ben 24 yasinda bir bayanim kocam da 26 yasinda gecen gittigimiz kafede 18-19 yaslarinda bir garson kiz vardi siparis almaya geldiginde kocam kizin goguslerini hafiften bi suzdu ama erkek beyni iste diye seslenmedim mekandan cikista ise kizla goz goze geldiler kiz ona gulumseyerek yanindaki diger garson cocukla konusuyor kocamsa kiza yandan bakisla hafif bi gulusle guluyordu ben asiri kiskanc biriyim cok kavga ettigimiz icin bu konuyu gundeme getirmekten cekindim kafanda kuruyosun der diye ama o yandan bakis-gulus hic hosuma gitmedi sizce kocam flortlestimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşine güvenin nedir o önemli. Daha önce seni aldattı ise ve o kadının göğüslerine bakıyorsa geçmiş olsun. Ama sen hariç hiçbir kızla konuşmayan, yazışmayan biri ise dikkatini çekmiştir bakmıştır. Bu tamamen senin eşinle alakalı bir durum. Buraya sorarsan her kafadan bir ses çıkar. Karşındaki insanı biz görmüyoruz. Sen bizden daha iyi analiz edersin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet flörtleşir hazırlıklı ol ayrılma boşanma gibi durumlara karşı ama o kızın yaptığı da iyi değil yani sonuçta yanında koskoca karısı var öyle bi adama pas bile verilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılallah korusun ne bosanmasi ya esimi seviyorum 😞benxede iyi degil yaninda ben varim kiz arkadasina bile odaklanmadan kocama bakiyor ama beni uzen nokta kocamin kizdan daha seytanca ona bakmasi
Cevap sahibi+1 yılErkekler her zaman baştan çıkmaya müsaittir
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
31Cevap
u +1 yılKocan flörtleşmiş. Net. Gündeme getir bence onlar getiriyor ya her ufak kıskançlığını gündeme, sende getir
10 Yorumla
+1 yılkocanda az adam değil başkasının koynuna bakıyor bile eskiden erkek dediğin erkekliğini bilir kadınını korur başkasına yan bakmazdı dediğin kadınlığını bilirdi erkek görünce yüzünü kapatırdı şimdi canım kardeşim devri reziller devri kim kimle yatıyor kalkıyor belli değil
10 Yorumla
+1 yılOrayı çok sevdiğini birdaha gitmek istediğini söyle tekrar bi analiz et şüpe insanı yer bitirir ona göre kararı sen ver garsonlar müşteiye güleryüzlü davranmak zorunda kocanda sende yanlış anlamış olabilirsiniz kız işini yapıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılFlörtleşmek demeyelim biz ona neyse ağzımı bozmak istemiyorum.. Ben olsam büyük olay çıkardı nası bu duruma sessiz kalabilir insan..
01 Yorumla
Soran+1 yılben cok fazla gereksiz tartismalar cikardim zamaninda bu yuzden sessiz kalmak istemistim ama yanlis yeri sectim
- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılNe olmuş baktıysa ya Amma abartıyorsunuz Bütün kadınlar bunu. bakmakla olsaydı kediler Kasap olurdu demişler duymadın mı bunu
014 Yorumla
Soran+1 yılsenxe tek sorun bakmasi mi o yandan gulus bakis normal mi kiz da ona bakiyor?
- +1 yıl
canını sıkma günün sonunda-senin koynunda :)))
- +1 yıl
- +1 yıl
bunumu duymak istiyorsunuz yani
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende kocanın yanında yürürken yüzüne gözüne nasıl bu kadar hakim oldun hayret. Bazı sahneleri kafanda kurup oynamış olmayasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılben kocama zaten cok dikkat ediyorum cunku cok kez yok yere kavga cikarttim dedim bu sefer sakin olacagim gozum hep kocamin ustunde zaten
+1 yılohooo bunu yapan biriyle işin olmasın sende yanında erkekleri süz o zaman
12 Yorumla
Soran+1 yılolamiyprum ben oyle 😭
- +1 yıl
olursun olursun bunun intikamını al
Ben bidaha o kocaya guvenmezdim. O kadinin gogusune bakmasi zaten buyuk hata
12 Yorumla
Soran+1 yıl😔😞 ortada evlilik olunca iste... peki flortlesti mi kizla ya da begendi mi onj neden boyle bir sey yapti
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. İyi cesaret ya sen kıskanç değilsin ya da onun ayarı bozuk 🤣
16 Yorumla
Soran+1 yılben kiskancim ama col kavga ciktigi icin bunda cikartmicam dedim ama arkadasim kizdi bu sefer de en sacma seylerde adami sinirlendiriyosun gercekten kavga cikarman gereken olayda susuyosun diyo
Soran+1 yılsence kocam flortmu etti o kizla
Soran+1 yılee bu daha kotu
Soran+1 yılooofff
+1 yılKafanda kurmuyorsun. Onun seni manipüle etmesine izin verme. Çatır çatır konuş. Gerekirse bırak gitsin. Başka erkek mi yok?
00 YorumlaBüyük ihtimal. Ama siz de onun gözünü başka kiza kadina baktirmayacak özel fantazili şeyler yapin ki gözü sizden başkasinda olmasin.👍🌹
00 Yorumla26 yaşında. Daha genç. Tabiki bakacak. Gülüşcek. Önemli olan sana sadık olması. Bakmasına gülmesine takma.
01 Yorumla
+1 yılSenin kocan senin. Yanında Olduğunu Bilmesine RağMen yapıyor Kesin Aldatır nasıl insanlar war ya
00 Yorumla
+1 yılFlörtleşmiş üstelik sen onun yanındayken yapmış bunu.. muhtemelen seni kız kardeşi olarak tanıtacak
010 Yorumla
Soran+1 yılevli oldugumuz belliydi
- +1 yıl
Anladım.. o zaman şey diyebilir yani evliyim ama mutsuzum, veya boşanmak için konuşmaya geldim falan
- +1 yıl
Hiçbir şey demese bile bazen kadınlar takmıyor bunu. Evli olmasını yani.. hatta bazıları özellikle seçiyor evli erkekleri çünkü s. eks yaptıktan sonra başına bela olmaz diye
- +1 yıl
Ayrıca hepsini geçtim o kız aşık olursa kocana öyle biri olmasa bile kocana aşık olursa seni çok takmaz kendimden biliyorum
Soran+1 yıl😭 kendimdwn biliyorum derken sizfemi yasadiniz
- +1 yıl
Yaşadım. 😂En alasını yaşadım hemde 😂
Soran+1 yılhangi taraf? yanlis anlamayin lutfen kimseyi yargilamak gibi bir derdim yok kendi problemim icin soruyorum
- +1 yıl
Yazın açıkça yanıtlayayim.
- +1 yıl
Yoo yanlış anlamam bu erkekleri çözdüm uyarmak için yorum yaptım zaten
Soran+1 yıltkip ettim
Kocana sarıl bırakma ki kaçmasın. Eğer zaten yapıyorum diyorsan konuyu gündeme getir
02 Yorumla
Soran+1 yılnasil getirebilirim ne dicem
+1 yılO boynuzlarla kapıdan nasıl geçiyorsun ben sadece ona takıldım
01 Yorumla
Soran+1 yılneden boyle dedin
+1 yılSende aynısını erkek garsona yap bakalım o ne yavapacak
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir ben oylr biri degilim
- +1 yıl
Gizli olmasan bişe soracaktım
Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Evet flörtleşti bir gün sensiz oraya gidecek onunla tanışacak
011 Yorumla
Soran+1 yılironimi
Soran+1 yılbi bakistan mi cikardiniz bunu anlamadim lutfen ayrinti verin cok tedirginim bu konuda
- +1 yıl
Kardeşim ayrıntıyı zaten sen gördün göğüslerine bakmış çıkarken yüzüne gülmüş yani bunu yapan insan zaten çalışacak yani sonuçta takip edebiliyorsan takip et eşini Ben hiçbir zaman yanılmam gidecek onunla tanışacak görürsün ya bu kadın erkek fark etmiyor kim yaptıysa gider tanışır
Soran+1 yıl😭 tesekur ederim
Soran+1 yılikimiz de calisiyoruz zaten allaha sukur ailemin durumu da iyi is sikinti degil ama gozumun onunde yapmasi zoruma gitti
Soran+1 yıltsk ederim tavsiyeler icin
- +1 yıl
Bekar erkekler yapınca tanışmıyorlar ama pislikte neden böyleler ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBi sir bence. Bakisma diyelim daha cok flortlesme az daha ileri diye biliyorum ama daha cok bakisma
04 Yorumla
Soran+1 yılyani endiselenmelimiyim endiselenmemelimiyim niye oyle bakti kocam kiza?
- +1 yıl
Bilmiyorum bilememde ama bi agzini ara istersen
Soran+1 yılne dicem
- +1 yıl
Bilemem artik bence bi sakayla karisik bir seyler de ne guzel kizdi o kafedeki falan diye
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oooo bir göğüse bakmak ve az konuşmak aldatmaya girmez :) kıskanma
012 Yorumla
Soran+1 yılaldatmaya girmez biliyorum ama flortmu ettiler gozumun onunde bundan bahsediyorum 10 dk icinde bisi yasanmaz tabiki
Soran+1 yılanlatamiyorum sanirim konusma olmadi. goguslerine bakti+mekandan ciktiktan sonra o hafif yandan bakis+gulus oldu kocamda. kocami taniyorum o normal gulusu degildi hatta hicbir erkegin normal gulusu olamazdi. bunu arkadasima anlattigimda neden o an hayirdir sen nete gulumsuyosun diye hesap sormadin diye kizisti bana
Soran+1 yılhicbir turiste ya da baska bi kadina oyle gulup baktigini gormedigim icin olabilirmi acaba? dedigim gibi ben zaten basta goguse bakmasina bisi demedim erkekligine verip beni killandiran o bakismasi oldu
Soran+1 yılne yapacagim peki kizimi uyarmaliyim kocamla mi tartismaliyim cunku kizda gulumsuyordu
Soran+1 yıltskler
Oracıkta gözlerini oyardım onun 🙄 nasıl sakin kalabildin 🤦♀️
00 Yorumla
+1 yılBizim ne düşündüğümuz değil senin ne hissettigin önemli
00 YorumlaSenin yanında bunları yapıyosa sen yokken neler yapar
00 Yorumla
+1 yılErkek beyni ne ya evet senin yanında başkalarına asılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsin deseniz koca tabiki hos olmuyo cok kaba bide oylesine bakmistir belkide
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum o yandan bakis hic masumca gelmedi 😭
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakışlarla flört edilmez. Kız eşinin hoşuna gitmiş olabilir ama kızın bakışları gayet masumane.
08 Yorumla
Soran+1 yılbana hic masumane gelmedi arkadasina odaklanmadan full benim kocama bakiyordu
Cevap sahibi+1 yılSen eşini fazla önemsiyorsun. Merak etme, yemezler.
Soran+1 yılonemli olan esimi yiyip yememeleri degil esimin ben yanindayken boyle davranmasi kit misin sence normal mi bu davranis ya
Cevap sahibi+1 yılBak küçük rsp, ben senin kocan gibi kılıbıklara benzemem. Benimle öyle saçmasapan konuşamazsın. Gerçeğe gelince ahlaksız bir kocan var, sık sık aldatılacaksın. Hatta şimdiden ne kadar aldatıldığını bile tahmin etmek güç.
Soran+1 yılsen benimle ne bicim konusuyosun ya hadsiz ben sana kufur mu ettim adam gibi derdimi anlattim artistligini baska yerde yap ahlaksiz adam
Cevap sahibi+1 yılÖnce insan gibi konuşmayı öğren öyleyse. Kocan başkalarını devirirken senin terbiyen eksik kalmış.
Soran+1 yılbana küfür eden sensin benim mi terbiyem yok git surdan ya uste cikiyor bide
Cevap sahibi+1 yılKiminle nasıl konuşacağınızı böyle böyle öğreneceksiniz. Saygıyla sorduğun soruya cevap verdik, bana kıt vs. demek kimin haddine. Hele ki senin gibi biriyse. Kocasının, yanında başka kadınlara asılmayı önemsemediği bir ezik. Kocanın yaptıklarının yarattığı davranış bozukluklarını gizlenip insanlara hakaret ederek mi gidermeye çalışıyorsun yoksa? Biraz güçlü olun.
+1 yılKocanızı bilmem ama sizde de iyi göz varmış. Eşiniz nereye ne zaman bakıyor açısından anına yakalamışsınız. Helal olsun ne diyeyim
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim gozum her zaman kocamda
Gizli Üye(18-24)+1 yılkocam öyle yapsaydı boşardım evdende kovardım göğüsleri süzmek ne demek ya ahlaksız it
00 Yorumla
+1 yılErkek beyniyle sadakatsizliğin ne ilgisi var?
02 Yorumla
Soran+1 yıldemek istedigim sey gogus gorunce bakmasiydi bunu cogu erkek yaptigi icin sadakatsizlik olarak algilamak iatemedim beni sinirlendiren nokta kiza yandan bakip gulusu oldu
- +1 yıl
Yapan çoğu erkek bi göğse sahip olmadığı iÇin bakıyor sende göğüs yok mu? Bu erkek olmakla değil karakterle alakalı o adam olsa Allahtan korksa böyle bi şeyi düşünmezdi bile hiç zaman kaybetme boşanmak istediğini söyle o kadının çatalına baktığını gördüm Allahtan korkun olsa evliyken böyle bi şey düşünmezdin bile de gençliğini heba etme orta yaşta boşanmak daha zor
+1 yılDikkatli ol derim olayların ilersi olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılilgisi mi var yani kocamin o kiza ya da flortlestilermi ayak uatu
- +1 yıl
Daha önceden tanıyor olabilir.
Soran+1 yılbi etut kurumunda mudurluk yapiyor gecen seneye kadar ders veriyordu ordan mi tanistikar acaba offf
bakmiş iste canm Allah yardimcin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılne demek bu anlamadim
+1 yılCidden hastasın sen ruh hastası
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka bu simdi normal mi bu bakis gulus
- +1 yıl
Flört demek bu mu şimdi
Soran+1 yılflortu eger sadece mesajlasmak iltifat falan etmek olarak algiliyosan bahsettigim flort o degil andaval seni flortoz tavirlardan bahsediyorum flortoz yapilan her tavir bi flort etme eylemidir twitterda gordugun flort olmak tarzi seyden bahsetmiyorum
- +1 yıl
Sen bu kafayla çok yaşamazsın
- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılAbartma istersen
04 Yorumla
Soran+1 yılnormal mi yani o yan bakislar gulusler
- +1 yıl
Senin yanında flörtleşme amaçlı yapmaya cesaret edemez. Ama sen sürekli bu meseleyi gündemde tutarak aslında normalleştiriyorsun. Adamın aklına sokuyorsun. Yapmayacağı varsa da yapar ciddiyim
Soran+1 yıltesekur ederm tavsiyen icin. peki bu yaptigi seyi tam olarak ne olarak yorumlamaliyim kizi begeniyormu?
- +1 yıl
Bilemem. Beğenmiş olabilir.
+1 yılKocanı dene bi istersen
03 Yorumla
Soran+1 yılnasil
Soran+1 yılneden denemeliyim
- +1 yıl
burada anlatmam zor biraz
+1 yılayrılık sebebi
00 YorumlaFlört etmiş kesinlikle kötü bir durum
00 Yorumla
+1 yılFlortlesme böyle bir şey mi
Anaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin yanında nasıl bu kadar rahat olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılgoguslerne bakarken cekindi benden belli cunku direkt bakamadi sanki baska seye bakiyor gibi alttan alttan bakti yandan bakis atip gulumserken de buyuk ihtimal benim onu izledigimi bilmiyodu
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞereffsizz Ahlâksız Herif
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka flörtleşmiş tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet resmen yapmis sende yap degistiremezwin onu
00 Yorumla
+1 yılEevet flörtleşti
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞😞😞 devami gelirmi peki ya da konuyu ona acmalimiyim
+1 yılMotorlar her zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılne
- +1 yıl
Çıtır çıtır kızlar her zaman istek görüyor diyecektim
yanlış anlamışsınbence
00 Yorumla
+1 yılevet öyle görünüyor
00 YorumlaYuh yani. kızım gofusleri acikmiydi peki
00 Yorumlayo kabeye cagırmıs tavaf etmeye hhshahsh
00 YorumlaYani flört etmis tabiki
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenfdn guzel miydi
019 Yorumla
Soran+1 yılguzelligi orta derece ne cok guzel ne cirkin ama genc oldugu belliydi bebeksiydi surati ve seksiydi hani vucudu gelismisti yuzune gore ama ondan guzelimdir yani
Cevap sahibi+1 yılO zaman sek. sapelitesi ilgisiji crkmistir aranizda cinsel sogukluk mu var
Soran+1 yılhayir iyiyiz gayet
Cevap sahibi+1 yılEsin hovarda mi capkin mi yani hep bakar mi?
Soran+1 yılhayir hatta ben sacma sapan seylerden kavga cikaririm bana cok duskundur aslinda ama ben cok kisitlarim son zamqnlarda dizginlemeye calisiyordum bunu tam kendimi tutucqm derken bu olay oldu iste
Cevap sahibi+1 yılSen baskilayinca acaba ozellikle mi gozu kayiyor
Soran+1 yıloyle olsa tam baskiladigim zamanlarda olurdu son dort bes aydir cok iyiydik bu konuda bir kisiye yan gozle baktigi ya da bir seyini yakaladigim olmadi
Cevap sahibi+1 yılBelki kizin fizigi ilgi crkmistir memesi buyukse seninkinden
Soran+1 yılbuyuktu ve dedigim gibi bi cekiciligi vardi ama sokakta zaten bisuru buyuk gogusli kiz var niye ozellikle bu kiz
Cevap sahibi+1 yılO mekanda calistigi icindir. Baska sebebi yok. Mesajdan yazarmisin?
Soran+1 yılnasi yazim gizlisin
Cevap sahibi+1 yılOk
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılDalga mi geciyosun
Soran+1 yılgizli uyesin nasil mesaj atim sana
Cevap sahibi+1 yılCiktim atmadin
Cevap sahibi+1 yılGelince yazarsin
Cevap sahibi+1 yılNerdesin sen?
Cevap sahibi+1 yılPssst naber
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir, yuksek ihtimal
06 Yorumla
Soran+1 yılne yapmam gerek
Cevap sahibi+1 yılBirsey yapma bence, arada olur boyle seyler. Zaten yapilcak birseyde yok
Soran+1 yılolur boyle seyler ne demek kocam gordugu her genc ve cekici kadina bu bakislari gulusleri mi yapacak
Cevap sahibi+1 yılKonus onunla o zaman, yani bazi kizlar bakilmayacak gibi degil gercekten cok acik giyiniyorlar. Ve insan flortlesiyor
Soran+1 yılkiza bakarsin anladim zaten onu ve sorun cikarmwdim ama o bakisi gulusu cok sinir bozucuydu
Cevap sahibi+1 yılSende baska erkekle flortles, o zaman anlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKes kulağını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılşizofrensinn laa
00 Yorumla
+1 yılSende aynısını yap
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?