Askerdeki sevgilim benden uzaklaştı?

Sevgilim askerde bı kaç ay önce ayrılmıştık bana 3 ay sonra geri döndü pişman olduğunu söyledi okuduğum şehire geldi bir günü yolda geçmiş iznini benim için kullandi ellerinde çiçekler o birlikte vakit geçirdik konuştuk olan biteni herşey düzeldi gibi oldu sonra geri döndü askere birkaç gün sonra doğumgünümdü çok güzel bir video hazirlamis bana kargoyla bı hediye de gönderdi çok mutlu oldum ta kii benim üniversitem bitip eve gelene kadar. Ne oldu bilmiyorum bı tartışma yaşamadık herşey güzel gidiyordu birden kendini geri çekti işim var demeye başladı görüntülü ariyodu seni aramadan uyumam diyodu artık aramiyorda ben aramasam aramaz gibi oldu sadece mesajlaşıyoruz o da benim iteklememle gibi sadece aşkım canım diyor eskiden güzel sözler söylerdi bana demiyo artık sizce ne yapmalıyım bunu ona söylesem tartışma yaşayacağız benim istediğim bu değil ben de elimden geldiğince ılımlı gitmeye çalışıyorum konuşmalarımız çok sıradanlaştı bu beni üzüyor acaba onu artık mutlu etmiyor muyum ya da dediği gibi yoğun mu bilemiyorum sürekli messengerda aktif girip çıkıyor bı bana yazıp aramak aklina gelmiyor mu biri bana bunu aciklasin çok üzülüyorum ailemede yansıyor sevgilime de 😞😞
Askerdeki sevgilim benden uzaklaştı?