Kız arkadaşım sevgili yaptı benide erkek arkadaşıyla tanıştırmak istedi o gün erkek arkadaşı yanında bir arkadaşını daha getirmiş o adamda evliymis benide ona yapmaya çalıştılar neyse o evli adamla aramda allahtan birsey olmadı aylar sonra arkadaşımla oturduğumda o benimle tanistirdiklari adamın evli olduğunu ve bilmediğini söyledi ama o çocuktan ayrıldıkta sonra öğrendiği söyledi ve adamın evli olduğunu sözde instagramda gizli profillere bakan uygulamadan öğrendiğini söyledi niyeyse içime kurt düştü ve bu adamın evli olmasına rağmen başka bir kadınla görüştüğünü de söyledi benim dışımda o kişiyle arkadaşımda görüşüyor sizce arkadaşım arkamdan iş mi çeviriyor
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
arkadasin ayip. etmis gibi gozukuyo bilgisi var mı siz inandiniz mi soylediklerine konusurken ne hisettiniz belki de dogru soyluyo onu da kandirmis olabilir bekarim. demistir
Normalde göz teması kurarak konusur arkadaşım o olayi anlatirken düşünüyormuş gibi yapıp gözlerini kaçırdı olayı aklınca hatırlamaya çalışıyormuş gibi yaptı bence yalan uydurmaya çalışıyordu ben sorunca kurcalayinca ordan iskillendim
ozamn arkadasinla. mesefeli ol boyle insanlar zarar verir size
Mesafeli olucam bundan sonra
aynej dogru karar
Ne arkadaşlar var be, dost mu düşman mı belli değil
Böyleleri sinsi oluyor dost gibi gözüküp düşmanca davranıyorlar
Allah korusun böylelerinden
Gerçekten ucuz yırttım birde pişkin pişkin bu durumu anlatıp beni kandırmaya çalışıyor inanmış gibi yaptım daha fazla başıma bela olmaması için kötü olsam kafayı bana takacak çünkü
bu durum seni neden ilgilendiriyor anlamadım kabul etmemişsin sonuçda
Etmedim ama sorun arkadaşımın evli olmasını bilmesine rağmen benimle evli adamı görüştürmesi ve sözde evli olduğunu çok sonra öğrendiğini söyleyip bana yalan söylemesi ve bu duruma beni inandırmaya çalışması
kadın açıklamış sana inanmıyorsan kes bence ilşkini
İnanmadım ve kesicem zaten erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra gerçekleri anlatıyor hiç samimi değil
Çok fena tezgaha gelmişsin iyi ki ucuz yırtmışsın
Kesinlikle utanmaz bunlar verilmiş sadakam varmış
Haberlerde neler duyuyoruz ya. İnsanlardan her şey beklenir.
İş arkadaşım anlatmıştı bir keresinde. Altın gününde kadınlar her şeyi konuşurmuş ya kadının biri özel hayatını anlatıp kocasının aşırı istekli ve hayvan gibi güçlü olmasından bahsetmiş. Hemen o gün oradaki kadınlardan biri arkadaşının kocasını instagramdan eklemiş. Düşünebiliyor musun?
İnsanlar gerçekten kötü ben bu arkadaşımdan bunu beklemezdim nasıl yalan söylüyor görmen lazım hiç inanmadım ve anlatırken bana bir ara gözlerini tepeye kaldırıp düşündü ben o sıra anladım yalan söylüyor bana
Arkadaşlığını gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Arkadaşlığımı sürdürmem bu saatten sonra inanmış gibi yaptım yüzüne b
Karşı ama bu saatten sonra merhaba merhaba
En iyisi ya. Ne iş yapıyorsun?
Okuyorum
Yaş aralığı yüksek olunca öyle sandım.
Yanlış oradaki yas
Anladım sen yine de dikkatli ol dediklerimi yabana atma
Edicem teşekkür ederim
Yazabilirsin istersen :) ben bekarım
Seni düşürmeye çalışıyor. Adama yem etmeye çalışıyor kesin
Edemediler çok şükürde
En azından evli adama paslamasaymış seni be
Birde bu gerçeği erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra söylüyor
Araba mesafe koy
Koyucam anlattıkları bariz bir şekilde ki yalan 🤥
Hatta sende ona bı oyun yap 😏😈
Nasıl bir oyun
Sende onu pasla birisine veya aklından bı oyun yap işte. şu an işteyim 4 den sonra yazarım müsait olursan
Ben onun gibi biri değilim çevremde pislik insanlar yok gideyim yapayım
Şehir neresi bende çok var 😀
Çanakkale 😃
Bursa olmaz mı 😀😀
Bursa yakın ondan gonder 😃
Tamam konuşalım 4 den sonra her türlü gonderirim 😀😀
Tamam
Geldim
Bence doğru söylemiyor böyle bir ilişki saçma uzak dur.
Bencede söylemiyor inanmadım zaten inanmış gibi yaptım
En iyisi iletişimi kesmen.
Kesicem
Namuzsuz komisyon bile almıştır kesin
Hiç sorma pislik kendi yiyor haltlar benide o yola sürüklemeye çalışıyor
Tek yapman gereken direkt olarak o adilerle bağlarını koparmak
Evet zaten o pislikler görüşmüyorum sadece o kız arkadaşımla iletişimim devam ediyordu bu anlattıklarından sonra aklınca beni kandirabilcegoni sandı onunlada iletisimimi kesicem resmen kız beni kullandı
Zaten beni pazarlamaya çalıştıkları evli adam o gece bütün hesapları ödettirdiler adamın arabasıyla gittik bir yerlere
Sizinde anlamış olmanız güzel baya baya kullanmışlar kalitesizler
İlk yol vermeniz gereken kız arkadaşınız ama
Hiç sorma allahtan akıllı davrandım yedim içtim herhangi birsey geçmedi aramda uzak tuttum kendimden ve o insanlarla bir daha bir araya gelmedim verilmiş sadakam varmış beni evlerine götürmeye bile çalıştılar gitmedim
Kız arkadaşım bana bilmiyormuş gibi anlattı sonradan öğrenmiş sözde o adamın evli olduğunu anlattı tabi inanmış gibi yaptım ama inanmadım tabiki de kötü olmamak için yoksa başıma bela edicem bu saatten sonra samimiyetimi ilerletmem görüşmem
Çok geçmiş olsun , evet kesinlikle iletişimi kesin bence ,
Sagolun
Eğer isterseniz tkp edebilirsiniz konuşabiliriz
Seni pazarlamış bebiş
Neyse ki yapamadı
Geçmiş olsun
Sağol
Ahlaksızlık diz boyu başka ne denir ki
Kesinlikle iğrenç insanlar
Bir şey diyemiyorum daha diziler filmler de ahlaksızlık yayıyor bunu sana öneren arkadaşin amacı ne
Bende bilmiyordum kendisi ahlaksız benide o yola sokmaya çalışıyor
Ahh ahh biz bu yaşta bu işleri yapmazken evlenmeden millet neler yapıyor
Ayyy Allah uzak etsin o nasıl arkadaş öyle
Hiç sorma bu üniversitede daha nasıl arkadaşlar gorucem
Kimseyle arkadaş olamam mesafeli olmak en güzeli
Kesinlikle bu sene hiç arkadas edilebileceği sanmıyorum gerçekten düzgün insan kalmamış
Hepsi içten pazarlıklı demi menfaatçi. Böyle aptalları evli erkekler kullanıp atıyor işte
Hiç sanmıyorum böyleleri arkadaşımda herseyi hakediyorlar nefret ettim kızdan
Bence konuşmayı bırak o kızla
Kesicem konuşmayı
olabilir bu devirde babama bile güvenmem
Valla bende şüphelendim çünkü bu olayı erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra bana anlattı
dikkat et derim onunla fazla içli dışlı olma sırrını verme
Ay yok bundan sonra merhaba merhaba hiç inanmadım anlattıklarına
en güzeli o bence
Universite bitene kadar galiba hiç arkadaş edinmicem bu gidişle
öyle arkadaşın olacağına olmaması daha iyi. insanın başını belaya sokarlar
Kesinlikle zaten kendi başını belaya sokmuş ama herseyi hakkediyor o pislik kız psikolojik tedavi filan görmeye başlamış herseyi hakkediyor yüzüne karşı inanmış numarası çektim başıma bela olmasın diye napiyim
işte bak o çocuğu sana ayarlasa çocuğa bağlanacaktın belki ilkin olacaktı sonra bir bakacaktın evli yıkılacaktın. şanslıymışsın. uzak dur sürekli bahaneler bul
Birde benimle o çocuğu bulusturdugunda bana sürekli istemediğin birsey yaparlarsa bana söyle buna izin vermek zorunda değilsin gibi cümleler kurdu sürekli belkide bu şekilde vicdanını rahatlatmaya çalıştı kim bilir
Kesinlikle allahtan öyle bir durum olmadı çocukla aramda duygusal birsey geçmedi verilmiş sadakam varmış
gerek yok ya üniversite ortamındasın illaki olur sana denk bir sevgilin
Erkek arkadaşım olsun illa kafasında biri değilim arayistada değilim zaten bu olay aylar önce olmuş olay zaten arkadaşım gerçekleri şu an anlatıyor
o zaman derslerine odaklan okulunu bitir işini eline al derim
Evet tek düşüncem bu
başarılar
Sağol
iş çevirse hiç söylemezdi
Evet oda bir seçenek
Ama erkek arkadaşıyla ayrıldıktan sonra söylüyor belkide erkek arkadaşı bana anlatacak onun ne mal olduğunu ondan şimdi söyledi
oda olabilir ama erkek arkadaşı niye söylememiş
Onu kötülüyor erkek arkadaşını onuda aldatmış yok kötü biriymiş işte ben bilmiyordum o biliyordu sana söylemedi evli olduğunu erkek arkadaşını suçluyor
Insan bu hersey beklenir
Kesinlikle
Takma yani
Takmamak elde değil üzücü bir durum kimseye guven olmuyor
Orasi öyle ama saglikda onemli
Tabi canım
senden başkasıylada görüşüyordur
Sorun benden başkasıyla görüşmesi değil sorun evli bir adamı arkadaşımın bana yapması
arkadaşın yamuk yapmış sana hoş değil
Bana anlattığı bu gerçeği yeni öğrendiği adamda onu bir güzel aldatmış o pislik herseyi hakkediyor yüzüne karşı anlattıklarına inanmış gibi yaptım ama inanmadım yani
adamla önce kendi yapmış belki doğruyu anlayınca sana gönderdi
Yapar artık herseyi beklerim
güvenini sarsmış senin
Ee yani
iyi erken uyanmışsın tecavüze uğraya bilirdin
Kesinlikle o gece arkadaşımın evine gittik ve evli adam bir odada başbasa kaldım allahtan aramızda birsey geçmedi
iyi heyecana yenik düşmemişsin düşün libido yükseldi engel olamadın şanslıısn
Evet allahtan adamı hiç arzulamadim libidom yukseledebilirdi kendimi tutamayadabilirdim allahtan adam birsey yapmadi
normalde yüksekmidir
katılmıyorum ya
Bende bende pislik kız
Bence biliyordur
Bencede hiç inanmadım yalan söylediği yok uygulama var ordan gördüm filan sallamasyon
Tabi ya aekadasının nasıl biri oldugunu tanımamaaın imkanı yok
Kesinlikle canım kimseye güven olmuyor
Tabi olmuyor
Universite ortamı çok kötü gerçekten
Tabi dikkat etmek gerekir hayatta
Yalan
Bende inanmadım
E ayrıl o zaman adamdan
Adamla görüşmüyorum ki bir iliskimde olmadı çok şükür
En iyisini yapmışsın ama arkadaşın da doğru değil
Arkadaşım hic doğru değil arkamdan iş çevirmiş resmen
Arkadaşlığını bitir
Sürdürmem bu saatten sonra merhaba merhaba
Aynen öyle
Yalan söylüyor
Bende inanmadım yok uygulama varmış ondan görmüş bakmış adamın evli olduğunu o kadar samimiydiniz nasıl haberin olmaz hiç samimi gelmedi
İyi arkadaş değil o uzak dur
Adamın instagram profilinde karısıyla fotoğrafı var ve çocuğu var neymiş önceden yokmuş profilinde karısıyla fotoğrafı takmış instagram tanıyor olabileceğin kişilerde çıkmış öyle öğrenmiş bussuru salladı yok gizli uygulamaları bulan uygulama varmış ondan girmiş bakmış sonra bor bakmış adam evli hiç samimi gelmedi
Muhtemelen
Öyle
Yaşan yalan yalan
Evet kesin yalan inanmadım zaten
Aferin kız aklı başında senin
Allahtan oyunlarına gelmedim o insanları kendimden uzak tuttum
Zeki insanın hali başka olur kandırmak imkansız
Kandirabildiklerini sanarlar sadece
Aynen 👍
canım