsanın kafasındaki olan doğrudur derler bana gördüler hiçbir sıkıntı yok tabii ki erkek zaten geç olgunlaştığı için büyük olacak bu dünya tarafından zaten kanıtlanmış bir şey Onun için insanlar çok dediklerini takma yorumları okumadım ama emin ol ki şu an aşağıya bir okusam ilk önce saldırı niteliğinde ve daha sonra seni yargılamalar İllaki vardır bunlara çok fazla takılma bizim toplumun Kafa yapısı deyip geçeceksin işte
315 Yorumla- +1 yıl
@Ecenaz728 kardeş ben bu hayatta hicbisey istemiyorum yazılanların benimle alakası yok kaldı ki ben hayatımda kimseyi istemiyorum başka soru?
- +1 yıl
He hadi oldu diyelim varsin ömürlük durmasın çokta bi tarafımda MK üçüncü dünya savaşı çıksa ki çıkacak az kaldı yine bi tarafımda değil en fazla geberip gideriz e 2023 te de ülkede iç savaş olacak o yüzden koy hayatın mmminaa
- +1 yıl
Bu kafadan istiyorum 😂😂
- +1 yıl
@Öylesine225 yok kiz uzun ömürlü durmaz bilmem ne çokta milimine suyunda MK 😂😂😂😂😂 hayir malafata bak sanki oraya kendimle alakalı bisey yazmışım 😀😀😀😀işte ortadogu toplumlarının çöp olduğunun kanıtı neyse bu millet savaşı en dibine kadar hak ediyor 2023 te tepeden bombalar yağacak zaten iyi de olacak
- +1 yıl
Çokta mikimin suyunda
- +1 yıl
Bizi oldurtcenmi ya ne savaşı Allah korusuggn zaten olmicak çok beklersin dhkddss
- +1 yıl
@Öylesine225 yoo 2023 te iç savaş var azcik gündem takip eden anlar zaten kısa zaman sonra sa üçüncü dünya savaşı inşallah
- +1 yıl
Su an aklı olan pasaport çıkartıp gidiyo zaten benim arkadaşta çıkarttı 10 yıllık savaşın çıkacağını anladığım anda basıp giderim bi yere diyo da haklı
- +1 yıl
Niye savaş istiyorsun deli jdkdnks
- +1 yıl
@Öylesine225 insanlar çok polistir çünkü bir savaş milletin aklını başına getirir
- +1 yıl
@Ecenaz728 ece kanki yakında üçüncü dünya savaşı geliyor zaten çok ömrü kalmadi
- +1 yıl
@Ecenaz728 durum onu gösteriyor
+1 yılBekarken kendinizden bayağı bayağı büyük erkeklerden hoşlanıyor olabilirsiniz. Flört de edebilirsiniz. Onunla çok iyi vakit de geçirebilirsiniz. Ama kendinizden çok büyük bir erkekle gerçekleştireceğiniz evlilikte aşk sevgi ve mutluluk çok uzun sürmeyecek ve kalıcı olmayacaktır. Sizden 5 ila en fazla 10 yaş farkına kadar erkek arkadaşınız büyük olabilir. bu kabullenilebilir bir durumdur. Daha fazlası olduğu takdirde ilişkilerde flört ya da söz gibi evlilik öncesi değil.. evlilik gerçekleştikten sonra birçok problemle karşılaşılabilmekte. Böyle gerçekleştirilmiş olan evliliklerde ne gibi problemler ile karşılaşmak mümkün olabilir.. bu ap ayrı.. başka bir konu.
53 Yorumla- +1 yıl
Benim düşüncemi yazmşsn👏🏻👏🏻👏🏻🙂
- +1 yıl
Hay ağzını öpeyim cok haklısın
- +1 yıl
Güzel demişsin nesil farkı var, kafa yapıları farklı pek sağlıklı olmaz.
Nedeni basit aslında. İlgi seviyorsun, sen yaştaki birine büyük erkekler çok ilgi gösterir. Rahatı seviyorsun olgun erkekler maddi ve manevi açıdan daha rahat ettirir, bazı şeyleri öğrenmiştir. Sekste rahatı seviyorsun ve senden büyük olan adama zevk verme onun küçük hatunu olma fikri senin hoşuna gidiyor hatta tahrik ediyor. Olgun erkek seks anlamında daha sınırsız olacağı için sana daha hitap ediyor. Maddiyat, gezi, lüks ve rahat yaşam seni cezbediyor. 30’larından sonra kendini daha iyi keşfettiğinde bir şeyleri sorgulayacak 35’lere geldiğinde daha hızlı ve genç erkeklere yöneleceksindir. 40 larında kaç kadın tanıdıysam gençken sen gibiydiler, sonradan bu değişiyor. Boğa burcu olabilirsin zannediyorum ayrıca. Benim önerim yaşıtın ama olmuş erkeklere yönelmen, bu hata yapmanı ve duygusal açıdan seni daha güvende tutacak bir şey.
22 Yorumla- +1 yıl
Ben bir kadında bu hissi yaşamadım maalesef lakin güzel giden bir birliktelikte birbirine atılan adımlar ve güzel davranışlar karşılıklı ise şöyle ki yüzde 50-50 veya buna yakın oranlarda ise, güzel şeyler paylaşılıyor, menfaat değilde birlikte olmaktan keyif alınıyorsa, yan yana gelmek mutlu ediyor ve ileriye dönük adım atmaktan çekinilmiyorsa ve gönül bunu hissediyorsa o kişi doğru kişidir diye düşünmekteyim. Tabi tensel temasın güzel olması ayrıca gereklidir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirliktelik için maksimum olması gereken yaş farkını bilimsel olarak hesaplamislar. (Erkeğin yaşı / 2) + 7 şeklinde çıkıyor fakat buradaki sabit sayı (yani 7) erkeğin yaşı ilerledikçe artıyor. Örneğin 20 yaşında bir erkegi ele alırsak 17 çıkıyor fakat 17 olmaz 18 olmak zorunda 👍 30 yaşında bir erkek için 22 yaşında bir kız uygun 👍 40 yaşında bir erkek için 27 yaşında bir kız çıkıyor uygun olabilir. 45 yaşında bir erkek için 29 yaşında bir hatun çıkıyor işte bu noktada sabit sayı artmalı. Jhonny deep ve amber heard arasındaki yaş farkı bu formüle uymuyordu. Buna göre johhny 50 yaşında ve ona uygun olan yaş en az 32'dir. amber 28 olduğundan bu formüle göre uygun değildirler ve kötü bir şekilde bitti. Eğer illede çok olgun biriyle ömür geçirmek istiyorum dersen ve 23 yaşında olduğunu düşünürsek en çok 35 yaşında bir erkek bul derim 👍
415 Yorumla- +1 yıl
Offf bu kime göre neye göre ya çok saçma bir genelleme bilimle alakası yok bunun. 26 yaşında biri olarak iki defa kendimden 19 yaş büyük bitinden hoşlandım en son ise yaşıtım birinden. Yaş faktörleri kime göre neye göre bir durumdur. Bu bilimselliğe bakarsak ben 40 yaşında biriyle olabilirliğin ahahahha 40 yaşındaki bir dayıyla ne işim olur a. k
- +1 yıl
Sevgili tamam da evlilik no
Cevap sahibi+1 yıl@Djkdkdk Zaten herkesin anlamasını beklemiyordum 😎 Erkekten erkeğe değişir. Bazı erkekler er meydanında güneş altında gün boyunca güreş tutar, bazı erkekler klimalı ortamda gün boyu kahve, sigara keyfi yapıp aksam pudra şekeri çeker 👍 40 yaşında dediğin o dayı seni bir kere kundeye getirse tüm kemiklerini esnetir bir kısmı ise kırılır. Pudra şekeri çeken erkek yaşıtın bile olsa zaten en çok bir defa kündeye getirir seni 😎 şimdiye kadar hep boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun yaşıtım olsun dedim ama ne hikmetse her zaman 20 lik çıtır altal kızlar düştü bahtıma bu arada yaşım 34 👍
Cevap sahibi+1 yıl@Bahtsızkiz55 Sevgili olmadan evliliğe karşıyız 😎
Cevap sahibi+1 yıl@Djkdkdk Bizim orada bir tabir var. Eşşeği dürten ossuruğuna katlanır derler. Seni dürtmek gibi bir niyetimde yok niye osduruyon durup dururken Ayrıca cevabıma salça olan sensin =)) Hadi güle güle sen git.
- +1 yıl
Nesi uygun ya saçmalama
Cevap sahibi+1 yıl@Tubaacelyaaa Bilimsel olarak yapılmış bir çalışma bu ve bazı hemcinsleriniz çok daha fazla yaş farkını sorun etmiyor. Örnek olarak Ali ağaoğlu torunu yaşında kızlardan harem kurmuş durumda. Bu saçmalık benim değil hemcinslerinin saçmalığı.
- +1 yıl
Ahhhahhhh onlar parası olan dayılara bakıyor yoksa yüzlerine bakmaz çoğu kadınlar en az kendinden 5 - 10 yaş erkeklerden hoşlanır ama 15 - 20 yaşla olan niyeti belli paraaa
Cevap sahibi+1 yıl@Tubaacelyaaa Zaten bende 5 ila 6 yaş normal diyorum, hadi bazı kızlar büyük olgun seviyor diyelim 9 bilemedim 10 olsun sağlıklı spor yapan kendine bakan erkekler için hadi 12 veya 13 bilemedin en fazla 15 olsun. 20 yaş nedir yaaaa?
Onuda geçtim buradan tanıştığım biri sırf para için 40 yaş büyük adamla ilişki yaşıyor ve evlenip adamın malına mülküne çökme peşinde. Mide bulandırıcı.- +1 yıl
Ahhhahhhh 😂 o adam da para gözlü kızla evlenecekti sanki yakındır tekmeyi koyar
- +1 yıl
52 erkeke 32 kadinmi uygun güzel kardeşim baya sacmaladin genç kadın yaşlı erkeki napsin nerdeyse kızı yaşında ya neyin kafasını yaşıyorsun sen milletin senin dedin gibimi yapcak 5 yasdan fazlası sapıklık normla değil okadar yaş farkı malın oğlu 40 yasind aerkeke 27 çıkıyormuş vay ya matamedini sksinler senin
Cevap sahibi+1 yıl@Ecenaz728 Verdiğim cevabı oturma organınla mı okudun? Amber kaşarı 28 yaşında iken 50 yaşındaki jhonny deep ile ne işi vardı diye sorgulayacağına onay vermediğim şeyden bana mı vurmaya calışıyorsun cücük kadar aklınla =) Anan seni sanırım bünyesinde barındırmamak için def-i acet etti çünkü doğurulacak kadar akıllı bir canlı olmadığını kanıtladın.
- +1 yıl
Ne işin var cevabı para demiştim herkes biliyor öyle kızların derdi aşk değil para siz hiç fakir olupta madi durumu düşük genç bir kızın 40 lı yaşlarda bir erkekle olduğunu hala zengin erkekle olan genç kızların ne işi var sorusunu soruyorsunuz cevabı belli para
+1 yıl17.10 2050 , yaşlandınız , e tabi sağlık sorunları yaşlılıkta daha bi kendini belli eder, siz de kendinizden daha büyük biriyle evlendiğiniz için onun durumu biraz daha zor gibi , ona bakmak falan, şimdi o kısımları siz düşünürsünü, yaşlılık zordur, aslında o zaman kendinize ne sorardınız acaba yaşlandığınızda kendinizden küçükler ilginizi çekebilir belki bu ihtimal da var, tıp kı küçükken büyümeyi istemek gibi , yaşlanınca gençliğini istemek gibi, siz şu an 2050 yılında olsaydınız , o kişiyle de evlenmiş olsaydınız ne düşünürdünüz , hisleriniz değil düşünceniz ne olurdu.
00 Yorumla
+1 yılKim tuhaf karşılıyor ki? Kızlar genel olarak kendinden büyük ve olgun erkekler ile birlikte olmak ister. Eğer ki aradaki yaş farkı çok fazlaysa normal karşılamaları doğal bence 5 yaştan sonrası normal değil yani ben öyle düşünüyorum.
17 Yorumla- +1 yıl
Bence de 5 yaştan sonrası normal degil
- +1 yıl
Kesinlikle.
- +1 yıl
Nedenmis o ben ve sevgilik arasinda 7 yas var, ve gayet iyi geciniyoruz. Bnece 10 yas altinda iyidir. Ve bir erkek en az 3 yas buyuk olmasi gerek.
- +1 yıl
@C4yourself neden? Örneğin 27sinde bir erkek artk olgunlaşmaya başlamıştır neden "erkekler geç olgunlasiyor" kalıp sözüyle 23 ünde halen ergen olan bı kızı istesin 30 unda her anlamda olgun bı kız varken
- +1 yıl
@somayadevamke herkesde oyle diye birsey yok tabide, ama bu da var simdi ciddi dusunse ve evlenmek istese 5 senesi kaldi cocuk icin. Ve 35den sonra zor oluyor diye biliyorum, saglik acidan. Erkeklerde o sıkıntı yok mesela.
- +1 yıl
@C4yourself bence bu sadece çocuk yapmayı düşünmek demek oluyor belki alacağın o genç kızın da yumurtalıklarında sorun olacak? Sağlıkla ilgili bişey. Ha dersen hamgisi daha yüksek ihtimal evet 35 inde dogurganligi azalıyor kadınların genelde. Bu daha yüksek ihtimal ama artk tıpta çareler arttı. Ben 28 imi doldurdum şu an düşünüyorum da çoğu 23 25 leri cebimden çıkarak kadar olgunum elbette isterdim 25 imde evlenebilmeyi ama kısmet olmadı. Artk 35 inde de 40 ında da doğuran oluyor. Ha bı de şu var günümüzde çoğu anneler 2 çocuk yapıp oturuyor. 22 sinde de evlense aynı 35 inde de.
Benim içinde olgunluk önemli biliyorum olgunluk yaşla değil başla ama cidden genelde yașıtlarımda pek olgunluk yok değilse yașın bir önemi yok benim için
90 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu çok yaygın bir düşünce tarzı çünkü. Yaşça büyük insan kendi maddi özgürlüğünü almış işlerini yerine oturtmuştur , bağımsızdır, hayat tecrübesi vardır , bu tür kişiler daha çok baba şefkatini ve sevgisini ararlar onları en çok etkileyen yönü de budur aradığı şey aslında seks değil sadece onu anlayan dinleyen yol gösteren şefkat gösteren bir kişilikte olmalarıdır buda daha çok ailede sevgisiz ilgisiz büyüyen genç kızlarda olur zaten
21 Yorumla- +1 yıl
Asenam
+1 yılErkekler aileden imtiyazlı büyütülür. Gec sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır. O yuzden çekici gelmesi cok normal.
Elalem her zaman elestirecek birsey bulur elalem ne diyecek diye düşünerek hareket edenler baskalarinin mutluluğunu izlemekle yetinir. Hayat senin hayatın sen mutluysan bundan kime ne10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın kendinden 15-20 yaş ve daha fazla yaş farkı olan karşı cinse ilgi duymasının nedeni hem hayat ve cinsellik tecrübesine duyulan ilgiden hem de sevgi ve şefkat eksikliğindendir. Bu şekildeki kadınlar erkekten sekste düşman şiddeti, seksten sonra baba şefkati beklerler.
Bu şekilde düşünen yüzmilyonlarca insan var ve sen bunlardan birisin. Gayet normal bir durumdur.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılBence Gayet Normal Zevk işi Bu bende Kendimden Büyük Olgun Partnerlerden Hoşlanıyorum Herkesin Düşüncesi farklı Saygı Duymak Gerekiyor Ama Gel Gör ki Günümüz Türkiyesinde Tuhaf Karşılayanlarda Var O yüzden Hayat Senin Hayatın Kimselere Takılma...
00 Yorumla
+1 yılBen hiç tuhaf karşılamıyorum. Bende yaşça büyük erkeklerden hoşlanıyorum
120 Yorumla
+1 yılne kadar büyük olacak ama senden maxmum 10 yaş büyük olması normal ama kendinden 20 yaş büyük birini diyorsan normal karşılanmaz tabi çünkü baban yaşında deden yaşında olduğu için
69 Yorumla- +1 yıl
Erkekler çıtır taze sever
- +1 yıl
@scarface0707 sapıklık herkes yaslancak kadınlar bursmjs kartlasmks yaslimi Sevr ya
- +1 yıl
Yoo biz taze çıtır kari alabiliyoruz yine , siz buruşursunuz menopoza girince bişey olmaz sizden
- +1 yıl
@scarface0707 nasıl yani yaslinca kartlsinca kızın yaşında kızları nasıl alıyorsun kim snaa bakar genç çıtır taze erkek dururken menopza gelince o yaştan sonra çocuk mu dusunion ya sapık pic sen tazemsiin penisi buruşmuş pic
- +1 yıl
Alicam tabi dolu var Öyle, bulamazsam para ile alirim , ederiniz ne kadar?
- +1 yıl
@scarface0707 ben bakmam yaşlı erkeklere genç erkeklerinde paaradi var moruka niye bakiyim genç taze ekrkr daha iyi yapar sen postanla kızın yaşında kızların pesind ekosarsin paarani yer atar seni ya da çocuk yapar nafaka alır yanlız Geberir gidersin hhaah
- +1 yıl
Çocuk yapmam evliliğe karşıyım vur geç bunun için varsiniz unutma
- +1 yıl
@scarface0707 40 yaşında kadında çocuk yapmaz genç alır mal neyse senin gözünde kadın obja Allah uzun ömür versin senin gibilerin umarım nesli tükenir defol git
- +1 yıl
Objesiniz zaten turkiyede genç erkek alan kadin mi var hep yasli
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim eşimin yaşıda var ama çok genç gösteriyor ve kaslı. cinsellik asla demiyorum. senin dönemine inebiliyormu, seni anlayabiliyormu, sana değer veriyormu, ortak zevkleriniz var mı bu vb konuları gözden geçirin derim ilk önce.. evlenmek basit çünkü
20 Yorumla20 li yaşlarda büyük iyidir. Zengin , kültürlü.
30 lu yaşlarda o yaşça büyükler için kart olmaya başlarsın ve 40 lı yaşlarda onlar için görünmez olursun.
Üzülme 40 ından sonra 20 li yaş erkekler hoşuna gider.
Hayat döngüsü bu..41 Yorumla- +1 yıl
Simdilerde bende senin hosuna gidermiyim :)
+1 yılMutlaka çocukluģunuzdan gelen eksik baba duygusu ve sevgisi var, sizden büyük erkeklerden hoşlanırlar bu eksikliği tamamlamaya çalışıyorsunuz, karşı taraf için avantaj fakat sizin için dezavantaj
30 Yorumla
+1 yılTuha ve hastalıklı çünkü. Genelde babalarıyla ilişlkisi hiç olmamış, sevilmemiş, baba şefkati görmmeiş kadınlar kendilerinden yaşça büyük erkeklere takılıyorlar.
30 Yorumla
+1 yılTuhaf değil. Bende öyleyim. Yaş ve hayat tecrübesi olarak benden oldukça büyük olmalı.
40 Yorumla
+1 yılTuhaf tabi. Kuşak farki oluyo bi kere. Kafalar cok baska oluyo. Sacma yani hele evlilikte cok sorun. Babam annemden 10 yas buyuk. Aralarinda bariz fark var
27 Yorumla- +1 yıl
boş boş konuşma 1 ile 10 yaşa kadar çok normal evlilikte. kafana göre uydurma @KaramelMacchiato_
- +1 yıl
@Pembiişccikkk kafama göre uydurmuyorum ne biçim konuşuyosun? annemle babamdan gördüğümü söylüyorum ve benim gözlemlediklerime göre normal falan değil.
- +1 yıl
Annenle baban seni düzgün yetiştirmiş. Şu anda resmen hayran kaldım sana. Vay bee. Helal olsun. Ben özellike yazdım sana öyle . Tebrik ediyorum. Normal nerde büyüdün ailenle? @KaramelMacchiato_
- +1 yıl
@Pembiişccikkk nasıl özellikle yazdın? kütahyada büyüdüm
- +1 yıl
senden rica etem bana mesaj atarmısın ben atamadım @KaramelMacchiato_
- +1 yıl
gelmedi mesajın takip isteğin geldi bende takip ettim seni ama sen atabilirsin ancak xperim yetmiyor sana mesaj atmaya @KaramelMacchiato_
- +1 yıl
@Pembiişccikkk mesaj atamadığımdan istek attım
+1 yılHerkes görmüş geçirmiş insanlar ile birlikte olmak ister diye düşünüyorum. Açıkçası ben de kendimden büyüklerden daha çok hoşlanırım. Ama tabii akıl her zaman yaşta olmayabiliyor. Bu çok normal, insanların söylediğinin bir önemi yok.
00 Yorumla
+1 yılgeri kalmış milletin geri kafalı düşünceleri bunlar bende yaşımdan büyük kadınlardan hoşlanıyorum ve böyle bir ilişki tecrübem oldu 40 yaşındaydı sevgilim olmadı ama her şeyiyle çok güzel bir histi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir kuralı ya da bir mantığı yok. Dilediğince yaşayabilirsin. Hayat senin sana o yorumu yapanların değil. Neyin doğru olacağını hissediyorsan ve istiyorsan onu yaşa.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba iyi günler
Bundan anormal bir durum yok bu senin kişisel görüşün bende büyük kadınlarlada konuşmayı severim yaşıtlarımıda severim
10 YorumlaBu kıza zaten büyük biri olması gerektiğini anlatsın. 23 yaşında biri 17-18 yaşındaki erkekle mi olacak. Ulan bunlara kim böyle şeyler düşündürüyor. Çocuk daha...
10 Yorumla
+1 yılBaya büyük dediğine göre daddy issues gibi durduğu için olabilir
40 Yorumla
+1 yılBu tamamen senin tercihin. Anlamadıkları için tuhaf karşılıyorlardır
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanliz olmadigima sevindim.
Eski sevgilimle aramda 14 yas vardi ve cok iyi iletisim kurabiliyorduk cok iyi anlasiyorduk
Şu an esimle aramda 7 yas var ve asiri cocuk geliyor bana hareketleri
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTuhaf karşılanmıyor, normallleşti artık bu olgu. Ama dikkat et de hoşlandığın kendinden büyük erkek seni bırakıp daha gencini aramasın, büyük erkeklerin genç kadın takıntısı hastalıklı boyutlara ulaşmış resmen
20 YorumlaAslında ben de hiç bir zaman yaşıtlarımdan hoşlanmadım. Sen olgun insanları seviyorsun. Bence gayet normal
20 Yorumla
+1 yılKendi yasitin erkekler tuhaf karşılıyor olabilir. Aslinda tuhaf bulmuyorlar sadece kendileri sap kalırlar diye korkuyorlar
24 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka delikmi yok piyasada, boş boş konusma erkek sap kalmaz , kızlar evde kalır, erkeğin yaşı ilerde olsa bile taze delik alır, evde kalmış kız kurusu
- +1 yıl
Seni kim bu kadar gaza getirdi delikanlı? Öfken kime? 😂😂😂 Ettiğin hakaretlere bakılırsa sap kaldığın bal gibi de ortada.🤣
- +1 yıl
Ne sap kalicam piyasada delik dolu , ben evlilik ciddiyet filan karşıyım vur geç, busunuz benim gözümde, bu kadar değerli sanma cinsini
- +1 yıl
@scarface0707 sen değer versen ne olur vermesen ne olur kertenkele? İki üç tane ciğeri beş para etmez motorlarla kendini avutursun ancak. Düzgün aile adamı olsan daha kaliteli kadınlar olurdu çevrende. Hadi şimdi defol git görüşümden. Senin gibi sokak zibidileri ile uğraşacak vaktim yok. Küfür etmeye de kalkma hesabını şikayet ederim.
+1 yılTuaf değilde sen yinede kendi yaşıtlarına bak. Hatta hiç kimseye bakma erkeklerden uzak dur. Sokakta horoz bile görsen kafanı çevir başka yöne git.
20 Yorumla
+1 yılNormal çünkü yaş farkından dolayı tecrübeler farklı oluyor birisi diğerini yönetiyor buda iki tarafa cezbedici geliyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende kendimden küçük kızlardan hoşlanıyorum bilmiyorum yaşıma yakın olanlardan gram elektrik almıyorum hiç çekici gelmiyor ama 18 25 arası çok çekici mesela
00 Yorumla Erman Toroğlu veya Acun kadar popüler ve paralı birini bulursan 30-40 yaş bile tuhaf karşılanmaz.
bence olgun sevenler paralı olması koşuluyla seviyor parasız değil
Bu arada cübbeli falan olursa 3 yaş fark bile tuhaf karşılanır.
00 Yorumla
+1 yılkimse senin görüşüne ilgi alanına karışamaz başkalarının düşüncelerini umursamamanı öneririm büyük sevmen de olgun insanlardan hoşlandığın anlamına gelir art niyetli bir düşünce olduğunu düşünmüyorum düşünce yapın yanlış değil bana göre. ortada bir yanlış varsa o da etrafındakilerin bu durumu doğru algılamamasıdır.
00 Yorumla
+1 yılKedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
O yüzden sen tadını çıkar
Tecrübe iyidir
Ve biz erkekler siz kadınlara göre daha geç oturuyor olgunlugumuz o yüzden kararın dogru00 YorumlaTuhaf degil olgun erkekler ilgini cekiyor demekki gayet normal bi durum.
62 Yorumla- +1 yıl
Max yaş farkı ne olmalı senin için
- +1 yıl
senin içinde genç biri lazım
+1 yılBen de öyleyim, milletin ne dediği umrumda değil
31 Yorumla- +1 yıl
Daha mı iyiler
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olgun seviyor olmamız tamamen bizimle alakalı bi durum toplumun ne düşündüğü hiç önemli değil
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanka çok büyüklerden hoşlanıyorsan amca denecek kadar tabikide tuhaf. Ama mesela bende 30 35 yaş civarı karakteri oturmuş insanlardan hoşlanıyorum seninki 40 ve üstüyse biraz sıkıntı kanka fkdjjddmsj
30 Yorumla
+1 yılHoslanabilirsin ama is ciddiye binince oyle sandigin gibi olmuyor o isler😃😃
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Genelde erkekler kozlardan daha geç olgunlaştığı için kendi yaşıtları pek ilgilerini çekmez. O yüzden kendinden büyük kişilere ilgi duyabiliyorlar..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSugar daddy mi diyorlardı. Bence tuhaf değil, türk milleti işte dedikodu seviyor.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşla ilgisi yok. Demek ki büyük biri seni iyi s*kmiş memnun kalmışsın o yüzden hep büyükler iyi sanıyorsun. Tamamen kendi sünepe algın :D
41 YorumlaTuhaf değil ilgi bnde öyleyimm bence hoşş🤍🥰
70 Yorumla
+1 yılYani olgun seviyor olabilirsin. Çok fazla ise yaş farkı bilemiycem ama senin hayatın sonuçta. Sürekli öyle mi oldu sevgililerin?
00 Yorumlabüyük derken yaşlımı yoksa normal yaşlardamı mesela sen 23 sün diyelim en fazla kaç yaşında büyük?
00 YorumlaTuhaf değil
Kadın erkekten de büyük olabilir
Önemli olan
Birbirine karşı sıcak, duygu arzu duyması00 Yorumla
+1 yılVallahi ben de kendimden büyük kadınlara tapıyorum olgun olacak kadın olacak özellikle kadın gibi kadın ne isterse yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani insanlar alışık olmadığı için doğal karşılamıyor ama bir ünlüyü gördülermi beraber biri diğerinden yaşça büyük olmasına rağmen aaa ne kadar çok yakışmışlar derler
Bu yüzden kimin ne dediği veya ne düşündüğünü boş ver mutlu olmana bak derim00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılTuhaf çünkü.
Tuhaf olması, kötü olduğu anlamına gelmiyor ama. Senin yaşamın, senin mutluluğun.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. yoo yadırganacak bir şey yok aslında ama sanamı öyle geliyor acaba... sonuçta bu senin beğeni durumun kime ne...
00 Yorumla
+1 yılşu an yaşadığım iliskide aynı sorunu yaşıyorum desem inanır mısıniz kendimden 10 yaş küçük biriyle birliktelik yaşıyorum ve kimse saygı duymuyor buna
00 Yorumla
+1 yılIlerisi için genellikle böyle düşünülür yaş farkı zamanla bazı şeyleri kısıtlar manasında birde hoşlandığın kişinin hayat tecrübesine uenilebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende öyleyim normalde 3 veya 4 yaş oluyodu. Şimdi de 8 yaş büyük birinden hoşlanıyorum. Ama kendim 20 olmama rağmen 24 falan gösteriyorum
30 YorumlaKendinden çok küçük kızlardan hoşlanan pedofili erkekler tuhaf karşılansın asıl...
10 Yorumla- Devamını Gör (250)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat