Arkadaşlar bi iş arkadaşım daha doğrusu sipariş yolu ile tanıştığım birisi var uzun zamandır ortalama 3 aydır her gün konuşuyoruz konuşma çok yoğun bi şekilde arada hayatından bahşediyor vs akrabalarından bahşediyor ben sürekli kapalı kutu gibiyim ona karşı iş arkadaşlığını aşmıyorum ama bi beğenide var sürekli buluşmak istiyor ben gitmedim hiç bu geceye kadar her şey normaldi sosyal medya hesabında bekar hayatı yaşıyor link atsam kimse inanmaz evli olduğuna ta ki şans eseri bu gece o uyuyorum dediğin de sosyal medya da gezinirken eşine denk geldim başta inanmadım yok değildir kardeşidir dedim kadının profili açık ve herşeyi gördüm 3 tane de evladı var uzun bi süre şok yaşadım 10 yıldır evliymiş ben şimdi bunun yalanını nasıl ortaya çıkarayım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlisin 3 tane çocuğun var neden bana yazıyorsun de direkt. Bence eşine söyleme engelle gitsin. Ucuz kurtulmuşsun 3ayda. Ya daha fazla olup kaptırsaydın? Ama birinin duygularıyla oynamak nasıl bir vicdansızlıktır ya. Kendilerine eğlence arayan ezik tipler. Egolarını kendi çaplarında yükseltiyolar. Evliyim ama bak ben hala beğeniliyorum yiaaa kadınlar bana aşık...
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Tam olarak son cümlen herşeyi açıklıyor seni tebrik ediyorum Allah islah etsin bunları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Çıkarıp napacaksın? Senin için evli erkekle konuşmuş diyecekler bu toplum böyledir. Adamın karısına söylemek istiyorsan söyle sana kalmış ve adamla asla konuşma
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Eşine söylersem yazık 3 tane bebesi var vicdanım el vermez Allah düşmanıma bile vermesin
- Cevap sahibi+1 yıl
Adam 3 tane çocuğu olduğunu bilerek seninle konuşuyordu değil mi? Başkaları ile konuşmayacağı ilişki yapmayacağı ne malum? Bence en doğrusu söylemek
- Soran+1 yıl
Elbette öyle ilk zamanlar birden çok genç kızla fotoğraf atıyordu zaten muhtemelen devam da ediyordur yuva yıkamam susmak ve araya mesafe koymak en iyisi
- Cevap sahibi+1 yıl
Böylesi vicdanın rahat edecek ise sen bilirsin
- +1 yıl
Ya ne uğraşacaksın boş ver
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Uğraşmıyorum zaten sadece bu yalanı fazla ağır
- +1 yıl
İŞTE o yüzden bunları düşünerek aklında yer tutması bile saçmalık.
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
direk neden evli olduğunu saklıyorsun diye sor
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Mantıklı
Cikarma terk et direk
03 Yorumla- Soran+1 yıl
@ekkolataa terk edilecek bi durum yok benim açımdan sadece üzücü bi durum ya kendimi kaptırsaydım?
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Senle flörtmü etti?
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet kendi çerçevesinde benim çerçevem de her şey olağın akışında
- Cevap sahibi+1 yıl
3 çocuklu evli biri reelde sakalayamazki bunu
- Soran+1 yıl
Her koşulda mükemmel sakladı ve hala saklamaya devam ediyor şaşkınım açıkcası
- Cevap sahibi+1 yıl
Direk söyle kendisine. boş ver ifşalamayla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz