Sevgilim sandığım kişi evli çıktı?

Merhaba öncelikle beni yargılamadan cevap vermenizi istiyorum ben 22 yaşındayım ve Mart ayında ikinci cinsel birlikteliğimi yaşadım bu kişi 28 yaşında ama çok aktif ve yaşı gibi davranmayan birisi olgun sayılmaz yani bu kişi ile 3 aydır görüşüyoruz ama sürekli hayatından çıkartıp durdu beni bir şekilde tekrar ulaştı bana başlarda çok ilgisizdi bende boşluksa olduğum için kapıldım yoğun hisler besliyorum 1 aydır kesintisiz görüşüyoruz yanımda çok mutlu olduğunu söylüyor arkadaş çevresi ile tanıştım görüntülü konuşurken annesi kardeşi görüyordu bizi konuluyorlardı benimle dün bana evli olduğunu ve iki çocuğu olduğunu itiraf etti başta inanmadım e devletten baktık sonra bu kişi ağrılı eşi iç güveysi olarak yaşıyormuş sevmediğini ve
16 yaşında akrabası olduğu için evlendirildiğini söyledi benimle yaşadığı gezintilerimiz el ele gezmelerimizi eşi ile hiç yaşamadığını ama sürekli günü birlik birileriyle tanışıp onlarla yatıp takıldığını söyledi bana benden vazgeçemediğini takılı kaldığını sevdiğini ve hiçbir şey yaşamasak bile hayatında arkadaşça olmamı istediğini söyledi evet hatalarım var ama maneviyatı yüksek bir insanım bilmeden de olsa eşinin hakkına girdim kendimi çok kötü hissediyorum telefonunuda ismim elma diyelim elmammm diye kayıtlıyım eşi bunu görmüş bir ay boyunca konuşmamış ben gerçekten ne yapmaya çalıştığını öğrenmek istiyorum ailesi gördüğü halde ses çıkartmıyor kafam çok karışık bağlandığım için
Sevgilim sandığım kişi evli çıktı?