Askerdeki sevgilimi terkettim birşey yapar mi (FOTOGRAFLİ)?

Sevgilim beni denemiş resmen.4 ay önce falan instagramdan tanıştık. 1 kere askere gitmeden önce buluştuk. Sonra askere gitti. Acemi birliğini yaptı geldi. 1 kere daha buluştuk sevgili olduk. Arabada buluştuk ikisindede. İlk defa birinin arabasına bindim. 1 kere öpmek istedi askere gidicem uzun zaman göremiycem lütfen diye ısrar etti. Ben ilk başta yok dedim sonra kabul ettim. Neyse biraz öpüştük. Ama ben hep geri çekildim o yaklaştı hep dokunmaya çalıştı bacaklarıma belime göğüslerime kıyafetin üzerinden. Bende çek ellerini huylanıyorum dedim. Hep geri kaçtım hep o yeltendi öpmeye hatta arkaya geçelim dedi kabul etmedim. Neyse sonra askere gitti. 15 20 gündür mesajlasiyoruz. Bana hep evde bulusalim ev kiralayalım diyordu. Bende hep şüpheleniyordum acaba kandırıyormu beni diye. Son zamanlarda soğuk davranmaya basladim. Bugün konu açıldı bir şekilde. Ben o gün seni denedim dedi. Iyice yaklaştım dokundum, arabanın arkasına geçelim dedim bakalim ne yapacaksın diye dedi. Ama sen hep geri kaçtın sandığım gibi cikmadin dedi. Bana arkadaşım dedi öyle yap anlarsın nasıl bir kız olduğunu dedi. Sonra bana daha önce kimseyle birşey yasamadın demi yani bakiremisin demek istedi bende evet birsey yasamadım dedim. Şu an içim çok rahatladi allah nasip ederse sen benim helâlım olacaksın inş dedi. Sadece opusmeklede denemedi. Sizin eve gidelim falan dedi. Sandiki kabul edicem ama kabul etmedim. Kısaca beni baya testten geçirmiş. Sonra itiraf etti sizce doğrumu söylüyor. Eğer sen o gün kabul etsen kullanır atardım seni dedi resmen. Bende bozuntuya vermedim telefonda. Normal konustuyduk. Ertesi gün yani bugün de konuşmak istemiyorum dedim. Kendine birşey yapmasından ya da başıma bela olmasından korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili olali 20 gün olmuştu
Güncellemeler
+1 yıl
Fotoğrafların sirasini yanlış atmışim. Aşağıdan yukarı doğru okuyun