+1 yılSeninle birlikte olmuyorsa p*rno izlemesi doğal. Seninle birlikte oluyorsa ve izliyorsa o aldatmaya girer teknik olarak ama yaş aralığına baktım senin eğer seninle benzer yaşta ise onu idrak edemeyecek olması da normal. Sen detay vermediğin için bilemeyiz ancak tahmin ederiz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu izlemeyen yoktur demicem çoğunluk izliyordur bir anlık can sıkıntısıyla bakıyoruz sonra içinden çıkamıyoruz boşaldıktan sonra siliyoruz ve suçluluk hissi geliyor keşke kalbimizi korumak temiz tutmak için mücadele etsek ama bu dünya yangın yeri zaten bakmayan insanlar zaten kurumuş ağaç gibi kimse görmüyor onları sen p*rno izleyenlerden korkma gözünü evin kapısından çıktıktan sonra kadınlardan alamayan salyalı abazalardan kork sevgilini bilgisayar geçmişine bakarak yargılayacaksan bunu yap sonra eline kelepçe vur telefon kullanmasına izin verme bilgisayarı satsın dışarıya gönderme başına bir sarık bağla bir şalvar bir gömlek kapının altından suyunu ekmeğini ver niye mkkk iki gram mancık gördü diye yine söylüyorum sen ona kendini değersiz hissettirirsen o çocuk öyle olmaya devam edecek ama adam akıllı hatasını söylersen en azından utanır yüzüne vurup gidersen ilerde aynı duruma düşersen ağlama birde o gördüğün şeyler kusur sayılmaz ama senin çocuğun özeline bakman en büyük kusurdur
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerçekleri kustum doğru bir şey değil yaptığım doğrudur demiyorum hiç bu işlerle alakası olmayan bir insan gibi davranmak yerine faydalı olur diye izliyorum bunu da günlük yemek rutini gibi yapmıyorum çünkü elimden geldiğince uzak duruyorum sosyal medya kullanmiyorum kimseyle konuşmuyorum
Cevap sahibi+1 yılVe benim sevgilim de yok olsaydı mutlaka daha düzenli biri olmak için elimden geleni yapardım giyimden konuşmaya dinlediğim müziklere kadar.. yukarı da çocuğun yetişkin filmleri izlemesi aldatmak değildir ama kalbi güzelliklerden alıkoyan çirkin bir şeydir
Cevap sahibi+1 yıl@Gizemcky özgürüm istediğimi yaparım yalnızım bay
- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılEvli olsan ve bu durumu yadırgasan sana hak verebilirdim ama siz evli değilsiniz, birlikte yaşamıyorsunuz vs vs ve böyle bir durumda bu durumu yadırgaman saçma bir hareket yani ortada bir aldatma yok.
Her insanın ihtiyaçları vardır yani evli değilken bu tür şeylere hiç ihtiyaç duymuyorum diyen varsa ya yalancıdır ya da hormonlarında bir sorun vardır.
00 Yorumla
+1 yılKırılacaksın belki ama duyman gerek sevdiğine ve ilişkisine sadık değil. Ayrılman en doğru karar. Fiziksel olarak olmasada ruhsal olarak düşünce yoluyla aldatmış sayılır başka kadınları izlemesi görmesi zevk alması vs. kesinlikle bir aldatmadır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrıl bence
00 Yorumla
+1 yılİyi tarafından bakmak gerekirse en azından ne tür , ne pozisyon sevdiğini falan öğrenmiş oldun :DD ya arkadaş böyle trol soru da ilk kez görüyorum. İzlediği filmlerin linklerini favoriye mi eklemiş :))))) vazgeçemediği 3 veya dört p*rno film varmış herhalde :)))) adam p*rno izlerken bile sadıkmış birkaç film dışına çıkmıyor baksana şu işe :))))))))
21 Yorumla- +1 yıl
Hahah süper ya 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle ayrılmalısın. Görüşlerde o müstehcen videoları izlemeyi normal karşılayan herkes izliyor ne var bunda diyen terbiyesiz insanlara aldırma. Yaptıgı yanlış ve normal değil. Zorunlu bir ihtiyaç değil bu resmen bir hastalık. p*rno bağımlılığı normal karşılanamaz.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@gizemnnn Normal karşılayan kişilerde izliyor demek ki
Hayâsız bir nesil işte- +1 yıl
evet 24 yasındayım ve izliyorum , p*rno izlemeden seksi nasıl öğrenicez erkeğiz diye vahiy gelmiyor bize
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ayrıl. Yorumlardaki kişiler de bir p*rno bağımlısı olduğu için normal karşılamış. p*rno Bağımlılığı ile ilgili Prof. Dr. Bora Gürer diyor ki :
p*rno bağımlılığı beyinde ilaç ve madde bağımlılığı ile ilgili aynı merkezleri etkiler. İnsan beyninde bir ödül merkezi vardır. Ve bu merkezin küçülmesine neden olur. Bu bağımlılık devam ettiği sürece hayatta başka şeylerden Zevk alamamaya başlarsınız. Beyninizin kendisini iyileştirme, adapte etme ve yenileme yeteneğini bozar. p*rno bağımlılığı beyninizi daha ERGEN bir hâle getirir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılp*rno izlemesi aldatmak mı oluyor :D Ona bakarsak kimse sadık sayılmaz.. Bunlar basit meseleler ya.. İnsanlar sevgilisi varken de ya da evliyken de p.. rno izleyebilirler.. Tabi ki sana ters bir durumsa sen bilirsin.. Keyifli günler..
00 Yorumla Video izlemesi aldatmak mı? Erkeklerin içgüdüsel bir davranışı bu bunu değiştiremezsin aldatmak deyiminin karşılığı bu değil biraz abartmış olabilir misin
10 Yorumlaher insanın cinsel bi ihtiyacı olur ve sen bu ihtiyacı gidermek için her zaman onun yanında olmuyorsun kendisi halletmesi gerekiyor. bunu izliyor diye de seni aldatmış olmuyor, bir film izlerken erotik sahnelere bakınca da aldatmış sayılıyo olalım herkes herkesi aldatıyor o zaman. böyle bir saçmalık yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aslında p*rno izlemeyen erkek yoktur eğer izlemediyseniz İnternete erişim şansı olmayandır onu problem etmemen gerekir. Onu izleyerek çocuk mastürbasyon yaptıysa sorun etmemelisin
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrıl ama bunları izlediği için değil, izlediği şeyleri araç çubuğuna kaydedecek kadar aptal olduğu için. 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılArtık eleman siteye ne kadar gir çık yapıyosa kısayola eklemiş HJSHDKSHS
kaç kurtar kendini bacım. Tek eli ç*künde gezenden hayır gelmez
10 YorumlaErkeklerin hepsi böyle keşke bakmasalar ama gerçek bu
Erkeklere söyle gözlerini haramdan sakınsınlar diyor ayette ama kim dinliyor10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkardeş merhaba aldatmış sayılmaz da senden alamadıgını kendini tatmin ederek bulmuş bence e tatmin içinde bunları izleyebilir aldatma sayarsan yoldan geçen kıza da bakıyordur bunları izleyen o zaman direk ayrıl bu devirde herkes herkese bakıyor kadın olsun erkek olsun kimseye güven olmaz.
00 YorumlaYahu erkek adam. Ne yapıcak. Bakacak tabi. Ama sen kesin ayrıl. Çünkü sevgilin dışında hiçbir erkek böyle yapma z
00 YorumlaHahahahah ne bekliyordun ki yetişkin biri sonuçta ve yetişkin içerikler de izleyebilir kendini nasıl tatmin etmesini bekliyordun?
00 Yorumla
+1 yılEğer durum böyleyse ayrılmanızda fayda var, şimdi böyle merakları varsa ilerde de vaz geçemez bunuda siz kandıramazsınız, sürekli şüphe duyarsınız
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Bazı gerçekleri bilmemek iyidir. Genel videolar izlemisse aldırma. Bir daha kimsenin özel PC ya da telefonunu da karistirma
00 Yorumla
+1 yılböyle bir insanla halen duruyorsan senden şüphe etmeye başlayacağım iyi marifetmiş gibi paylaşıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyice sacmaladiniz yaa izler ne var bunda kadınlarda izliyor bu ayiplanıcak bir durum degilki bunun aldatnayla ne alakasi var i
16 Yorumla- +1 yıl
Ama öyle gülüm gayet normal bir davranış bu bunun aldatmayla ya da sapkınlıkla bir alakası yokki ayiplanıcak bir durum da değildir bu
- +1 yıl
🤗🤗 yani doğanın kanunu bu Allah ona göre yaratmış bu da doğal bir ihtiyaç sonuçta oyuzden abartmalarini da yanlış buluyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙋
+1 yılAyrılmak saçma. Aldatmak sayılmaz ki bu. Erkeklerin çoğu p*rno izlemeden boşalamıyor zaten. Başka sorunu yoksa normal karşıla.
17 Yorumla- +1 yıl
tanıdığım çoğu kişi öyleydi herkes aynı olacak diye bir kural yok
- +1 yıl
@hussar bağımlılık farklı bir şey
Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. mastürbasyon yapmazsa patlar, agresif olur sürekli.
Ruhsal açıdan rahatlaması için yapması gerekiyor, zorunlu bir ihtiyaç.
12 Yorumla
+1 yılHerkes izliyor bunları. Biriyle görüntülü konuşma fotoğrafları videosu yoksa aldatma sayılmaz. İhtiyacını karşılamış ne bar bunda?
12 Yorumla- +1 yıl
Sen izleyip boşalmıyor musun?
Her erkek izliyor izlemeyen bulursan bana da söyle konumunu
21 Yorumla- +1 yıl
Ben izlemiyorum 😃
+1 yılp*rno izleyince aldatmismi oluyo ya (1997liyse ayril bu arada)
10 Yorumla
+1 yılbiz o videodaki kadınlarla ciddi düşünmüyoruz sunu artık bassın kafanız
10 Yorumla
+1 yılNe olduklarını kendinden biliyosun galiba xD
11 Yorumla- +1 yıl
Nice troll hajdjsjsjsj
Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Ahahhahahhahaaa 😂 arada bir çavuşu tokatlamış çocuk ne var bunda ya 😂
00 Yorumlaİzlesin ne var bunda reelde kadınlarla görüşüyormu onu araştır sen
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İşte bu ve benzeri sebeplerden, türk kızından uzak durmak gerekiyor. Bunlar bildiğin zlak.
00 Yorumla
+1 yılYetişkin içerikleri izlemek aldatmaktan sayılmaz. Ortada iletişim yoksa aldatma yoktur.
00 Yorumla
+1 yılAldatmis mi adam ihtiyacini gormus ne aldatmasi la. d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılYok artık bir de kısa yol mu oluşturmuş, pes...
00 Yorumla Anlamadım ne izlemiş yani şey videosuysa izlemeyen yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılVideo izliyor diyemi kiziyorsun.
Normal olan seyler011 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
- +1 yıl
Biz erkekler arada izliyoruz 😜
- +1 yıl
Ya çok normal degilmi zaten kadınlarda izliyor bunun aldatmayla veya sapiklikla alakası yokki ayiplanıcak bir durumda söz konusu değildir bu durum
- +1 yıl
Aynen oyle herkes izliyor normaldir.
Eğitim şart 😍 - +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Harikasin seviliyorsun
- +1 yıl
Sanki izlemeyen insan mı var
- +1 yıl
Hahaha herkes zevkine gore izler. Hrlr bu donemde biz eskiden dergiden takip ediyorduk
- +1 yıl
🤣🤣🤣 teknoloji çağına ayak uyduruyoruz şu an
- +1 yıl
Hepimiz uyduruyoruz canim vhs kasetleride bilirim 😜
+1 yılBunları izlemeyen erkek yok ki güzelim takılma bunlara çok, reel de olmasın da
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Ya şuna p*rnografik videolar izlemiş desene, aldatmışta ne demek
00 Yorumlaya adam kötü bişey yapmamış izlemek oda tatmin amaçlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. İzlemeyen mi var keske karıştırmasaydin bilmemek en güzeli
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhaa bacım yaa ohaa adam video izledi diye seni aldatmış mı oldu alla alla bu kadar kasmayın kendinizi de onu da gerçekte birisi ile bişi yapmadıysa gerisi seni bağlamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunda ne var? Yani erkekler kadinlar gibi degilki, b. salmak zordalar belki hergun, bunu yaparken bakmasinin ne sakincasi var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sebeple ayrıldığını söylesene askerdeyken. Ne durumda olacağını merak ediyorum. Pişman olur mu 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakası var ya. Çocuk musun sen. Sen de izle öyle videolar. Normal bir şey bu. Her şeyi takıntı haline getiriyorsunuz. Kolay gelsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİzlemeyen yok. İzlemeyen erkek arıyorum derseniz b. k bulursunuz
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİzlemiyorum diyende ya FB si vardir ya da yalan söylüyordur açık ve net.
- +1 yıl
hahahaha
+1 yılBenim ki sudan sebeple çekti gitti yine.
Ben de gidersem tam giderim.
Neyse ben yine de yaşananlar için tesekkür ederim.
Ben kaçar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSende adamin ozelini karistaracak kadar rezilmisiniz...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen hiç p*rno izlemedin mi hem enişteye söyle doeda dan izlesin virüs bulaşmaz bilgisayarına
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuk musunuz ne alaka, çocukları niye karıştırıyon, sanki sen hiç izlemiyon film
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,6b cevap paylaştı. Hepimiz izliyoruz... Ağzımızın da suyu akarak... Hatta orasına dilimizi atma hayaliyle... Buyur.
00 Yorumla
+1 yılAnormal olan ne? Herkes izliyor onları. Sende izlediğin için biliyorsun ne olduklarını. İlk defa görmüş gibi aptalı oynama
11 Yorumla- +1 yıl
2. güncellemeye cevap, sen onun karısı değilsin. Onun ihtiyaçlarını karşılamıyordun. Dolayısıyla aldatma yok
Hafta sonu izin günlerinde kim bilir ne halt yiyordur esas aldatma orada oluyor sen burada uyu
00 Yorumlahale ayirlsam mi soruyorsun canım
ayrilmada evlenincede seni aldatsin
askerde carsi izninde kerahneye gider seni eskortla aldatir00 Yorumla
+1 yılGorduklerine bagli dicem ama az cok gorduklerini tahmin edebiliyorum onun icin ayrilmana gerek yok o gorduklerini her erkek yapiyodur
11 Yorumla
+1 yılGerçekten düzgün mantıklı erkeklerin buralarda işi olmaz ben bunu bilir bunu söylerim
10 Yorumla
+1 yılHala foto arşivini patlatamadin mi beceriksiz kari
10 Yorumla
+1 yılErkeğiz ne yapsak yapalım siz kızlar bize yine taparsınız💋
00 Yorumla
+1 yılHerkes p*rno izler sen sanki izlemedin mastürbasyon yaparken
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirisiyle kişisel olarak yazışmış cam açmışsa aldatmış fakat normal bi videoyu açıp izlemişse herkes yapıyo bunu aldatma değil
10 Yorumla
+1 yılGörselde ne var anlamadım
10 Yorumla
+1 yılMiden bulanmış olmasın?
00 Yorumla
+1 yılPortpory yapmış adam
00 Yorumla
+1 yılAhlaksız herif
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?