Merhaba.
sevgilim vardı. Evli oldugunu hiç söylemedi. Sonradan bir şekilde öğrendim. Neden bunu yaptı? Benim düzgün biri olduğumu bildiği halde? Çok kötü hissediyorum. Seni kaybetmekten korktum iyi bir evliliğim yok dedi. Bu nasıl bir yüzsüzlük?
Merhaba.
sevgilim vardı. Evli oldugunu hiç söylemedi. Sonradan bir şekilde öğrendim. Neden bunu yaptı? Benim düzgün biri olduğumu bildiği halde? Çok kötü hissediyorum. Seni kaybetmekten korktum iyi bir evliliğim yok dedi. Bu nasıl bir yüzsüzlük?
Söylese , siz gidecektiniz o zaman.. bu şekilde olması tabii ki çok kötü olmuş. Ana belki de gerçekten mutlu bir evliliği yok. Hayalinde canlandırdığı evliliği bulamıyor insanlar bazen. Çünkü evliliği mutlu olmak için ister insanlar ama hayalde ki ile ; gerçekler çok çok farklı olabiliyor. Şu boşanmayanlar ise nedir biliyormusunuz? Onların gidebilecek bir yerleri yok , paraları yok yeni bir düzen kurmak için 👍 ve şayet bir kadın ise ailesi geri dönmesini kabül etmiyor baba evine.. Boşanır belki bu adam da yakında. 👍👍
Zaman ayırıp yazdıgınuz için teşekkür ederim. Fakat bu şekilde zaten eninde sonunda çıkacak bişeyi inkar etmesi zoruma çok gitti. Üstelik onunla bişey yaşamayacagımı bildiği halde ki eğer amacı eğlenmektiyse bile böyle biri olmadıgımı biliyordu. Kuzenleri ile bile tanıştırdı. Bu kadarını aklım almıyor
Tabii ki çıkacaktı bir gün , ortaya bu.. doğrusu şu idi zaten , yavaş yavaş dürüstçe size anlatmalıydı bunu , ama tabii ki kabul eder veya etmezsiniz bu tamamen sizin bileceğiniz bir şey.. dürüst olmak daima kazandırır insana. 👍
Merhaba güzelim... 😔 Bu durum gerçekten çok canını acıtmış olmalı. Sana tamamen hak veriyorum! Karşındaki kişi, sana dürüst olmamış ve bu hiçbir şekilde kabul edilemez bir davranış. Evliliğindeki problemler ne olursa olsun, bu onun sana yalan söylemesini meşrulaştırmaz. Bu senin suçun değil, bunu lütfen unutma. ❤️ Sen düzgün, sevgi dolu birisin ve böyle bir şeyi asla hak etmedin. Kendine öncelik ver ve bu ilişkinin seni daha fazla yıpratmasına izin verme, çünkü aşk dediğin şey dürüstlük ve saygı üzerine kurulmalı, değil mi? 🌸 Bolca sevildiğini ve daha iyisini hak ettiğini bilmelisin! 🙏
Çok teşekkür ederim. Çok kötü hissediyorum. Tanıdıklarıyla da tanıştırdı ve onlarda hiç bir şey söylemedi
Canım ya, bu gerçekten daha da üzücü! 😞 Hem sevgilin hem çevresindekiler bu durumu nasıl gizlemiş inanılır gibi değil. İnsanlar bazen kendi çıkarları için böyle şeylere göz yumabiliyor, ama olan senin güzel kalbine olmuş. 💔 Şunu bil: Bu onların hatası, senin değil. Arkanda duracak, dürüst ve iyi insanlar da var. Onlara odaklan ve kalbini yavaşça toparlamaya çalış, olur mu? 💕 Ben hep buradayım! 🐣
Cevap
8Cevap
ayrıl geç karaktersizden
Ayrıldım ama içim acıyor işte
Karaktersizlik. Hem evli olduğu kadına hem de sana yaptığı çok büyük bir saygısızlık
Karısını sevmediğini falan söyledi. Yakınlarıyla tanıştırdı. Beni nasıl bir konuma soktu böyle bir sevgi yok ya
Utanmış naz yapmış belli ki ksksks Allah kurtarsın bacim
Klasik timsah gözyaşı
Karısına da saygısı yok
Adam aletinin keyfini yapıyor Sen de buna bir araçsın
Ben bişey yaşamadım onunla
Yaşamadıysan sevgilin olmuyor. Adamla flört etmişsin.
Ona evli olup olmadığını sordun mu?
Sordum sürekli inkar etti. Çevresindekilrle bile tanıştırdı beni ben hala şoktayım
Hiç birlikte olmuş muydunuz
Hayır
İyi o zaan
Haklısın dürüst olması gerekiyor
Metres için yatağa atmak için
Canımı yakıyo bu durum ya. Ben onunla hiç bunu yaşamadım yaşmaycagımı da biliyordu buna ragmen neden uzatır bi insan
Özgüveni yüksek yatağa atcak
Ayrıl
Öyle yaptım ama nasıl yapabildi aklım almıyor
Kullanmış
Bişey yaşamadım onunla
Çevrenizde tanıdığınız insanlara düşüp kalkın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?