tanımadıgınız insanlarla size ait cıplak fotoğraf, video paylasır mısınız? ben bunu defalarca yaptım şu an çok pişmanım.
Cevabın nedir?
Layn herkeste yüzünü gizlemişsen sorun yok diyor kız ne yaptığını biliyor ve yaptığından rahatsız sizin hesaba göre kimse görüp duymayacaksa her halt yapılır insan önce kendine saygı duyacak bir şeyi yapacaksa kendisi için yapmayacaksa yine kendisi için olacak
Bence söyle ama takıntılı biriyse ilişki çekilmez bir durum alabilir takıntılı olup olmadığınıda sen bileceksin haa herkesin ufak sırları olmalı ;)42 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim fikrini değerlendiricem.
En İyi Cevaplar
Evet, çok yapardım bunu. Pişman da olmadım.
Sen de pişman olma, çünkü kadınlar için "daha güvenli" olduğundan bunu tercih ediyorsundur. Tecavüze uğrama riski yok, istemediğin zaman kapatırsın, kimliğin açığa çıkmaz, kimse sana arkandan "aha bu kaşar" falan diyemez.
Eğer bu tip şeyler gerçekten problem ise, bunun suçlusu sen değil, kadınlara her kötülüğü mübah gören toplumdadır. İçin rahat olsun423 Yorumla
Soran+1 yıltamamen katılıyorum fakat ilerde sevdiğim adama nasıl söyliycem bunu, bu kafamda soru işaretleri yaratıyo. bir de karşıma çıkarsa o seyler falan işte.. :/
Soran+1 yılişte asıl sorun o zaman olmaz mı? evlenip çoluk çocuğa karışınca?
Soran+1 yılyani bir erkek önemsemez mi cidden içime serin bir su serptin.
Soran+1 yılo suntalıklar bazen en entelektüel erkekde bile oluyo sanırım..
Soran+1 yılgeyik yapıyoruz o ayrı.:) bazıları kendini farklı lanse edip içten içe aile kızı istiyo kendilerinin de yemedigi halt yok:))
Soran+1 yılkarılarına kız kardesi gözüyle bakıyolar bir zamandan sonra bu herifler. insan aşık olmadığı biriyle sırf sözde "iyi kız" diye neden evlenir ki. zar beyinlilerle yasıyoruz. namusu cinsellikle sınırlayanlar asıl namussuz.
- +1 yıl
Nedenini söyleyeyim mi? :)
Çok basit ve ilkel bir psikoloji. Kız kardeşi gibi değil de daha çok "anası" gözüyle bakıyorlar ondan. Çünkü tek saygı duydukları kadın anaları. Onun dışındaki her kadın "namusunu yitirebilir", kız kardeşleri bile, ki o zaman onları dövme, cezalandırma hakları doğuyor güya. Ama anaları asla.
Öyle bir ana figürüdür ki, sadece analık yapar. Babasıyla bile sevişmez, tatminsizdir o ana. Eve hapsedilmiş her zaman "masum ve mazlum, ama namuslu". İşte evlendikleri kadının da aynı bu ana figürüne benzemesini isterler. Anası gibi "aslan oğlum" desin, göhtünü toplasın, yemek yapsın, "aslan kocam" desin.
Sonuç: hep mutsuz kadınlar. Oğluna bu yüzden düşkün ve yeni "zar beyinli" erkekler yetiştirmeye uygun.
Çok uzattım pardon,
Soran+1 yılbu adamlar sadece karısını ve annesini kutsal sayıyolar dedigin gibi o yuzden kufur ederken bile direkt anaya bacıya sayıyolar. saygı duydukları, kutsal buldukları baska degerleri olmadıgı icin cinsellik tabusundan baska. birlikte oldukları başka kadınları da arkadasları arasında lacka eder bu adamlar. cinsellikle kafayı bozmuş sapık bir toplum. tabi bunlara evliliğe işletme gözüyle bakan "cici namuslu kızlarımız" da zemin hazırlıyo.
Soran+1 yılöyle ama çok sıkıcılar. adamlar düzen kurmak, erkekliğini kanıtlama peşinde. kadınlar da zengin kocaya kapak atmak. kimsenin asık olmak gibi bir derdi yok. evlilik bunun icin yapılır. cıkar fabrikası icin degil. bir kadın bir diğer kadına nasıl bu denli hakaret eder anlamıyorum zaten. ay ne cok konuştum ya.:)
Soran+1 yılaslına bakarsan çevremde o kadar çoklar ki kendimi onların zihniyetleriyle kıyaslıyorum ve kendimi kötü hissediyorum boyle bir tezat var işte. :)
Soran+1 yılgaliba öyle.. kafamdaki kargaşayı durulttun teşekkür ederim. senin gibi insanları görmek güzel :)
Soran+1 yılben de rica ederim.
Soran+1 yılgörüşürüz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbari bundan sonra yapma canım.. ilerde evlenince için içini yer söylesen bir türlü söylemesen başka türlü.. huzursuz olursun..
36 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyleyim şu an düşündüğüm tek şey bu. :(
Cevap sahibi+1 yılkıyamam canım benim üzülme.. önemli olan yanlışlığın farkına varman..
Soran+1 yılteşekkür ederim iyi yüreklim:(
Cevap sahibi+1 yılrica ederim de.. suratını asma bee.. :) :)
Soran+1 yıltamam :)
Cevap sahibi+1 yıl:) :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaptigim oldu, üstüne düşünmüyorum zaten bir daha yapmam
39 Yorumla
Soran+1 yılaynen ben de. karşına cıksa naparsın peki?
Cevap sahibi+1 yılkarsina ciksa derken
Soran+1 yılfotolar falan
Cevap sahibi+1 yılyuzum yer almiyor sanirim sorun olmaz
Soran+1 yılbenim içim hiç rahat değil.
Cevap sahibi+1 yılben de cok rahat sayilmam tabi
Soran+1 yılsen söyler misin sevgiline veya ciddi düşündüğün birine? ben dürüst olmak istiyorum.:/
Cevap sahibi+1 yılsoylemeyi dusunuyorum ama henuz emin değilim
Soran+1 yılaynen ben de soguyabilirler.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
85Cevap
şimdi sanal benim bakış açımı değiştirdi sanalda en çok bayanlar şanslı seçme şansları çok yüksek sanal seks kapalı bir ortamda yapıldığı için kişi ihtiyacını karşılıyo 2 kişi arasında olan bişey ben çok yaptım fotoraf değil cam açıyon karşılık lı birbirine bakarak mast yapıyon ten uyumu olursa üfff süper oluyo boşalma 4.5 buluyo kişiler açlık ihtiyacını sanal yoluyla gideriyo bunu genellikle evliler yapıyo tabi bazı bellenen kişiler bilhassa bayan oraya buraya sürükleniyo yani kullanılıyoda
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuyuyorsun doğaldır bu yuzden ama ne kadar buyusen de ınsanları mutlu etme duygusuna sahıpsen donem donem bunu yapmak ıcınden gelebılır soruna gelecek olursak cok eskı donemlerde tele olarak cokca
24 Yorumla
Soran+1 yılnerden anladın bu duygu bende yoğun.
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ben de öyleyim yaşadıklarının aynısını yaşadım diyebilirim karşımdakini mutlu ettikçe zevk alan biriyim cinsel ilişkide de böyleyim
Soran+1 yılpişman oldun mu peki?
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşındayım ben yaş olarak belki birkaç yaş büyük olabilirim senden yaşını bilmiyorum ama. Bir şeylerle yeni yeni tanıştığımız dönemden sonra yapmaya başlamıştım ben o zamanlarda teknoloji şuanki gibi yaygında değildi genel olarak yazı ve sesli olarak yaptım görüntülü pek fazla olmadı açıkcası o yuzden bır pısmanlığım yok ama uzerınden ilerleyen zamanlarda ihtiyacım olmadı basit geliyor sonraları ama zaman gecse de arada bır boyle konu veya bır olay denk geldıgınde yapabılıyorum ve hatırlatıyor o zamanları da
+1 yılHiçbir şekilde böyle gereksiz birşeyler yapmadım yapmamda seks dediğin et ete yapılır
11 Yorumla
Soran+1 yılkap artını +++++
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende yapıyorum ama her zaman değil arada yapıyorum ilk yaptıklarımda pişman oluyordum ama sonradan kendimi rahatlattım bu konuda pişmanlık bir fayda vermiyor sonuçta rahat olmaya baktım yani. nerden hangi siteden veya sosyal ağdan yaptınız? bu aradaa ben sizin yaşınızdayım:)
02 Yorumla
Soran+1 yılhahah
Cevap sahibi+1 yılŞu andada yapiyormusunuz? Yani bıraktınız mı devam mı?
Hic sanal seks yapmadim daha cok farkli programlardan (c2. me tiktok vs) veya bu siteden gizli olarak cinsel icerikli sohbetler bilgi paylasimi vs seklinde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. pişmanlık fayda etmez bende yaptım o anda zevkli geliyordu zevk için yapılan kücük aptqallıklar iite takma kafana
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen..
nasıl cesaretiniz var fotograf gönderiyosunuz bide çıplak it mi kopukmu bilmiyormusun resimlerini başka bir yerde paylaşır falan diye korkmuyormusunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılpişmanım:/
+1 yılEvet. Karsi tarafin imkani neye elveriyorsa o sekilde. Whatsapi varsa whatsap. Isterse telde konusarak. Isterse sadece buradan mesajlasarak. Bu bence dogal bisey.
00 Yorumla
+1 yılbunun la ilgili bazı siteler var o sitelerde bulunuyorum arada pek de çekinilicek bir şey göremiyorum beni o sitede vs. görüp bana nutuk atacak birini pek sallamam zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılwow süpersin!
Yüzün görünmediyse korkacak bir şey yok. Bırak dötümü istedikleri kadar görsünler. Çok kişi ile sanal takıldım hala görüştüğümüz çok kız var onlar Penis istiyor ben kuku karşılıklı yolluyoruz resim
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum.
1 sefer yaptım o da eski sevgilim sonra başka da olmadı ya da denk gelmedi bazen diyorum iyi ki denk gelmiyor bazen de nie denk gelmiyor diyorum ortalık karışık yani
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah iyimiş :))
+1 yılBence pişman olmamak lazım. En azından uygulamadan bir takım hisleri tatmin ediyorsun. Ama başkaları ile paylaşmak suçluluk duygusu yapıyor. Kendinde kalsın
03 Yorumla
Soran+1 yılanlatmayım mı yani?
- +1 yıl
Evet anlatma sonuçta senin özelin
Soran+1 yılhımm dürüstluge onem veriyorum:/
ben de çok fazla yaptım görüntülü olarak. ikiyüz küsür olmuştur. biraz pişmanım.
03 Yorumla
Soran+1 yılkendi bedenine saygısızlık yapmış gibi düşünüyosun dimi?
Soran+1 yılkesinlikle 👍
Sanal seks yaptım hatta bu sitedeki üyelerle bile ne onlar nede ben pişman oldum 😊
11 Yorumla
Soran+1 yıl)))
+1 yılYapıla bilir ama erkegin karekderli olması lazım aşşalık insanlara denk gele bilirsin dikkatli olmalısın gercek ilişki yaşamakdan birazdaha iyi bence bu
01 Yorumla
Soran+1 yılşerefsize rastladım bir tane zaten.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYüzünü gösterdin mi hiç o resim ve videolarda? Yüzünü gostermediysen ve kimliğini gizli tuttuysan sıkıntı yok.
25 Yorumla
Soran+1 yılgosterdiklerim oldu ve ilk bunu eski sevgilimle yaptım ayrılınca beni tehdit etti videolarla.
Cevap sahibi+1 yılSen sen ol. bir daha kimseye yüzünü gösterme. . ve video vs yollama.
- +1 yıl
Gercekten guvenilecek biriyse bence sorun olmaz
Soran+1 yıl@eryan emin misin karsına cıksa ilerde sorun olmaz mı?
bir daha asla yollamam..
+1 yılpaylaşırım yüzüm görünmediği sürece bir sorun yok yani ne olucak ki sonuçta amaç birbirini tatmin etmek
00 Yorumla
+1 yılÇoookk yaptım ama yaptığım bayanlarada saygı duydum resim istedim ama kendini güvende olduğunu hissetmesi için yüzün görünmrsin dedim:) burdan tanıştığım kişilerde var şu an sanal seks yaptığım:) ne onlar pişman nede ben:)
00 Yorumladigital ortamda hiç bir şekilde paylaşım yapmayın
mutlaka size bir şekilde zarar verecektir14 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin napıcam :(
Soran+1 yılbilmiyorum. eğlencesine. :/
- Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılzaten bizede yapıp yapıp pişman olanlar denk gelir😂😂
şaka şaka bidaha yapma abisi. paylasmayiz tabiki01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptım yüzüm görünmüyordu kimligim gizli hala yapıyorum :))
45 Yorumla- +1 yıl
Heyecanlı dimi
Soran+1 yılbazılarıyla tanıstıgım oldu:))
- +1 yıl
bakalım piyango ne zaman vuracak bize :)
Cevap sahibi+1 yılyas 18
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanıdıkla yapamam ki riskli o :) tanımadık biriyle evet sohbetlerim oldu
04 Yorumla
Soran+1 yıltanıdıkla yaptım ben.
Cevap sahibi+1 yılTanışmadan yapmak daha güvenli ama sevgilinse filan güvenirsin tabi. Yabancı biri olunca rahatça sırdaş arkadaş gibi de konuşabiliyorsun bence
Soran+1 yılaynen 👍
Cevap sahibi+1 yılPeki yeni kişilerle tanışmaya konuşmaya açık mısın? Bu site de dahil
Gizli Üye(36-45)+1 yılben okadar sanal seks yaptım, inan şu an hiçbirinin yüzünü hatırlamıyorum bile
02 Yorumla
Soran+1 yılkaydedenler olmaz dimi. benim asıl sorunum aslında eski sevgilimle yaptıklarımdı. onunla görüntülü konusuyoduk ve ısrar ediyodu bana, ben de kıramıyodum. ayrıldıktan sonra çok tehdit etti beni.
Cevap sahibi+1 yılkaydetip etmemesi onun kişiliğine karakterine kalmış. Kendi açımdan bakınca ben öyle birşey yapmam. Kişiye bağlı bir durum. inşallah sorun yaşamazsınız.. öyle bir tehdit alıyorsan istedigini kabul etme.. yanlışa yanlışla gitme asla.. Gerekirse şikayet edersin..
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptım pişman değilim yine olursa yine yaparım 😛😛😛😛
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D..
+1 yılsanal sexsi zaten tanımaddığınla ve asla yüzünü göstermeden yapıcanki nasıl zewkli bak
00 Yorumla
+1 yılZamanında çok yaptım. camfrog diye bir program vardı. orda çok kızlara çok yaptırıyoduk. msn de falan. ah gençlik yıllarım ah 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBize hiç denk gelmedin, kurbanlarını nasıl seçiyorsun?
010 Yorumla
Soran+1 yıl:) rastgele
Cevap sahibi+1 yılPişman olacak ne var kezban?
Soran+1 yıl:( olmamalı mıyım?
Cevap sahibi+1 yılOlmamalısın, ama şunu yapabilirsin birdaha yaparken seçici olacağım veya yapmayacağım diyi verip hayatına devam edeceksin.
Gerçek yaptınmı hiç?
Soran+1 yıleskiden seçici degildim eğleniyodum sadece ama şu an seçiciyim ve yapmıyorum. şu an dusundugum tek sey, ciddi bir iliskim oldugunda, bunu ona nasıl anlatacagım. gerçekte 1 kişiyle seviştim. seks yapmadım daha önce ama bu yaptıklarım ilerde karşıma çıkarsa naparım bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılÇıkmaz, olağan şeyler, fotoğraflarda yüzün görünüyormuydu.
Hem kimsenin bilmesine gerek yok özel hayatın.
şu an potansiyel kurban değilim dimi :))
Soran+1 yılfotolarda ben olduğum belli vücudumu rahatlıkla tanır. bilmese bile benim içim rahat etmez ki anlatmadan. anlatmasam sorun olmaz mı yani? çünkü kimse benden beklemez böyle bişeyi. değilsin rahat ol:p :))
Cevap sahibi+1 yılBir an kurban olmayı istedim kıh kıh :p
Düşünsene bütün insanlar takılıyor böyle sorunlara, kim evlenebilirdi?
Yıpranmamış hayatlarmı kaldı, herkes darbe yiyor bir yerden hafız.
Soran+1 yılöyle mi dersin. ben kendimi kötü hissediyorum artık sadece.
Cevap sahibi+1 yılBüyüyorsun her insanın başından geçen bir durum, normal olağan şeyler, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil, hatalar olabiliyor.
Hata değil bu aslında, ihtiyaç ama güvendiğin insanlarla yap.
+1 yılGörüntu ya da foto gibi değil ama telefondan coo yaptim yapıyorum da sanala bayilirim
00 Yorumla2 defa yaptım da yüzünü göstermezsen sıkıntı yok :D
00 YorumlaGenellikle yüz göstermeden bir kez canlı olmuştu :) yalana gerek yok dimi :)
00 Yorumla
+1 yıldenedim baya bu ayda 3 tanesiyle yaşadım. fakat kadınlar doymuyor ki
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
sende mi ölesin yoksa
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet her gün yapıyorum ama kaliteli işini bilen kadın olacak bana
010 Yorumla
Soran+1 yılnasıl misal?
Cevap sahibi+1 yılfazla çocuk gibi yazmayan sevgili falan olduk sanmayan falan işte
Soran+1 yılmesela hergün yazıyosa itici mi gelir?
Cevap sahibi+1 yılhayır hoşuma bile gider benimle ilgilenmesi
Soran+1 yıle biraz önce oyle demedin
Cevap sahibi+1 yılben ne demek istedigimi anlatamadız size sanırım çıktım gizliden bir bakın
Cevap sahibi+1 yılgizliye geçiyorum hemen 2 kişi mesaj attı meraklım çok sitede :)
Soran+1 yılgec gördümm:))
Cevap sahibi+1 yılbak çıkıyorum bu sefer çabuk gör bari :)) demin mesaj atanlardan biride erkek :D
Cevap sahibi+1 yıl@Soran biraz hızlı gör :))
Evet genelde sanal güzeldir ve bağımlılık yapar yapmışlığım olmuştur
00 Yorumla
+1 yıleskiden bir çok defa yaptım ve hataydı, hemde büyük bir hata artık yapmıyorum çok şükür...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüsel bişi heralde birinde bende yapmıştım hayalarıma bayılmıştı nazar edecek sandım bidaha yapmadım
01 Yorumla
Soran+1 yılahah kim o:)))
bazen sanal yapıyorum sadece masttan daha fazla zevk almak için :)
00 Yorumla
+1 yılHayatta yapmam delimiyim
37 Yorumla- +1 yıl
Kızım ben nasıl emin olsun ismim 😛
- +1 yıl
Kız mısın?
- +1 yıl
@şeytanüçgeni sana ne be
- +1 yıl
Siz kızlar...
Hic yapmadim gelecektede yapmayacagim.
20 YorumlaYüzünü gizlediysen sıkıntı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılgosterdiklerim oldu.
Ergenlik akli esittir sanal seks.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen ergenlikten yeni çıktım, yeni 20ye bastım.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu siteden onlarcasıyla yaptım ve halen yapıyorum işi bilen hatun oldumu zevkli oluyor
00 Yorumla
+1 yılHayır yapmadm yapmamda
10 Yorumla
+1 yılsanal tanımadığın la yapatıkça keyifli zaten =)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanal seks saçmalık, yapmıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen haklısın 👍
+1 yılsanal değil gerçegini yapıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yapmayan kaldı mı acaba?
05 Yorumla
Soran+1 yıl:) sen yapıyo musun?
Soran+1 yılbilemiyorum çok da gerekli bişey değil hani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılResimsiz videosuz yapıyorum ben
11 Yorumla- +1 yıl
yazma konusunda ne kadar iyisin merak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılben hıc pısman olmadım :D
00 Yorumla
+1 yılgerçeği daha zevkli bırakın bu sanal işleri :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaptım resim de gönderdim resim de gönderdiler
00 YorumlaGenelde pişman olurlar
02 Yorumla
Soran+1 yılkim?
+1 yılevet yaptım ama bunun için kendimi suçlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılkadın olmadığın için.
- +1 yıl
hayır... ondan değil... isteyerek ve çok iyi düşünerek yaptığım için... emin olmadığım hiç bişeyi yapmadım
sanal sexs nedir :D abla benı aydınlatırmısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılboşver kardeş hiç bulaşmad. boyle aptal mağdurları olan, aptal, dandik bir platform:d
Gizli Üye(25-29)2 ayşu an yapmşyo musum?
00 YorumlaDenk gelirse yapıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sanaldan seks olmaz !!!
00 YorumlaEvet yapıyorum harika oluyor
10 Yorumlainsan pişman olacağı şeyi neden yaparki ?
012 Yorumla
Soran+1 yılaynen neden?
Soran+1 yılasosyallik, yalnızlık falan sanırım.
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılsöyledim ya fikrimi
Soran+1 yılsorduğma göre
Soran+1 yılyapmıyorum artık
Sanal tanımadıklarla olmalıdır.
00 Yorumlayaptım evet pişmanda degilim
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi