Görüştüğüm kişi önceden evli çıktı?

Merhabalar size bir şey danisacagim.25 yaşındayım tekstil sektöründe İstanbul da tek başıma 3 senedir çalışıyorum. bana memleket den görücü gelmiş. oda rasgele bir kadın parkta annemle teyzem yanına geliyor benim oğlum var Amerika da yaşıyor 34 yaşında hiç evlenmedi maddi durumu çok iyi Türk bir kız arıyoruz güzel falan diyorlar teyzem beni söylüyor ve üstüne basa basa evlilik Yok değil mi diyor kadın da yok olmadi demiş. neyse çocuk numarasını verdiler beni aradı 10 dakika kendimizi tanıttık beğenmiş sanırım önce Ankara ya ailesinin yanına sonra beni görmeye İstanbul gelmiş. cocuk görüntü olarak gerçekten kötüydü sonra yinede tanımaya çalıştım sonra Amerika şöyle böyle yemek yaparım falan bir sürü imkanından bahsetti saatler geçti ve 3 saat sonra artık ben öylesine sordum Nişan söz var mı diye demesin mi ben 8 yıl önce bir senelik evlilik yaptım. sok geçirdim. annesi yalan söyledi. cocukta ben sorana kadar demedi. konu oraya gelmedi sen sorunca zaten direk söyledim annem niye böyle yalan söylüyor bilmiyorum 3. Şahıslar önemli değil sen ilişkiye başkasını katiyorsun dedi neyse valizle gelmiş gorusursem bir kaç gün daha diye dönüş bileti almamis. bende telefon da yok dedim teşekkür ettim gitti sizce doğru mu yaptım. annesi suçlu ama. birde yüzyüze bana dedi ki umarım bu ilk ve son görücü görüşmen olur başkası olmasın dedi bu beğenmek değil mi. telefonda benim hakkımda olumlu ya da olumsuz yönde bir şey var mı düşüncen dedim telefon da ilk görüşme yorum yapamam dedi. dengesiz niye öyle yaptı bilmiyorum
Görüştüğüm kişi önceden evli çıktı?