Sanal seks için mesaj atıp girişimde bulunan arkadaşlar, üslubunuz berbat. Cevap bile yazmiyorm ;)
Tanımadığını insanlarla sanal sex?
Sanal seks için mesaj atıp girişimde bulunan arkadaşlar, üslubunuz berbat. Cevap bile yazmiyorm ;)
Aslında her şeyi açık açık yazıyorum ama bunu gerçekten gizli yazmam lazım. Genelin kaldırabileceği bir şey değil.
Ben biseksüel bir erkeğim. Sohbet odalarından tanıştığım erkek ve kadınlarla telefonda seks yapıyorum. İnanın iki taraf da çok zevk alıyor. Kimlikler gizli, fotoğraf bile görmüyorsun. Sadece ses. Haliyle sınırlar olmuyor. Evli erkekler eşleriyle yaşayamadıkları fantazileri anlatıyorlar genelde. Kadınlar da öyle, ama kadınlarla genellikle sohbet edip dertleşiyoruz :D
Bazen çiftler de denk geliyor, fantazilerini anlatıyorlar, onlar sevişirken telefonda konuşuyoruz.
Ben de rahat bir insanım, bazılarıyla telefonda sürekli yapıyor hale geliyoruz. Ama süreklilik olmuyor. Seviyorum aslında. Çünkü hissettiklerimi ve istediklerimi telefondan da olsa yaşayabiliyorum.
İnanın ne profiller altından neler çıkıyor, bir bilseniz. Etrafınızı bir daha aynı gözle göremezsiniz. Ben göremiyorum mesela.
Yapıyorum canım, çok daha heyecanlı oluyor. Ama tek taraflı olmamak kaydıyla. Bazıları sadece senden bekliyor, kendisi tek kelimelik şeyler yazıyor oyle oldunca uzatmıyorum muhabbeti. En güzeli telefonda yapmak daha fazla zevk veriyor.
Zaten en rahat tanımadığın insanlarla yapılır. 2 kişi oldu düzenli yaptığım, ikisiyle de tanışmamak üzere anlaştık, kimliğimizi ortaya çıkaracak birşey konuşmadık, yüz göstermedik, ama zevkten uçtuğumuz zamanlar oldu
Hayır. Tanıdığım birileri, erkek arkadaşım ya da evli olduğum kişi olsa da yapmam. Çünkü;
- Sanal seks sizi asosyalleştirir.
- İlgi duyduğunuz/hoşlandığınız kişiden soğutur, üstelik onunla bile sanal seks yapıyor olsanız sonuç yine aynı, soğursunuz.
- Seks kalitenizi düşürür.
Biraz bilimsel araştırma okuyun yahu, yaptığınız/yapmak istediğiniz şeylerin sizin üzerinizdeki etkisi nedir öğrenin.
Tatlm, hep dezavantajlarını saydın. Biraz da avantajlarını saysannnn? Olmaz miii
Cevap
71Cevap
Evet yapmistim bir bayanla daha önce hic birisiyle ilişki girmrdim ama çok hoşuna gittiğini söylemişti hatta bna istersen birlikte yazabiliriz dedi ilk böyle teklif alınca insanin hoşuna gidiyor ama gitmefim yanina çünkü evli olduğunu öğrendim filan bosverdim
Ooo evli. miymis :/
Evet evliymis sonradan söyledi ama müthiş diyordu yanimda olmadan ben sadece içimdekileri dokuyordum bnmde hoşuma gidiyordu âçikcasi
Öyle bir ozel şeyler yasadim
Hoşuma gidiyor muydu evet fazlasıyla çünkü daha önce bir birletiligim olmamis bir bayanla içimdeki hayali candiriyir karsilik almak güzeldi saçma diyenler olsada
Seksin sanalı olmaz analı olur.
Oda haramdır.
En iyisi tarlaya ön kapıdan girmek.
Ne diyorum l*n ben..
Evet yaparim, tatmin eder, tabi gerçek kadar olamaz ama yinede tatmin eder, bence yabancı olması daha iyi gizlilik güvenlik açısından :-)
Olay tanışmamak da zaten :)) tanıyor olsam kapat geliyorum derim 😂 peki sen tanıdığınla yapar mısın? :)
Tanidikla zaten gerçeğini yaparsın 😂 sanal seks tanımadığın birisiyle çok zevkli oluyor.
Evet yaptım hemde çok ve hala yaptığım bir kişi var neyi nasıl yapacağını biliyorsan güzeldir ;)
Katiliyorm
Teşekkür ederim @bayandobra
Eğer karşımdaki iyi bir partnerse süper oluyor. Ama tutkulu değilse tıraş. Keşke biri çıksa
Mantık dışı bulduğum nadir şeylerden biri, saçmalık.
evet gerçekten hiç tanımadığın kişiyle konuşarak tahrik olup orgazma ulaşmak oldukça hoş ve etkileyici sende denedin sanırım
Valla ben seviyorum ihtiyacım da var askerim ama yapan yok 😁😆
Telefonumun ekranini 45 dakikalık zevk için pisletemem :D
Pislii misin yaa ne alakası var
Evet yaparım ve her zaman yapıyorum. Gerçeğinin yerini asla tutmaz. Tatmin de etmez kimseyi. Eğlenceden ileri gitmez.
Neden reel olmasın ki valla yaş küçükken sanal seks iyide yaş ilerledikçe insan reel istiyor.
İlla ki
@bayandobra siz ne düşünüyorsunuz peki özel mesaj atanlara da ithafen olmuş olur. Cesaretinize hayran kaldım
İşin aslı tanımdığın birisiyle sanal seks yapmak tanıdığın birisiyle sanal seks yapmaktan daha keyiflidir çünkü keşfedemediğin bir insan ve onun fantezileri var ortada.
Ben yapıyorum hoşuma gidiyo karşı cinsle bişiler paylaşıyo olmak hoş bişibence tabi karşılıklı zevk alınırsa güzel oluyor
Güvenebilirsen müthiş bi şey.. Foto, video isteyenleri sallama bile
eğlenceli oluyor. hele yabancılar daha iyi naz olmadan
Zaten tanımadığım insanlarla yaparım tanıdığım insanla sanada ne işim var çalışın yapmak varken
Hergün burdan birileri ile yapiyorum
sanal seks te de amaç o zaten tanımamak :D hem tanıyon bişi olmaz hem belki iyi bir arkadaş edinirsin hem eğlenceli zevkli
eder niye etmesın tanımaman daha ıı degıl mı tanıdıgın olsa ılerde bunu aleyhıne kullanabılır
Adı üzerin de SANAL seks . yapılmasında bir sakınca yok. Zevk meselesi.
Yapmak zevk veriyor ama genelde kadinlar herseyi erkekten bekledigi gibi burdada erkekten bekliyor sohbete katılmiyor o yüzden yapmıyorum doğru kisiyi bulana kadar
Ben buldum
Sen bulursun tabi 50 kişi mesaj atmıştır kız olsunda nolursa olsun diye 50 tip
Çok heyecanlı olur gizliden aramaya nedersin numaramı veriyim mi
Evet çok ediyo bende yapıyorummm burdaa hde diyim dedim 😊😉
evet çok yaptım güzel oluyorr reele dökünce de harika oluyor
Gercegi dururken neden sanal?
Vardır bununda bir cezbediciligi
Yanlış ;)
Yapmam direk engeli yer
Arkadaşa bir alkış alalım :)
cam var mı cam, cam aç bişi sorucam :)
açıkcası partnerim iyiyse tatmin oluyorum ben :)
Ya abin kardeşin veya baban çıkarsa?
Sanal seks yapanın erkek olduğunu düşün? Ya ablası, annesi, teyzesi çıkarsa?
İşte o yüzden yapacaksan azda olsa tanımak bu ihtimalleri elemek gerek :)
Tanımadığım kisilerle hicbirsey yapmam
Olayın büyüsü tanimaman zaten ;)
bence daha güzel değilmi
qörüntülü ya da sesli yaparım. qayet de memnunum
cok yaptım ve yapıyorum vede çok zewkli
ortalık sanaldan geçilmiyor !!!
Abi bu nasıl bişey yaa... :O Biri bana anlatsın :S
Zaten tanımadıklarınla yapmak daha keyifli. :P
Evet
tanıdığınla cazibesi yok... reel yaparsın zaten
salakca gelir bana robot gibi
Sanal olacağına seks olsun.
Yerine gore
: ) Yerine göre seks de yapıyorsun yani, sanal seks yaptığın kişiyle gerçek seks?
Yaptım ama saçmalıktan başka bişey değil
yapalım yıne sacmalık olsun bea hayat ta bı sacmalık degılmı
* ya :D ne adamlarsınız çığlık attım * :D
Kekoya denk gelmişsinizdir
olsada yapsam keske :D
sonra gerçeğe dönüşecek mi asıl mesele bu
Edeer yeter ki o uyumu yakalayalım
Karşıma çıkarsa yaparım (=
edebilir denemek lazım
Yapmak güzel oluyo ama ya
Tatmin olmam...
daha önce yaptım ama gerçeğinin yerini tutmuyor
Zaten zevkli olan bence tanımamak 😊
Yaparım tatmin edebilir
Zaten sanal seksin cezbediciligi o
yüzünü görmeden yapmam. belki geydir
Ben isterdim.. sen ister miydin peki?
reelinibyapmak lazim sanali neymis
Wowowoww günah ✋✋
Diyorsun?
Yapmam, gereksiz.
Sesli kaç kez yaptım 3 kez orgazm oldu
Yapmıştım önceden :)
Yaparım!
El salarım giderim
Yaparım :D
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?