Sevgilim beni denemiş resmen.4 ay önce falan instagramdan tanıştık. 1 kere askere gitmeden önce buluştuk. Sonra askere gitti. Acemi birliğini yaptı geldi. 1 kere daha buluştuk sevgili olduk. Arabada buluştuk ikisindede. İlk defa birinin arabasına bindim. 1 kere öpmek istedi askere gidicem uzun zaman göremiycem lütfen diye ısrar etti. Ben ilk başta yok dedim sonra kabul ettim. Neyse biraz öpüştük. Ama ben hep geri çekildim o yaklaştı hep dokunmaya çalıştı bacaklarıma belime göğüslerime kıyafetin üzerinden. Bende çek ellerini huylanıyorum dedim. Hep geri kaçtım hep o yeltendi öpmeye hatta arkaya geçelim dedi kabul etmedim. Neyse sonra askere gitti. 15 20 gündür mesajlasiyoruz. Bana hep evde bulusalim ev kiralayalım diyordu. Bende hep şüpheleniyordum acaba kandırıyormu beni diye. Son zamanlarda soğuk davranmaya basladim. Bugün konu açıldı bir şekilde. Ben o gün seni denedim dedi. Iyice yaklaştım dokundum, arabanın arkasına geçelim dedim bakalim ne yapacaksın diye dedi. Ama sen hep geri kaçtın sandığım gibi cikmadin dedi. Bana arkadaşım dedi öyle yap anlarsın nasıl bir kız olduğunu dedi. Sonra bana daha önce kimseyle birşey yasamadın demi yani bakiremisin demek istedi bende evet birsey yasamadım dedim. Şu an içim çok rahatladi allah nasip ederse sen benim helâlım olacaksın inş dedi. Sadece opusmeklede denemedi. Sizin eve gidelim falan dedi. Sandiki kabul edicem ama kabul etmedim. Kısaca beni baya testten geçirmiş. Sonra itiraf etti sizce doğrumu söylüyor. Eğer sen o gün kabul etsen kullanır atardım seni dedi resmen. Bende bozuntuya vermedim telefonda. Normal konustuyduk. Ertesi gün yani bugün de konuşmak istemiyorum dedim. Kendine birşey yapmasından ya da başıma bela olmasından korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili olali 20 gün olmuştu
Güncellemeler
+1 yıl
Fotoğrafların sirasini yanlış atmışim. Aşağıdan yukarı doğru okuyun
Askerdeki sevgilimi terkettim birşey yapar mi (FOTOGRAFLİ)?
Denediği falan yok versen almayacaktı sanki.. seni korkutup niyeti ortaya çıkmasın istiyor engelle geç hiçbir şey yapamaz yaparsa gider savcılığa şikayet edersin bni tehdit ediyor diye asker sonuçta dötü yemez bunu yaparsan sonuçlarını kaldıramaz.. o yüzden sen hiç korkma bir an önce iletişimi kes laf anlatmaya sakın çalışma adamın niyeti ortada sevmişsin belli ki kabullenmek zor geliyor ama dışardan gören biri olarak söylüyorum adam abaza
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten kestim konuşmayı. Sabah mesaj atmış cevap vermedim.
Her yerden engelle tehdit mesajları varsa sakla en ufak bir adımda savcılığa şikayet et hiç korkma korkması gereken o sana bir şey olmaz soruşturma gizli yürütülür ailene bile haber vermezler askerliğini yakmayı göze alamaz alıyorsa da sonuçlarına katlanır
Kuzum en iyisini yapmışsın biz obje değiliz. Biz mal ya da üründe değiliz tek kullanımlık olalım kullansınlar atsınlar iyisini demişsin iyisini yapmışsın kuzum bizi saf sanıyolar dediğin gibi eğer orda yakınlaşsaydın hayatımız oynayıp gidecekti bunlar erkek değil adam değil ki kabahatta bizde aslında
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle ya resmen seni kullanır atardım dedi. Öyle bir konuşma tarzı varki telefonda bir anda buz gibi oldum. Sendd o oynak kizlardanmisin dihe merak ettim diyor
Evlenip siddetli gecimsizlikle ayrilan ya da eski kocasi tarafindan sokak ortasinda öldurun kadinlara zerre acimiyorum nerde it kopek var onla takiliyorlar Şu an askerde can sıkintisindan konusuyor gelince bakalim helalim melalim kalicakmi :) bu kizlar gercekten saIak kandirmasi bebek isi :)
sevgili olurum ama sevişmem :D ulan her günaha kapıyı kendin açıyorsun arabaya binmeler falan. sonra kendini aklamak istiyorsun. Adam senden mi kurtulmuş desem, sen daha fazla günahtan yırtmışsın mı desem.
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ona inandığım için gittim arabasina bindim. Sevgili olurum ama sevişmem demedim. Herşeyin bir zamanı var.
kabul etmeseydin. 20 günde sevişiyorsan 1 ayda demek ki mercimeği fırına süreceksin. yahu şunu düşün. Allah nasip ederse bir kaç yıl sonra anne olacaksın. iki gün sonra başka bir adamla evlensen çocuklarına eşine nasıl bakacaksın yani.
Tamam bende sonradan hata yaptigimi anladım zaten. Kendime söz verdim bir daha kimsenin arabasına binmiycem ilk ve son olsun diye. Buda bana ders olsun
yahu o değil. senin iyiliğine birşey söylüyorum kalkmışsın "aydınlat bizi" diyorsun. haklısın sana az yapmışsın daha ileri gitmediğinden böyle olmuş ver de kurtul demeliydim.
Ya bırak seni denemismis. Erkeklerin klasik yalanı bu ya. İyi yaomıssın bırakmakla. Hicbir sey de yapamaz sana. Yemez yani. Hem kullanıp atardım ne demek ya ne kadar igrenç olunabiliyosa o kadar igrenc oluyolar. Tiksindirici.
Tek takıldıgım nokta şu. Askerdeki adama yapılmaz bu çaresiz kalmıştır dediler etrafimdakiler. Ama ben olayı onlara üstü kapalı anlattım. O yüzden içime dert oldu. Askere gitmeden öncede seni beklerim demistim. Ama olayın bu noktaya geleceğini tahmin etmiyordum.
Doğru ya da yanlış en doğru karar verdiğin karardır. Evet süreç biraz daha sıkıntılı geçer ama yapacak bir şey var mı? Neticede artık karar verdin dimi? Bu yüzden üstünde durmanın bir anlamı yok bence artık düşünme.
Yalan inanma adamin akli baska yerde deneme yok yalniz kalmis sana sariyor neden uzatiyorsun askerse tehdit et ilerde senden çiplak resim mi istemesini bekliyon baci?😐😶🤚
Ortada deneme falan yok kendi istediği şey için senden karşılık bulamayınca "yanlış anlasilmasak bari" diyerek seni denedigini söylemiş ki kesinlikle yalan
En iyisini yapmışsın ablacim başına da bela acamaz nerde yaşıyoruz dağda mı
Karşimiza şöyle kendine dokundurtmamiş kiz çikmadi bee çikacak mi bilmiyorum sonuç ne olursa olsun zaman ne kadar geçerse geçsin asla kendine dokundurtmuş kizla işim olmadi olmaz da ugraşmam da.
bende eşimle askerden önce tanıştım asker yolu bekledim fakat o kadar kısa sürede sırf askeri bahane edip üzerine abanması iyi değil aman uzak dur derim
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ona demistim seni askerdeyken beklerim diye. Ama nerden bileyim böyle olacağını
Sen bu çocuktan acil kurtul bence başına iş acmadan numaranı da değiş ya şu sosyal medyadan tanismayin Allah için nolur ya hepsi ayni
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sizin gibi kızların Allah bin türlü belasını versin. Elin çakalına gelince öptürüyor koklatıyorsunuz bize gelince namuslu kız ayağı yapıyorsunuz.
2
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben kimseyi öptürüp sevdirmedim. Ilk sevgilim bu cocuk ve ilk defa öpüştüm. Bana dediki sende o oynak kizlardanmisin acaba diye denedim dedi. Eğer o gün yapsan benimle sen o kullanır atardım dedi. Ama şimdi gözümde değerin arttı dedi.
Yazdığını okudum. Sizin gibi tipe boya posa yakışıklılığa önem veren kızların cidden Allah belasını versin. Umarım sizin gibiler en pislik heriflerle evlenir ve o herifler hayatı size zindan eder.
şu an resmen günahımı alıyorsunuz. Ben olanı yazdım buraya anlattım. Sadece bu çocukla öpüştüm o kadar. Daha öncede birşey yaşamadım kimseyle. Tip boy pos derken? Ne alaka onu anlamadım.
Sentemiz degilsin ki ellesmis opusmussun bozuk kizssin
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nerden biliyorsun. şu an günahımı aldın farkına değilsin. Bu benim ilk sevgilim daha öncede kimseyle birşey yaşamadım. Ben ona sevişmem öpüşmem demedim. Herşeyin bir zamanı var. Ayrıca hadi yaptık seni niye denedim diyor
Denedim demesi yalan. Yapsaydın kullancaktım diyo baksana. Her türlü erkek karda. Yapsa da karlı yapmasa. Madem denedi yapsaydın bırakıp gitmesi lazım o zaman
En İyi Cevaplar