Yurt dışında evli olduğunu söyledi. Bırakamıyorum da napacağım
2 ay
Herkes kendine yakışanı yapar. Hislerim senin böyle biri olmadığını söylüyor. Evli olup seninle görüşen bir adamdan hayır gelmez. Onun için sadece bir heyecansın. Her zaman seninle vakit öldürüp eşinin koynuna dönecek. Buna katlanabilecek misin? Adın da metrese çıkacak. Böyle bir şeref yoksunu için kendinden ödün vermeye değmez. Bu iğrenç oyunun içine dahil olma.
Yani şöyle aslında onunla sana bir gelecek yok bunu sen de biliyorsun güzel şeyler yaşamışsındır alışkanlıklar vardır O yüzden de bırakmıyorsundur ya da bırakamıyorsundur ama bence sal gitsin hatta yüzüne bile bakma
Biliyorum gelecek olmayacağını onu bilerek başlamıştım zaten ama evli olduğunu sonra öğrendim sadece
Evet öyle olduğunu bilseydim başlamazdım bizimki Fb idi gelecek olacak diye başlamamıştım yani
Ne demek ilgilendirmez ya
Hayır tabi ki evlenmek istiyorum ama onunla değil
bunu öğrenince çok şaşırmış olmalısın. bırakamadığını anlıyorum ama evli biri olduğu gerçeğini göz ardı edemezsin, relationshipin geleceği için net bir karar vermen lazım.
Şaşırmaktan çok kandırılmış hissettim
Bu durum kalbini çok acıtıyor olmalı 💔 Haklısın, bırakmak zor. Ama onun evli olması senin değerini asla azaltmıyor.
En sağlıklısı bu ilişkiyi bitirmek ve mesafeyi tamamen koymak 🙅♀️ İletişimi kesmek, engellemek, kendini kollamak zorundasın. Zamanla canın daha az yanacak. Destek alman da iyi gelebilir 💬🌿
Cevap
23Cevap
Bırakamıyorum derken? bizi bir günde bıraktılar da sizler nasıl bırakamıyorsunuz başkalarını onu çözemedim :D biz mi çok vazgeçilir insanlarız
Ne demek bırakamıyorum? Bırakmak zorundasın. Kendine bunu mu layık görüyorsun
Çok haklısın aslında ama s*l*k kafam almıyor
Zamanla uzaklaş
Sorun olmazsa kabul eder misin
Şu an uzun sohbet etmek istemiyorum izninle
Derhal bırakın kardeşim...
Sizin hayatınızın travması, hastalığı olur bu durum.
Uzak ilişki ise engelle iletişimini kes yani ne uğraşıyorsun ki
Hadi o şefersizin biriyim evli olduğu halde senle görüşmüş. Sende şefersiz olmak zorunda değilsin..
Dipsiz kuyuya girilmez biran evvel bu yoldan dönmelisin aksi halde çok yıpratır seni bu ilişki.
Yani bırakacaksın ya da devam edeceksin seç birini
Arada vereceksin gönlünü demek ki arayı kabul edeceksin
Çocuğu varsa sakın dokunma bırak benim ve benim gibi babasız büyüyen çocuklar görmek istemiyorum
Uzak dur da adın çıkmasın. Milletin yuvasını yıkıp da ahını alıp bir ömür çekme.
ayrıl ne yapacaksın baska. boyleri standart hayatından esınden vazgecmez.
Tanrı akıl fikir versin hepimize amin.
Eşi yabancı mı
Neden bırakamıyorsun çok garip
Kader yapacak bir şey yok uzaklaş
Birakican ne demek bırakamıyorum
Kendini imha et hemen
gittiği yere kadar devammmm
Vericeksin
oy fena
ne yaptı ki
Bırak zaman kaybetme
Sevişin