Tanımadığınız biriyle sırf ses tonu, dış görünüşü vs. güzel diye seksting yapar mısınız?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Tanımadığınız biriyle sırf ses tonu, dış görünüşü vs. güzel diye seksting yapar mısınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sesi güzelse olabilir 😂
Görmeden de yapıyorum
Daha keyifli hatta
Gardaş seksting iyi bir şey değil beh.
evet
Nerden tanışıpta yaptın
Seksting yapmam
Neden
Çocuk işi
Eğer ucunda görüşmeyeceksem onla boş
Belli mi olur belki etkiler konuşmaları filan aklına yatar süpriz olur
Yok ben tipini görecem tanıyacam falan. Farklı parametreler var etkilenmem ben yazıdan.
Görüntülü konuşma denen bişiy var biliyon demi
Ya görüntülü eee eeee ne zaman dokunacam adama? Anlamsız boş yetersiz
Bir iki sohbetten sonra
Gerek yok etrafımda bir sürü seçenek var neden uğraşayım netten biriyle reel iyidir burası boş
Reel herzaman iyidir
Nasıl pişmanlık olmuyor mu y
Neyin pişmanlığı?
İlerde eşin bakire olmayışını sorun ederse
Boşandım ben bu belli zaten ayrıca buna gelecek adam gelmesin yani önemli olan bacak arası değil ahlak ve karakterdir. Bu devirde bir kızla Bi şey yaşamayan erkek yok evleneceği kadına gelince el değmemiş istemesin boşuna. Mutlu olmak anlaşmak her şeyden önemlidir. Bir gün kanka bunu anlayacak
Bakir olanda var mesela ben kadınımın ilki olmak istediğim için benimde yapmamam lazım
Ya şimdi öylesin. Fırsatını bulamamışsındır muhtemelen bulsan affetmessin kimse kimseyi kandırmasın
Bu zamana kadar buldumda yapmadım ama bu sene artık yetti 😅
Bak gördün mü o zaman karşındaki kadını da kasmayacaksın. Ben demiyorum herkese bacak açanla ol ama herkesin geçmişte ilişkileri yanlış tercihleri kandırılmışlığı bilmem ne var. Bununla bir insan ölçülemez. Bırakın bu işleri
Yanlış anladın aslında ama ilkler bence önemli ve harika
Ve ilkin eşin olsa daha bağlayıcı olur
Öyle bsey yok ilkler özel falan olmaz ne ilk öpüştüğüm adam özeldi ne beraber olduğum. Önemli olan histir. İlk kimse hissedersen o unutulmaz olur
Kimde
Peki
Peki
Oral senin için kaçıncı sırada zevk alma konusunda
Sıra yok bende
O anki zevke ayak uydururum diyon yani
Aynen akış
İyi
Tanımadığın olmalı sevgilin yoksa
Ben buradan yapiyorum hep
Yapiyirum da hepde çok
Yaparım