Kocamın erkek arkadaş düşkünlügü?

5 yıl sevgililik döneminden sonra 6 yıllık evliyiz 4 yaşında bi oglumuz var eşim haftada birgün izinli ondada arkadaşlarıyla birlikte mangal yakmakta sakınca görmüyo 3 aydır mangalını yakar içkisini içer gelir biz arkadaş gibiyiz her ortama uyum saglarım okey karaoke mangal basıp bi yere gidelim hadi gidelim kafasındayım ama umursamadan beni takmayıp şu işim var geri arayıp mangaldayım arabann şununu yaptırıcam mangaldayım diye bahane bulup gidiyo ben kısa bi dönem işe girdim bu seferde onu giyme bunu etme şunu sürme tiribe girdi işte aksaklık oldu ayrıldım ve özlemedigim o düzene geri girdim o dönem işten yarım saat geç gelsem ogluma annende geziyo ooo kim gelmiş gibi imalar bitmiyodu şimdi ne oldu ben onun düşüncelerine kıymet verdim yapma dedigini yapmadım ama artık cidden ramak kaldı kısasa kısas noktasındayım niye böyle yapar ki annemlere gittik orada kaldık ve işim var deyip sonra bana watsapptan yazmış işim bitti mangala gidicem diye annem giderken yemege gel dedi ve net kapalı oldugu için görmedim aradım yemek hazır bekliyoruz diye bana mesajımı görmedin mi mangaldayım dedi taksiye bindik ve eve geldik cidden eve gelmesin istiyorum
Kocamın erkek arkadaş düşkünlügü?