Askerdeki sevgilim beni terketti?

Askerdeki sevgilim beni terketti bırakıp gitti çok ağlıyorum ona şunu yazdım ama cevap vermedi
Bu sana olan son mesajım. Bunu iyice okumanı istiyorum. Ben seni sen yapan herşeyi kusursuz bir şekilde sevdim. Hatalarını, doğrularını herşeyi. İnandım ki sende beni böyle seversin ama ne yazıkki sen beni bunun yarısı kadar bile sevmedin. Gerçekten ben bunu hakedecek ne yaptım? Sana hep seni ne kadar sevdiğimi gösterdim, sen yanımda yokken seni ne kadar özlediğimi, sensiz yapamayacağımı bunların hepsini sana gösterdim. Ama gördüğüm kadarıyla bunlar sana yetmedi. Kalbimi okadar kırdın ki anlatmaya gücüm yetmez. Fazla birşey istememiştim senden, sadece beni seni sevdiğim kadar sev istedim. Hani sen beni o gün bırakıp gittin ya o günden beri hiç gülmedim. Sabahları aklımda sen, özellikleri geceleri ölüm gibi geliyor bir zamandan sonra. Yatarken üstünü örtmeyi sakın unutma, kalın giyin, aç kalma, uykunu al, sakın ama sakın orda moralini bozup üzülme, lütfen insanların canını yakmasına izin verme, ve en önemlisi hayatına alacağın kadını iyi seç benim gibi olma sevdiğim benim gibi acı çekme mutlu ol. Artık kendine çok iyi bakmak zorundasın çünkü sana hep iyi bakan, seni hep koruyan o insanı sen kendi ellerinle bıraktın, bunu sakın ama sakın unutma. Beni hiç unutma.
Hoşcakal...
Askerdeki sevgilim beni terketti?