Askerdeki sevgilim benden ayrildi?

dun gece 3 kisinin ismini atip bunlar kim hemen cevapliyorsun dedi ben de biri liseden sinif arkadasim biri arkadasimin sevgilisi biri de burgazdan arkadasim dedim ve kesinlikle yalan degil bu arada bu attigi insanlari o da biliyor onunla story attigimda falan begenen insanlar bunlar sevgilim bunlar yeni gelmis yoktu yeni takip etmissin falan dedi benim instamda da onun istemedigi hic kimse yok zamaninda hepsini cikarmistik bunlardan rahatsiz olsa zamanında olurdu zaten neyse engelledi beni her yerden fotograflari kaldirmis falan sucsuz yere boyle bir seyle itham edilmek gercekten cok kotu cunku ben aldigim nefesi dahi haber veren bir insanim gunde en az 10 defa safaksayara giriyorum benim hayatim tamamiyla ondan ibaret sizce neden boyle yapti psikolojisi bozuk oldugu icin mi normalde de asla kendisi gibi degildi asker psikolojisindeydi tamamen ve tek arayani sorani benim sizce beni merak ediyor mudur veya eder mi uzuluyor mudur pişman olur mu?

Güncellemeler
1 yıl
kendimi aciklama firsatim bile olmadi o kadar inat biri ki dusuncesini o an hicbir sey degistiremiyor
Güncellemeler
1 yıl
1.5 yildir sevgiliydik ve o dedigi kisileri zamaninda kendisi rahatsiz olsa cikarirdi ama onlarin zararsiz oldugunu veya kim oldugunu biliyordu birilerinin onu gazladigini dusunuyorum
Askerdeki sevgilim benden ayrildi?