Sevgilim evli olduğunu söyledi?

Şimdi ben 21 yaşında bir bayanım. Sevgilim benden büyük. İş Ada'mı. Ben kız arkadaşlarım ile yaşıyorum ailem yok. Bir kaç aydır beraberiz ben ilk olarak ona çok ısındım sevdim yani. Birlikteliğimiz olmaya başladı. Ne eksiğim varsa ben demeden giderdi. İyi hoş biri ama bugün bana evli olduğunu itiraf etti. 3 çocuğu varmış. Ama 17 yaşında evlenmiş köy de görücü usulü olmuş. Sonra buraya gelmişler okul okumuş ama eşini sevmiyor benim anladığım kadarıyla. Babada saçma geldi sevmiyorsa neden çocuk yaptı. 2008den beri Ada'm sürekli başkalarıyla olmuş. Şu an tek ben varmışım ve uzun ilişki bir benle olmuş. Sadece yatak değil yaşamak istediği biliyorum. Ama ünide bir kızı sevmiş. Ondan sonra dağıtmış kadından kadına. Sordum onu unuttun mu diye ama düzgün bir cevap alamadım. Ne yapayım bilmiyorum çok kötü oldum. Ve bu 2dir başıma geliyor,çıkar ilişkisi gibi geliyor bana. Madem öyle ben de her istediğimi yaptırıcam. Zaten iyi bir iliski yasayamam ben. Sizce Nasıl davranmalıyım? Kadının günahı yok ama o da bırakmıyor. Çıkar ilişkisi olarak devam etmek en iyisi galiba.
Sevgilim evli olduğunu söyledi?