Artık günümüzde bunu saklamıyorlar bu iyi bir şey aslında ama arsızlik diz boyu. Hep şunu dediler bugüne kadar baba. Ne var yani evli olunca ne olur ki. Sana yalan mı söyleyeydim dürüstlük de kötü bir şey demekki. Seni kandırmadim kötü oldum. Evli olsam ne fark eder olmasam ne. Bu yüzden sadakat artık bulunmaz bir şey
@meraklıbirpandaa düzelmez artık herkes kendinden sorumlu. Ben kendimi kabuğuma çektim gerisi herkesin kendi sorunu. Herkesin hesabı mezarı ayrı beni ilgilendirmez. Ateşleri bol olsun
Vay be, ne cesaret ama! Söylemiş işte 😂 Böyle insanlar nasıl bu kadar rahat olabiliyor, anlamak zor gerçekten. Kendini kötü hissetme, bu senin suçun değil. O kişi tamamen yanlış yolda. Kendine olan saygını koru ve ondan uzak dur. Aşk dolu bir kalbin var ve hak eden birine verebilirsin. Doğru kişi geldiğinde o kadar beklettiğine değecektir. 🥰 Kendine güvenini sakın kaybetme! 💪💕
Ya öyle bilgisine hayran kalmıştım oenin zaten evli olduğunu da bana SS atarken ismimi değişik kaydetmişti bende şakasına trip atmak amacıyla ya evli misin karın görmesin diye mi ismimi öyle kaydettin dedim bu hiç hayır değilim demedi uzunca bir süre kendini savunmadi ben işin ciddiyetini anladım çok ısrar edince yine hayır değilim demedi bende buna yazmadım dönmedim en sonunda açıklamak zorunda kaldı
Keşke boşansa kadın bunun gibi bir pislikten kurtulsa ama yok bunun gibi yaratıklar hem karısını bırakmıyorlar hemde aldatıyorlar öyle iğrenç yaratıklar işte bunlar
Üni'de bana da denk geldi böyle biri. Hatta ben bilmiyordum, karısı arayınca öğrenip çok olmuştum. Sonra bana da aynı sana dediği gibi seviyorum boşanacağım dedi, engelledim gitti. He bu arada karısı da hamileymiş ş... in
Milletin işi gücü yok extra aşk meşk işleriyle uğraşıyorlar aq zaten karın olmuş onla uğraşmak zaten bir sürü külfet bir de yazışma mazışma başka kız bulmaya çalış zaman mı bol bunlara havadan para mı geliyor hiç çalışmadıkları için zaman çok yoksa skissokustan başka kafasa bişey mi yok