5 yıl sevgililik döneminden sonra 6 yıllık evliyiz 4 yaşında bi oglumuz var eşim haftada birgün izinli ondada arkadaşlarıyla birlikte mangal yakmakta sakınca görmüyo 3 aydır mangalını yakar içkisini içer gelir biz arkadaş gibiyiz her ortama uyum saglarım okey karaoke mangal basıp bi yere gidelim hadi gidelim kafasındayım ama umursamadan beni takmayıp şu işim var geri arayıp mangaldayım arabann şununu yaptırıcam mangaldayım diye bahane bulup gidiyo ben kısa bi dönem işe girdim bu seferde onu giyme bunu etme şunu sürme tiribe girdi işte aksaklık oldu ayrıldım ve özlemedigim o düzene geri girdim o dönem işten yarım saat geç gelsem ogluma annende geziyo ooo kim gelmiş gibi imalar bitmiyodu şimdi ne oldu ben onun düşüncelerine kıymet verdim yapma dedigini yapmadım ama artık cidden ramak kaldı kısasa kısas noktasındayım niye böyle yapar ki annemlere gittik orada kaldık ve işim var deyip sonra bana watsapptan yazmış işim bitti mangala gidicem diye annem giderken yemege gel dedi ve net kapalı oldugu için görmedim aradım yemek hazır bekliyoruz diye bana mesajımı görmedin mi mangaldayım dedi taksiye bindik ve eve geldik cidden eve gelmesin istiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kiskanmak degil konu erkek kafasi iste bende aynisini yasiyorum ben 1 yillik evloyim vocugum da her hafta bi bahane bulup gider arkadaslarinin yanina biz istiyoruz ki yanimda dursun ama yok iste bekar hayati bitti evlisin çocuğun var senin ya ayda bir neyine yetmiyo
Bacim bi cozumu yok galiba kendi kafasina dank etcekki anca oyle
Oda benden götürüyo bizim oglumuz var birazda nazlı derimki erkek çocugu tut elinden götür arada bende sana sarmayım yok onada gelmez ne yapıcaz bilmiyorum bi ara karar aldık cumarteside izni vardı cumartesi bizimle pazarda özgürsün dedim çok sürmedi oda
Kocan aldatiyor gibime geliyor bilemedim belki de kafa dagtiyor isi yogunsa
Yok aldatmıyo bundan eminim görüntülüde ararım arkadaşlarıylada konuşurum hatta arkadaşlatının eşleriyle
Belki kadini sakliyorlardir ve esleride sana demiyordur sen kapatinca yapiliyordur
Yok onu göze almaz arkadaşlarınn eşleride benimde aynı hatta geçen ben kıza boş ver bizde gezelim dedim ve çıktık ama çocuklarla bişey yapılmıyo bi film bi kahve hiç bişey olmuyo yani şu an altın dönemlerindeler çocuklar küçük çünkü çıkınca onları mutlu edip geliyoruz olmuyo
Oha 5 yıl sevgili 6 yıllık evlilik hayali ile bitmiştir adam bırak da biraz arkadaşlarıyla takılsın
çözüm basit ablacım, önce güzel bir akşam yemeği ardından hediye olarakta tüplü mangal hediye et kocana o zaman dışarıyla olan ilgisi kesilebilir :D
Yaa bu cidden iyi fikir gerçekten çok yaratıcısın
Sizinki baya umursama hale gelmiş ya. Bence ciddi sıkıntı duyduğunu anlat yüzyüze bı konuşun bence
Gitmez kafasımı bunları yaptıran bilmiyorum
Valla çekilmez canım böyle
Öyle ama bitti demek için yıpranmak artık olmayacagına kanaat getirmek elinden geleni yapmak ve en son o noktaya gelmek gerek ki hem çocugum için hem kendim için hemde emeklerim için evet olmadı denedim demeliyim şimdilik çekmeye devam anlıycan
Allah kolaylık versin canım
Saol amin
Amin amin
Şu yazıyı okurken aklıma gelen tek şey doblo daha fazla doblo ve doblo :D
Gelmesin dileyelim...
Cidden gelmesin git annenlere kal bi kaç gün diyorum yok diyo evim var niye gidiyim diyo eve gelince evi aklına geliyo
Evi unutalım o halde...
Bence bosan arkadaslariyla evlensin
Valla trip kavga konuşmama adama hiç biri işlemiyo
Cnk sevmiyo seni belliki
Belkide sevgi azalıyo artık sevgisini hissetmiyorum
Böyle evlilik yürümez
Hepsine eyvallah ama son artık annemlerde böyle yapması beni delirtti insan misafirlikteyiz diye yine yapmaz
Aynen çok haklısın
Nereye kadar idare edilebilir orası da muamma
Ne desem anlar nasıl dank eder gelince pis pis gülüyo bide eşim 34 yaşında bu arada
Anlayacağını pek sanmıyorum
Saol
İnşallah her şey gönlünüzce olur
Amin inşallah
Sevgiliyken boyle değil miydi?
Hayır biz heryere birlikte gider birlikte vakit geçirirdik düşceli bi adamdı üstüme titrerdi
İnsan bunları görünce evlilikten soğuyor
Soguma insanlar degişiyo demekki bizde bu noktaya 10 yıl sonra geldik ön göremiyosunki
Haklısın ☹️Allah yardımcın olsun
Aminn
Ya kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapsjn
Ama evlilikte bu denge bende annesigilde onu takmayım saymayım asıl o zaman yürümez ben sus pus biride degilim anlatıyorum haftaya aynı terane
Boşan
Saol
Bosan demekle olmuyor ki
@Cicibebe0 kolay evlenilmiyoki kolay boşanalım
Ama kolay aldatılıyor. Sen de aldatılıyorsun.