Kocama göz koyan arkadaşım?

Arkadaşlar selam ben 6 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştik. İlk görüste birbirimizi beğendik ve 5 ay nisanli kaldık benim üniden çok yakın bir arkadaşim var son 1 yildir değişti bu çocuk sana nasıl baktı seni aldatır falan kayınvalide dırdırı mı çekiceksin kayınvalidem çok tatlı kadın beni de çok seviyor ama arkadaşım bırak evlenme benim gibi bekar kal evlilik insanı yaslandirir gibi çok toksik cumleler kuruyordu. Ben nışanlıyken esime takip isteği atmış ne hakla yaa. Sordum biraz tartıştik hani sevmedin adamı ne diye istek atiyorsun falan dedim. Esimde zatrn reddetmiş. Arkadaşım kanka ya biraz özgüvenli ol falan diyor. Ben gayet güzel bir kadinım. Çevrem tarafından beğenilrn biriyim. Biz evlendikten sonra balayindan ertesi günü eve geldi. Hrm de eşim evdeyken. Bunu çok sık yapiyor sürekli bana geliyor. Birkac kerede arada bir sende kalirim diyor. Eşim o evde olunca yatakodasindan bile çıkmıyor. Ama bu kız bir garip anladım niyetini ama 5 yildir arkadaşiz konduramadim. Gecenlerde esimin numarasini istwdi. Enişteme işim düşer falan dedi. Ben de gerek yok ona işin düşmez diyerek sert bir dille tersledim. Artık evime gelmesini istemiyorum. Ve yarın davet edip kibar bir dille arkadaşligimizi bitirmeye karar vermek istiyorum ama bunu nasil yapicağmı bilmiyorum lütfen bana yardimci olun.

Kocama göz koyan arkadaşım?