Arkadasimin kocasi benden hoslaniyor mu?

Cok tuhaf bir soru evet. Hiçte hosuma gitmiyor bunun terredutunde olmak. Fakat durum bu :

bir arkadasimin esi (Mehmet) geçen sene esi (Derya) seyehata gittiginde benimle mesajlasiyordu whatsappten. Ben bunu arkadasca algiliyordum tabii. Hatta samimi geliyordu bana basta. Sonra dertlerini paylasmaya basladi. Birlikte olduklarindan sonra ona sahip çikmak için evlendigini söyleyecek kadar derdini anlatti.

Ayni o zamanlarda, facebooktan biri beni ekledi. Mehmetin en yakin kuzeninin kankasi çikti. Sonra bu çocukla hiç gorusmedim. Cunku tuhaf geldi bana bu rastlanti.

Sonrasinda, Mehmet farkli sekilde algilanabilecek seyler yazmaya basladi. Rahatsiz olmaya basladim, kisa kisa cvplar yazip geçistirmeye çalistim, bazen hiç vermiyordum da.

Cok uzun bir sure konusmadik.

Sonra iste bu sene, yeni tasindiklari eve, arkadasim Deryayi ziyaret etmeye gittim (Mehmetin olmadigindan emin olarak). Ama sansima, işten çikip geldi karsilastik. Yeni tanismis gibi hiç konusmadi karisinin yaninda. Karisinin dikkatini çekmeden bakiyor gibiydi.

Valla bilmiyorum ben mi paranoyaklik yapiyorum? Yoksa hoslaniyor mu? Bu durum hiç hosuma gitmiyor... Adama gidip soramam da... Arkadasimada anlatamam.

Lütfen saygi çerçevesi içinde cevap verin...
Arkadasimin kocasi benden hoslaniyor mu?