Çalıştığım yerde bir cocukla konusuyorduk 1 buçuk 2 aydır. Beni eve falan davet etmişti öyle tatlı masum bir çocuktu. Aramız limoni gibi. Çünkü ben okulum için farklı bir şehre geldim ve günlük birkaç mesajdan öteye gitmiyor artık. Sanırım birbirimizle konuşmak istemiyoruz artık. Benim bazı isteklerim oluyordu bakire olduğum içinde birşeyler yaşamak istemiyorum evlilik öncesi açıkçası. İnternetten tanımadığım kişilerle sanal seks yapıyorum yazışarak. Çünkü onunla yaşasam gerçeği de muhakkak olacak. Ben ihanet etmiş gibi hissediyorum. Ben böyle birisi de değildim. Gerçekten kendimden tiksinme de geliyor. Şimdi tövbe etsem bir sonraki isteklendigimde yine yapacağım. Sizce ne yapayım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞurada okuduğum en mantıklı yazılardan birini yazmışsın genel olarak durumu özetlemişsin. Yani günaha tavsiye vermek istemiyorum ama durum ortada bir kişi ile sürdür sanalı vardı aynı durumda uzun süre konuştuğum bir kız buradan
07 Yorumla
Soran+1 yılBence diğeri ile konuşmayı bi bitireyim. Çünkü onunda amacı farklı gibi miydi tam anlayamıyorum ama neyse. Benimle bir gün geçirmek ister misin demişti onun evinde:) Arada isteklenince yeni insanlar bulurum. Bunu kendimde durduramıyorum maalesef.
- +1 yıl
yeni yeni insanlar bulma ama sanal bile olsa az öz gitsen daha iyi değil mi sanki. Bu arada bu söylediğin de mantıklı sevdim seni 😄
Soran+1 yılAslında farklı insanları tercih etme sebebim hayal dünyalarını keşfe çıkmak. :))
Seviyorum bunu.- +1 yıl
ama o hayal ırspılığı oluyor işte :/
Soran+1 yıl😅😅😅
- +1 yıl
hayal dünyamı canlandırdım 😅😅
Soran+1 yılNasıl canlandırdın😃
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu duayı et. İstek geldiğinde geçer.
Ya Rabbi sen her şeyi görür her şeye kadirsin. bütün kötülüklerden sana sığınırım. Bu isteğimi kalbimden fikrimden al. 3 sefer samimi söyle. Zamanla normale dönersin. Çaren onda bizde değil.00 Yorumla
Sanal sekse devam et. Tiksinecek bir şey göremiyorum. Vücudunun duyduğu bir istek var. Fizyolojik olarak bedenin sekse hazır. İnsan sağlıklı bir birey olduğu için kendinden neden tiksinsin?
00 Yorumla
+1 yılAslında digerinin beklentisi zaten seksmis, uzaklaşınca iletisimi azaltmasindan belli, sannal seksten neden igrenti geliyor sana
06 Yorumla
Soran+1 yılİğrenti gelmiyor sadece hayatımda biri varken başkalarıyla böyle bir sey yapmak ona ihanet gibi hissettiriyordu. Demek ki onunda amacı sadece cinsellik olduğundan konuşma azalıyor bu çok iyi tespit.
- +1 yıl
Aranızda bir ilişki yokmus zaten, is arkadaşlığından ote bir şey olmamış sanırım
Soran+1 yılSadece ilk buluşmamızda sarıldık o kadar başka da bir yerde gorusemedik iş dışında.
- +1 yıl
İliskinizin bir adı yoktu yani, iş arkadaşlığı dışında doğrumu
Soran+1 yılEvet öyle. O koymak istiyordu adını ama ben daha erken olduğunu düşünüyordum
- +1 yıl
Onun koymak istediği isimde az çok belli aslında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
27Cevap
+1 yılKızlar siz hayır kurumu değilsiniz kimseyi mutlu etmek zorunda değilsiniz ya da gitmesin diye elinizde tutabilmek için böyle şeyleri yapmak zorunda değilsiniz. Onlar için kolay bişey bu olan size oluyor üzülüyorum valla
111 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece hayatımda o varken başkasıyla bu tür konuşmalar yapmak ona ihanet gibi hissediyorum.
- +1 yıl
Yap istediğinle sonra at çöpe
- +1 yıl
Ben bişey demem valla salllak kızlar düşünsün
Soran+1 yıl@baykaya34 Bu sözüne katılıyorum
- +1 yıl
Kullan banane 😂
- +1 yıl
Susun ya meşgul etmeyin yorumumu
- +1 yıl
Uzaaaa
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİradene sahip olmaya çalış madem onunla bir yola çıktın ona sadık olmayı dene libidon yüksekse p*rno izleyerek mastürbasyon yap ihtiyacını öyle karşıla
02 Yorumla
Soran+1 yılO da evine davet etmişti ama onun da amacı farklı olabilir bı yandan da öyle düşünüyorum. Şimdi aramız zaten limoni gibi. Konuşsak mi konuşmasak mi gibi gibi
- +1 yıl
Amacı farklıysa bu konuda ona güvenmiyorsan bu ilişkininde bir anlamı olmaz zaten.. ilişkilerde en başta karşındakine güven duyman gerek...
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBir daha yapacağını ve isteğin olacağını biliyorsun. o halde kendini kandirma ve isteklerine gem vurma arada sanal seks ile mastürbasyon yapmak iyidir 🙂
00 Yorumla Bu mesajı okuyan sazanlar atlayacak bizimle de yaşa diye. sen de pis kıllı göbeğini kasiyarak tatmin olacaksın
00 Yorumla
+1 yıl1- hayatında yok o
2- sevgili değilsiniz
3- hatta hiçbir şey değilsiniz
O yüzden istediğinle istediğini yap ve pişmanlık duyma00 Yorumla
+1 yılcanlı canlı yapmak daha fazla yıpratır pişmanlık verir. sanala devam 😉
00 YorumlaTanımadığın kişilerle sanal seks yapmak ne kadar zevkli olabilir kii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle biri değildin çünkü henüz hormonların devrete girmemişti.
02 Yorumla
Soran+1 yılHormonlarım devreye girmisti ama en azından birisiyle konuşurken yapmıyordum kendi kendime hallediyordum
- +1 yıl
İşte o kadar girmediyse demek :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani haklısın konuşmayı denedin mi onunla bu konuyu ha herkesin istediği var sonuçta görüntülü sohbet değil dimi
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil sadece mesajlasarak.
- +1 yıl
O zaman benim için ve görüşüm sıkıntı yok inan benim ile konuşan çok kişi var bu konuları 😅
- +1 yıl
Gizlilik önemli ve asla ne yaşadığımı anlatmam söylemem sadece ikimizde bir birimizi tatmin ediyoruz 😅😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocukla aranda en ufak şey yok ve ihanet düşüncesi ne alaka yaavv
00 Yorumla
+1 yılAkisina birak istek geldi mi durduramazsin o yuzden bosuna tovbe etme
00 Yorumla
+1 yılkendine bile bile aci veriyorsun yazik degilmi sana
00 Yorumla
+1 yılEtmeye devam et sonra azalır
Ama hakkını verenle yap derm00 Yorumlatovbe etme ısteklerını yasa bence
13 Yorumla
Soran+1 yılAma başka birisiyle konuşuyorum ona ihanet gibi değil mi
- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraf atıyor musun onlara
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır atmiyorum
- +1 yıl
Sadece sohbet mi
- +1 yıl
O çocukla bunu yaparsan iş reele döner sende o da durduramazsınız kendinizi
Soran+1 yılEvet sadece sohbet. Bir de o yönü olduğu için tercihim tanımadığım erkekler
- +1 yıl
O zaman böyle devam et ya da bekaretini ver birisine o çocukla da yapabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. buda prno izlemek gibi bisey aslında...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldevam sal gitsin.
00 Yorumla Her istediğinde yapacaksın nasılsa
00 YorumlaTadini almissin bir kere birakamazsin
00 YorumlaYav takıl, gençsin. Hayata bi kere geliyosun.
00 Yorumla
+1 yılGercegini ywpmaktan iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel misin bari
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi güzel hissediyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılmastürbasyon yapmıyor musun peki istegin olunca
00 Yorumla
+1 yılTavuk götü tövbe tutmaz
Sen işine devam et00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne dramatik
00 YorumlaBu gayet normal herkes azıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDevam et.. istediğin gibi yap..
00 Yorumla
+1 yılseks yap gitsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam