Sevgiliniz olmayan birisiyle hic sanal seks yaptinizmi bu normalmidir sizce ben yaptim sonra cok pişman oldum beni kolay birisi olarak gördüğünü düşünüyorum ama isteğime yenik düştüm hoşlandim konu sanalda sekse kadar gitti gercekte olmadi bu hatamidir siz olsaniz ne yapardiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende biriyle cikiodum sanaldan 6ay surdu:(( ilk once hoslantiydi sonra sevmeye basladim asik oldum oda oyle tabi. Surekli iletisim halindeydik. Bigun seks konusu acildi telde konustuk ve ben daha cok baglandim ona ama sonra farkettim ki beni sadece ihtiyaclari icin kullaniyor o ne kdr inkar etsede ben salak degilim. Yaniltti beni oysa ben gercekten asik olmustum ona...
11 Yorumla
Soran+1 yılBende de böyle dramatik bir sonmu olcak dersin :(
En İyi Cevaplar
Adama çırılçıplak fotoğraf atmışsın. Tabiki kolay görecek ne bekliyordun aşık mı olacak sana? Yakışıklı zengin çocuğunu ayartmak için fingirdeyen sekreter kızlara benzettim seni :))
18 Yorumla
Soran+1 yılTamamen ciril ciplak degildi iste bosaltcak kadar :))
Soran+1 yılAsktan ne anliyosun ki sen hem asik olmayacagi ne malum bu kadar ileri görüşlüysen medyum ol sen :))
Soran+1 yılTebrik ediyorum yorumları iyi okumussun ama kirici yorum yapmasan daha iyi olurdu oyle yuzune soylenir mi aşik birinin hic 😦😧
Soran+1 yılHemde ustasin bu konularda ozaman sorayım sen olsan ne yapardin akil ver biraz bana :))
- +1 yıl
Usta falan değilim. Evli barklı iki çocuk annesiyim işim olmaz böyle basitliklerle. Sadece sitede uzun süreli arkadaşlıklarım var ve bu tip şeyler muhabbet arasında konuşuluyor kimin ne haltlar yediğinin dedikodusu geliyor kulağıma. Ve kalıbımı basarım bahsettiğin adamın senin gibi konuştuğu hemde siteden olan en az 3-4 kız daha vardır.
Sende aşık falan değilsin öyle aşk olmaz beğenmişsindir sadece.
Soran+1 yılBasitlik deme yasamadan anlamazsin bu arada anneli babali buyutsun Allah evlatlarini neyse nutuk icinde tesekkurler :))
+1 yılBikere sanalda yapilan konusmalari seks olarak yorumluyamazsin ne yani sanalda birbirinize ben seni bole yaptim sende oyle yaptin gibi sozlerle yaIstiginiDa seks yapmismi sayikiyosun ole bir dunya yok... ikincisi ikincisiii yok ya ikincisi yok seks yapmadan sexin daha ne oldiguni bilmeyenler sacma yorimlar yaziyor ya ona gcik oluyorum gisin seks yapin yau
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru soyluyosun ama herkesle seks konusan biri degilim karsidaki beni yanlis anladiysa diye uzuluyorum icim icimi yiyor
- +1 yıl
Haci + bir veremi vermeyeyim mi sasirdin he :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok ayıp cızzz :>)
08 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermicem kesin taniyacaksin beni :))
Cevap sahibi+1 yıl:D :D kismin Nan :D
Soran+1 yılBosver hic bilme :D
Cevap sahibi+1 yılsanal seks ben ve tanıdığım biri bu 3 müz bu konuya hiç girmemeliydik :D
yok zaten bu yüzden cinsellikte görüyosunuz artık beni ve görüceksiniz. üye olduğumdan beri hiç girmedim bu kategorilere ama imdi bakıyorum ; işim olmaz diyen tanıdığım hatunlar beyler burada
yani ben kandırılmışım :D evet beni öldürdünüz ve bozdunuz sağolun. iyi geceler. kib.
Soran+1 yılEvet benimde bu cinsellikte 3. Konum daha onceleri can sikintisiydi resmen neyse daha fazla kendimi batirmayim :)))
Cevap sahibi+1 yılprofilimi oku. iyi geceler.
Soran+1 yılOkudum evet ama kim olduğumu asla bilemeyeceğin için rahat olabilirim :)
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/ozlEE7.jpg
bu profilim de , ünlü oldun umarım kızmamışındır :>) yıldız için Teşekkürüm Desin.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki normal, zaten sevgilyle ya reel yapılır ya da ciddi bir ilşkiyse evlenemden yapmayanlarda olur.. Yani bunu sorun etmene gerek yok, belliki iki tarafta ihtiyaçlarnı karşılamış. Karşı taraftan hoşlanman normaldir, benmde çok hoşlandığm oldu, bir sure sonra kayboldu hepside.:( Uzun sureli birini bulması zor bu konuda, güven çok önemli zaten, o yüzden bulduğun için sanslısın bence:)
09 Yorumla
Soran+1 yılBen sevgilim olsun isterdim hoslaniyordum zatende ama bu davranisi yaptigim icin bana deger vermicek galiba
Cevap sahibi+1 yılhm, anlıyorum seni. Ama bence önyargıyla bakma olaya, belkide öyle düşnmüyodur. Ben mesela asla öyle bakmadım olaya, keşke gitmeseydi o sanal yaptıklarm, sevglim olsun isterdim, çünki hoşma gidiyordu, öylesını bulmak gerçekten zor, seni bulduğu için kıymetni bilmeli bence :) bak şimdi duygularım depreşti ya.:(( Keşke bulabilsem. :((
Soran+1 yılOda oylemi dusunuyordur umarim oyledir ben beni sevsin istiyodum düştüğüm hallere bak
Cevap sahibi+1 yılBen olsam kötü anlamda düşnmezdim yani, sonçta ikimzde isteyerek yapmış oluyoruz sanal seksı, reel yapıp bazı şeylerden pişman olmaktansa sanal yapıp hem ihtiyaç karşılıyoruz hemde ikimzde mutlu oluyoruz derdim. Haksızmıyım böyle düşnmekte, umarım sende benimle aynı fikirdesndir?
Soran+1 yılYaa herkesle yaptigimi düşünürse böyle bir görüşü olursa hakkimda
Cevap sahibi+1 yıl:s ne desem şimdi doğru olmaz, ama onu aranzdaki hisler, olaylar ve birbirinize olan güveniniz belirler. Bence kötüye yorumlama, ama eğer o sana değer vermediyse, senin hakkında öyle düşnüyosa zaten sende fazla üstüne gitme bence, seni anlamayan biriyle devam etmeninde anlamı yok... Biraz kendni saydır, kıymetni bilsin, sana güvensın, inansın sana. Bak şimdi benmde yaramı deştin ya, aslında konuşcak çok şey varda, senin gibi bende dertliyim, vaktin var mı bilmiyorum tabii?
Soran+1 yılVar tabiki dinlerim buradan anlat istersen iki gizli dertlesiriz :)
Cevap sahibi+1 yılhahaha, tşkkr ederim, çok ıyısın, ama pek rahat olmaz ya, istersen nicki açabilirm, yazarmısın?
Cevap sahibi+1 yılordamısn, soruma bişey demedin
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbana göre hata, senin en mutlu olduğun an olabilir. bu yüzden kendi hayatını başkalarına yargılatmamalısın
146 Yorumla
Soran+1 yılKarsidaki ne hisseder onu merak etmistim sadece
- +1 yıl
aptal biriyse kolay görür, akıllı biriyse mutlu olur
Soran+1 yılBiraz aptala benziyor gbi :))
- +1 yıl
e o zaman ne önemi var ne düşündüğünün
Soran+1 yılBende aptalim ki asik oldum
- +1 yıl
o zaman gene söylüyorum ne önemi var düşüncelerinin, yaşa aşkını
Soran+1 yılOda bana asik olsun istiyorum
- +1 yıl
bende çok şey istiyorum ama olmuyor. biri daha fazla sevecek, muhtemelen o sen olacaksın
Soran+1 yılBu adami nasil asik ederim kendime bir fikrin var mı
- +1 yıl
detay bilmeden ne desem sallamış olurum. adamı da tanımam etmem herkese geçerli olan klasikleri deneyebilirsin ama garantili yöntem yok. en kötüsü sana aşık olduğunu sanman
Soran+1 yılAma hoşlantisi var ve benden daha iyisini bulamayacagini biliyorum :))
- +1 yıl
bişi bilmeden ne desem sallama olur. yanlış yönlendirmek istemem. bana kalsa kasmam zaten. detay verirsen bişi diyebilirim
Soran+1 yılDetayi su aslinda acik olacağım bu siteden birisi paylasimi bu sekilde yapmadim cunku kaldirilcagini biliyordum sitede de taninan birisi neyse adini vermeyim ben yuzde 90 tanirsin yalniz cam da whatsapta telefonda görüştük fotolastik iste yakin zamanda bulundugum ile gelmeye karar verdi ve reelde cinsellik olmayacagina yalniz sarilmaninda yeticegine söz verdi yanimda olmak istiyormus yani bu konu hakkında ne dusunursun ve sunuda ekliycem aslinda sende beni taniyorsun :)
- +1 yıl
siteden biriyse hakkında konuşmak istemem. seni tanımam sorun değil en fazla asılırım :) ben bir erkeğin sadece sarılıp uyuycam demesine inanmıyorum ama bu benim hayvanlığım olabilir. bende sevişmeden sarılıp uyudum ama illa bir ellemişimdir :)
Soran+1 yılHahaha yok uyuma konusu gecmedi lutfen yorum yap objektif bak sitede birini savuncam diye sus pus olma bende bu sitedenim ne olmuş yanii 😀
Soran+1 yılYani geldigimde benimle yat demiyor birlikte vakit gecirmek istiyor ya birde cilvelesmeleride ekleyeyim muhabbet boyle baslamadi bir konuda soru sormustum o sekilde tanıştık arksdas olduk numaralarimizi birbirmize verince değişti muhabbet :)
- +1 yıl
bana ismini verme o kişinin. mevzularda bir sıkıntı yok birlikte güzel vakit geçirmişsiniz. ama sana aşık olması için ne yapman gerek dersen iş değişiyor. hiç aşık olmayabilirde, şu an zaten kapılmak üzere de olabilir. buradan ancak bunu diyebilirim. rahat ol en azından çırpındım battım demezsin burdan daha da bişi diyemem gizli :)
Soran+1 yılAşik oldum ya kim oldugumu bilsen yüzüme tükürsün belkide iyiki bu gizlilik var :))
Soran+1 yılBiraz taktik ver kanka nasil aşik edebilirim yardimmm 😀
- +1 yıl
neden yüzüne tükürürüm be. en fazla içim gider gözümün kaldığı biriysen. merak ettim ayar oldum şimdi :)
Soran+1 yılYa bir asik oldugum kisiye bide bana bak :)) kemdimi temsil amacli soyluyorum sende boyle düşüneblirsin evett var sen de de biraz yaklaşim ama senle mesafeliydim ama sakin tahmin etmeye kalkma :) o kisiyi tahmin edeblirsin belki ama beni tahmin edemessin zaten :))
- +1 yıl
uğraşamam tahminle. ne seni ne o kişiyi. açıkça söylemeni istedim özelden.
taktiğe gerek yok en güzeli hissettiğin gibi olmak. önce hissettiğin gibi ol sonra duruma göre olman gerektiği gibi olursun. ama kendin olmadan yaşayacağın aşk, kendin olarak yalnız kalmaktan daha kötü olacak - +1 yıl
söylemeni istedim derken o kişiyi değil sadece kendini söylemeni istedim
Soran+1 yılZaten kendim gbi davraniyorum birde onun paylasimlarini gorunce cok kiskaniyorum elimde olmadan ama karisamiyorum bile kizlar asiliyor o bir yerlere yorum yapiyor vs bunlar hosuma gitmiyo burdan banlansa keske diyorum bazen :))
- +1 yıl
hayatına giremediysen o boşluk dolacaktır başkalarıyla. banlansa ne değişecek ki. hem belki o da seni kıskanıyor
Soran+1 yılEvet yorum yapmayalim diyoruz takip ediyorum profili acik zaten gorunce altina yorum yapiyorum belki anlar diye sonra gozume takıldı yazdim diyor bende yazıyorum bu kez şu an bu paylasimi görse bile anlicak diye korkuyorum :)
- +1 yıl
aslında bir yandan da görmesini istiyorsun. böylece ona açılma yükünden kurtulmuş olacaksın. bazı detayları verme sebebinde bu zaten:) birbirimizi kandırmayalım :)
Soran+1 yılHahahah son bir detay daha kaldi neyse onuda söylersem iş kesinleşir ama söylemicem şimdi tanişma hikayemizi anlatsam herkes güler :))
Soran+1 yılGörsün ama supheye dussun istiyorum cunku sorarsa inkar mecburiyetinde kalicam sormazsada merak edip durcak :)
- +1 yıl
:) çok kurnaz gördüm seni.
- +1 yıl
Neden bütün yorumlaşmalarınızı okudum ki şimdi ben -.-
Gideyim de ev süpüreyim iyisi mi -.- asdghj
Soran+1 yılAyyy ben çok utandim ya niye okudun :)))
- +1 yıl
@cestlavieee :)))) büyük kahkaha attım. çocuğu bekliyordu sen çıkageldin :)
- +1 yıl
Ahandldjsj Allah belamı versin ))=
Yıkılan hayallere yine barmağımı bastım )= - +1 yıl
@cestlavieee sıkıntı yok parmak bana denk geldi, keyif aldım :))))
- +1 yıl
Allah kahretmesin seni -.-
- +1 yıl
:) @cestlavieee süper olmuşsun ne iş?
- +1 yıl
Küfür ettirip ünvanımı mı düşürteceksin nan -.-
Aylar oldu s olalı -.- - +1 yıl
@cestlavieee gördün mü bak insanların mevkileri hiç önemli dğeil benim için. seni olduğun gibi seviyorum, farketmemişim bile
Soran+1 yılCocugu bekledigim felan yok oyle olsa linki atarim kurtulurum cesaretim yok iste totoşunu kaldirmak istemiyorum simdi bunlari okurken egolari tavan yapicak :)))
- +1 yıl
Şu yazdıklarınla bile masum gelemedin gözüme )= asdhj
- +1 yıl
açıkça söylesen bu kadar kalkmazdı
- +1 yıl
@cestlavieee üzüldüm :( ıslak bir kedi yavrusu gibiyim şu an
- +1 yıl
)))))=
Soran+1 yılCilveleşmenizi bölmeyim hic devam edin siz :))
- +1 yıl
kendisi teyzem olur
Oyle salak sacma seyler yapmadigim icin bilmiyorum ama pismanlik duymussun
O zaman bir daha yapma...02 Yorumla
Soran+1 yılAsigim sanirim ben napcam bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende yaptım. bana zerre değer vermediğini biliyordum ihtiyaç karşılıyordu sadece ama beni de çok mutlu etti
13 Yorumla
Soran+1 yılBen sanirim asik oldum napicam ben ya artik bna değer vermicek :(
Cevap sahibi+1 yılboşluktaysan aşık oldum sanıyorsundur. bende psikolojik olarak kötü bir dönemdeydim bu işi yaptığımda
Soran+1 yılBenimde pskilojim pek saglam sayilmaz ya ama oncelerden beri hoslaniyodum ona aşik oldugumu bile soyleyemedim benim zevk icin yaptigimi dusunuyordur kesin :(
+1 yılSeversin sevgilin olur anlarım da herhangi biriyle tuhaf okadar mi azdin ki okadar mi düştün hem sanal yapcagına gerçek yap ondan daha iyi...
09 Yorumla
Soran+1 yılYok siradan biri degildi hoslandigim biriydi ama mahvettim sanirim herseyi zor olsaydim bir onemi olabilirdi tanidigim grup arasinda biriydi o sürü icinde bir onla oldu neresi oldugunu soylemiyim :))
- +1 yıl
Böylece basit ve ucuz biri olarak görecek seni yapmasan iyiydi..
Soran+1 yılBu imaji nasil duzelteblirim var mı fikrin
- +1 yıl
Birdaha yapma ve konuştuğunuz zaman pişman olduğunu söyle başka ne yapabilirsin ki.
Soran+1 yılPismanim demem onu kirmazmi hadi benden soğursa
- +1 yıl
Sen bir iş yaptın doğru olmayan bir iş ve pişman oldun sonunda bumu kötü...
Yok illa onun benden soğumasını istemiyorum bu yüzden diyosan imaj düzeltme peşine düşme zamanla unutulur zaten tekrarlamazsan?
Soran+1 yılAsik oldum tam bir gerizrkali gbi hissediyprum kendimi birde ihtiyacını karsiladi bende :(
- +1 yıl
Bu kişi burdan birimi yoksa dışardan tanıdığın görüştüğün birimi nasıl aşık oldun seni kullandığını düşündüğün birine?
Soran+1 yılGorustugum birisi ama şu an uzakta yakin deiliz
+1 yılLa bir ben yapamadım su sanal seksi az önce yine muhabbeti vardı bir yardımcı olun be şkamsdkmasd :D D:
011 Yorumla
Soran+1 yılGizli kullaniciligin verdigi cesaretle sana öğretebilirim :)))
- +1 yıl
Yaşasıııııııın :D :D
ne yapmamız lazım şimdik :D - +1 yıl
hani la bana yardımcı olcaktın çkasdma :D D:
Soran+1 yılşu an cok mesgulum valla bir ara ilgilenicem :)
- +1 yıl
şimdi olsun merak ediyom ya ksmadmdm :D :D
Soran+1 yılOnce karsidakini tahrik etmen lazim bedavaya olmuyo la o isler :))
- +1 yıl
nasıl yapcam nerde yapcam :D
Soran+1 yılSenden hoşlanan biriyle veya azgin biriyle yapablirsin :))
- +1 yıl
Gerçekte çok iyi çok güzel oluyoda buda değişik bir fantaziymiş nerden bulcam bu saatee :D
Soran+1 yılSimdimi istiyon sende ahah :))
- +1 yıl
öğretcektin ya şlasödsdö :DD:
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhh ahh ben de böyle bir sanal yaptığım kızdan hoşlandım, temiz ve iyi bir kızdı sonra vazgeçti gitti benden, özlüyorum ama galiba gelmez artık.
02 Yorumla
Soran+1 yılAaa boyle dusunende varmis demek :)
Cevap sahibi+1 yılİyi kızdı ve ihtiyacı için yapıyordu. Bir ara onun da bana karşı boş olmadığını farkettim ama sonra kendini kötü hissetti ve gitti.
+1 yılbende yapıyorum telefonda ya da kamerada
yapacak bişey yok alışkanlık oldu :)013 Yorumla
Soran+1 yılPeki yaptigin bir kiza deger veriyo musun yoksa ihtiyaç karsilamak icinmi :)
- +1 yıl
aslında kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam ama eğer karşımdaki istiyorsa
özel hayatına karışmam, yorum yapmam
değer veririm, sohbet ederim, sıkıntısını dinlerim, yardım ederim sorun yok
Soran+1 yılBen aşk istiyorum ne yapmam lazjm cinsellikle baslarmi bir ask
- +1 yıl
temelinde cinsellik olan hiç bir ilişkide aşk konuşulmaz :)
Soran+1 yılTemelini degistircem yeniden temeller aticam :)
- +1 yıl
çok zor ! imkansız denecek kadar hemde :)
bir erkeğin temelinde cinsellik varsa işin zor..
Soran+1 yılBenim temelimde cinselik yok ama
- +1 yıl
mesele sen değil erkeğin temeli :)
Soran+1 yılEvlilikten bahsediyo isi reele dokuyosa reelde de yapabliriz diye teklif ediyosa peki?
- +1 yıl
sen hiç hikaye dinlemedin mi hayatında?
güldürme beni sabah sabah :)
Soran+1 yılYapma be hepsimi yalan :))
- +1 yıl
azı çoğu bilemem ama temelinde cinsellik yatan bir erkekle bırak evliliği arkadaşlık bile düşünme :)
- +1 yıl
sadece işimi görürüm :)
ne hayatına karışırım ne de değeriyle oynarım.. hoş değil çünkü
Ya nolcak altı ustu duygularını paylaşıosun ha burada sevişmeni anlatıp soru sormuşun aynı şey.. İki tarafta seviyeli olduğu sürece sorun yok
09 Yorumla
Soran+1 yılAma o kisi beni yakinen taniyor
Soran+1 yılYaa oyle diyosun :(
Soran+1 yılNe bilim her dakka cilve kur yapiyordu daha oncedende :)
Soran+1 yılIstiyorum cokta hoslaniyorum
Soran+1 yılKeske şu an buraya gelse ve yorum yapabilse rahatlardim inan ki acilca konusamiyorum :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılistegin ttavan yapmis ve dogru durust tanimadigina mahremini acip zevk vermisin hata. hic bir erkek bunu yapana iyi gozle bakmaz. simdi adin gozunde pek iyi bir konuma cikmadigi kesin
08 Yorumla
Soran+1 yılAsik olduk sucmu soyleyemedim direkt olarak hata yaptım evet ama hata devam ediyor nasil cikcam bu isin icinden
Cevap sahibi+1 yılsacmalama bu sekildemi asik ediceksin. kim ne derse desin asil olana asik olur erkekler. sen kendini sergiliceksin onun hosuna gider tabi zevk ama o ask degil. hata derken halami gosteriyosun anlamadim
Soran+1 yılAma duygusallikta var icinde onun hicmi onemi yok
Cevap sahibi+1 yılsevmedikten sonra istersen juliet ol. kullanir bak seni benden tavsiye hala gosteriyomusun?
Soran+1 yılBu cok kaba bir tabir ama göstermek degil bu sadece ben asik oldum
Cevap sahibi+1 yılhem cinslerine sor bakalim hic asik olupta sevilmediklerinemahremlerini acarlarmi sevenlerede sor farketmez. gercekler acidir. ben sahsen senin vibilerle cikmam ki baskasi ogrense boyle bir sey yaptigini oda cikmaz. kizma ama ne kadar seversen sev sevilmiyosan kaybedersin
Soran+1 yılNamusu bacak arasinda arayanlar al iste sizin ki niye namussuzlul sayılmıyor pardon? Namus yalnızca kadina mi ithafen bir kelime mahremmis pehh millet onden yapamazsa arka bahceyi dolandiriyo yok oraldi yok surtunmeydi ama bunu nerden bilceksiniz sirf anlatmiyo diye herkes namuslu dimi
Cevap sahibi+1 yılbizimkide sayiliyo mrak etme. ama bizdede sizdede temiz insanlar var. siz yaptinizmi o. oluyosunuz biz srfsz. ama. ben istesem yapamazmiydim kandiramazmiydim ama niye yapayim neden temiz olan esime kirli gideyim. gunahini olumu saymiyom bile. millet yapiyo diye sendemi yapcan. bende yaptim ama ugrunda gulleri aglattigim canimdan cok sevdigim birine ama hem o istedi. hemde niyetumiz evlenmekti. zevk degil. onun ilki benim benimde o. ama olmadi. ama yinede temizim diyorum neden cunku olmeyi goze alacak kadar sevdim onu oda biliyo ve hala zaman zaman aglarim. peki o senin icin ne yapar? bak sana ozelimide actim anla diye. ve bugun bile git sor o kadar namazinda niyazinda tutucu olmasina ragmen benle yasadiklarina asla pisman degildir. hakki helaldir. erkek icin bundan guzel gurur varmi?
evet buradan ks 'den yeni tanıştığım bir kizla yapmıştım hiç fena değildi yani :D
06 Yorumla
Soran+1 yılHimm peki ks den tanistigin kiza cinsel obje olarakmi bakarsin yoksa değer verirmisin
Soran+1 yılGuzel yorumdu :) bende onun icin ks den biryim :)
Soran+1 yılEvet karsilasiriz yine bu sorularla gorusurz kib :)
ilginç bir deneyim bence bende sadece yazışarak bir defa yaptım güzel bişi ama tanımıyorsun karşındakini oda seni utanmadan sıkılmadan nasıl istediğini neler yapmak istediğini rahatça konuşabiliyorsun
00 Yorumlabende yaptım hiçde basit biri olarak görmedim görülmedim.. kimsede seni öyle görmemiştir
00 Yorumla
+1 yılben yaptım gercegıne kadar uzayanda oldu. pişman degılım:)
00 YorumlaAyıp değil bende istiyorum seks yapmayı sanalda çok zevk veriyor ve tanımadığın biriyle daha raht olabiliyorsun
00 Yorumlahata olarak say istersen ama sanal seks ölesine bisey iste okadar buyutme bence cogu yapyio cunku
018 Yorumla
Soran+1 yılHoslandigim cocuktu
Soran+1 yılSevgilim yok :)
Soran+1 yılBen hoslaniyorummm yaaa :)))
Soran+1 yılHoslandik birbirmizden birbirmizi çekiyoruz gbi bisey dedi
Soran+1 yılOnu sevdigimi asik oldugumu bilmiyo belki hoslanti sinyali verdim ama onu seviyorum galiba
Soran+1 yılşu an burada olsa keske :))
Soran+1 yıl22 23 yasi 23 e gircek yani :))
Soran+1 yılAyy ins olur :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu sitede bir kızla yapmıştım :) ikimizde pişman olmuştuk. sonra gitti siteden üzülmüştüm sh... özledim seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecen bende burdan birini tanidim hata resim ati ama ben pisman oldum :(
010 Yorumla
Soran+1 yılBurdan birisiylemi yaptin :)) aslinda bende yapmistim o hatayi :))
Cevap sahibi+1 yılBiri tek degil birden fazlada ama biri evliydi bile :((
Cevap sahibi+1 yılIstegim biti resmen daha nefret ediyorum o konudan
Soran+1 yılYaa bende kesinlikle adini veremicem biriyle yaptim versem herkes tanir :))
Cevap sahibi+1 yılBas harfi nedir onu tek soyle ben olmayim mi :D
Cevap sahibi+1 yılKotu bisy ama ne kadarda istemesek kendimize engel olamıyorum
Soran+1 yılHadi yaptigim kisi sen isen ne olcak oncellikle digerleriyle yaptigin icin senin kafani kirarim ve bu soruyu actigim burada da itiraf yaptigim icin rezil olurum :)))
Cevap sahibi+1 yılVala bilmem daha once belki yapmissiz sen yaptin kisinin tek harfini versene ya da gerçek ismi basharfi ben isem afetirirm sana kendimi canim
Soran+1 yılVeremem valla mümkün degil :)
Cevap sahibi+1 yılHimm peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanımadıgımla normal seks yaptım sanalla işim olmadı
020 Yorumla
Soran+1 yılNasildi peki iyimi oluyo tanimadiginla :)
Cevap sahibi+1 yılBen iyiyim de her kadın iyi olmuyo amatör çok genelde tanımadıklarımla yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılGerçeğini yaşamadın mı hiç?
Soran+1 yılYo gercekte seks yapmadim ama birisiyle özel seyler yasamistim
Cevap sahibi+1 yılBara gidiyosun her gece bir tane düşüyor :)
Soran+1 yılBarda tavlayabliyormusun :) bara yalniz giden kizmi var herkes grup halinde ya da sevglisiyle :)
Cevap sahibi+1 yılVar var her türlü kız var :) bu sitede de buldum :)
Soran+1 yılSiteyi iyice seks yuvasina dondurdunuz :)) saka bir yana bende bu sitede buldum :))
Cevap sahibi+1 yılBurdan cok buldum zaten hala da yatıyoruz buluştukça. ya zaten yatmaya kız bol fuckbuddy de var çağırıyom geliyo :) işimi iyi yaparım o yuzden 45dakıka-1 saat arası gecikiyorum e öyle biriyle cok az yatıyor kızlar e bırakmıyolar dolayısıyla :)
Soran+1 yılCokmu yakisikli birisin hangi ozelliklerle cekiyosun bu kizlari azginlarlamisin yoksa normal kisilermi genelde :))
Cevap sahibi+1 yılNormalde azdırınca hepsi değişiyor :)
Soran+1 yılHimm ozaman basarilisin :)
Cevap sahibi+1 yılYatakta çok iyiyimdir :)
Cevap sahibi+1 yılGizliliği açayım mı sohbet etmek istermisin?
Cevap sahibi+1 yılTecruben olur biraz ;)
Soran+1 yılYok kendimi bu denli rezil ettikten sonra seninle sohbet felan edemem :)
Cevap sahibi+1 yılNeden rezıl etmiş olasınki?
Cevap sahibi+1 yılBurdan konusalım bari sohbetin hoşuma gitti var mı merak ettiğin şeyler :)
Soran+1 yılEttigime inanıyorum heleki paylasimimi gorse ve anlasa bama sorsa o kişi uff yerin dibine girerim adami fellik fellik sitede sorguluyorum :))
Cevap sahibi+1 yılGizliliği ben açıcam zaten sen mesaj atıcan nerden bilelim kim o cokta umrumda da değil hani :)
+1 yılHamile değilsin dimi? Çok şükür.
08 Yorumla
Soran+1 yılHahahah tuttum bunu :)))
- +1 yıl
Kişi beni tanıyor demişsin dee reelden birisi mi? Sırf meraktan soruyorum :D Doğmamış çocuklarının babası sonuçta slkdfjskdlfjsd
Soran+1 yılReelden taniyo ama şu an yanyana degiliz sadece mesajlasiyoduk konu sekse akti iste :)))
- +1 yıl
Çok pis bir espiri yapasım geldi de susuyorum :D Uslu dur kızım. Hanım kızlar yapmaz öyle şeyler. Sonuçta sanal reel yarısıdır. Amcanın baba yarısı olması gibi sdjkfhsdfjs
Soran+1 yılYok artik ya açilamadim cocuga konu romantizmden cinsellige gitti ahh salak kafam ne mal bir insanim ben :))
- +1 yıl
Harbiden o iş nasıl oldu ya :D Neyse yerinde olsam o kişiye pişmanlığımı az çok ifade eder sonra toz olurdum hayatından. Hoşlanmanı da kalbine göm. Tehlikeli sulardasın çünkü.
Soran+1 yılNasıl gömeyim aşkin zirvesine cikcam nerdeyse kaya kaya aşkimi itiraf edicem onunda ta ameka bu konulara soktu beni lanet girsin :Dd
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal sexs nasil oluyor :S
23 Yorumla
Soran+1 yılWhatsapta fotolasarak yazisarak
- +1 yıl
ya da camde soyunarak.
- +1 yıl
kamerada ya da telefonda :)
+1 yılSanal seks yaparim özel birisiyle
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe dusunurse dusunsun cokta fi fi de gec ;)
08 Yorumla- +1 yıl
Haa bu arada ne olursa olsun yuzun gorunmuyordur umarim?
Soran+1 yılYok gozukmuyordu da kaniti olsada bana zarar vermez
- +1 yıl
İnsallah veremez!
- +1 yıl
Peki hala yapmak istiyormu canin?
Soran+1 yılBugun yine yaptik ve evlilik konusu acti :)
- +1 yıl
Bu gun mu? Sabah uyanir uyanmaz heralde gune guzel baslamissin:)
Evlilik konusu dötünü yedigim ayagi, senin kendini kotu hisetmemen icin iste anlasana ;)
Soran+1 yılOff off duymak istedigim hic biseyi soylemiyosunuz :)
- +1 yıl
Duymak istediklerini soylersek anlami olmaz ki?
Yani senin gozun gormez , gormek istemedigi seyler bunlar o yuzden diyorum.
Nabza gore serbet veriyor sana dikkatli ol duliyorum vee abdest almayi unutma cenabet dolasma :))
+1 yılsanal seks ne olum ya düşük müsünüz
02 Yorumla
Soran+1 yılNapim gercektemi yapiyim o an istedik yaptik iste yanimda degildi sonucta :)
- +1 yıl
zevk vermez o ya :D
+1 yılSanal seks başlı başına hıyarlıktır zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılGercekte olsa dahami iyiydi peki
Yakında seviye atlarsınız..
00 Yorumlaburadan tanıştığım biriyle yapmıştım
032 Yorumla
Soran+1 yılBurdan tanisip yaptin peki sadece zevk icinmiydi burdan tanistigin birine hic bisey hissetmezmsiin sevgi ask gbi?
- +1 yıl
zaten hemen olmadı baya bir sohbet ettik bir kaç gün sonra mevzu döndü dolaştı cinselliğe geldi sonuçta birbirimizden hoşlandık ama ayrı şehirlerdeydik ikimizde yapmak istedik ve defalarca yaptık canımız her istediğinde ve birbirimize ilgimiz daha çok arttı adına aşk diyebilirmiyim bilmiyorum ama bişeyler hissettim
Soran+1 yılPeki onun oldugu şehre gitmeyi dusundunmu :)
Soran+1 yılBenim yanima gelmeyi düşünen birisi var ins gerceklestirir :)
Soran+1 yılAnkara
Soran+1 yılBenimkide de İstanbul neyse bahsetmiyek gormesin :)
Soran+1 yılYoo bir onunla oldu burdakilerle adam akilli muhabbetim bile yok
Soran+1 yılResimlerle yazisarak kameradada gorusuyoruzda orda hic seks yapmadik
Soran+1 yıl2 defa
Soran+1 yılEvett karsidakinden de hoslaninca tabiki oluyor insan
Soran+1 yılYoo yanima geldiginde sadece sarilcaz kendisi diyor bunu yaninda oluyum sarilalim sim siki bu bile yeter diyor ama şu an sevgilimiyiz diye sordum yanyana olunca is degiscek sevgili olcaz dedi iste şu an karisamiyorum da mesela sosyal paylasim sitelerinde surekli yorumlar yapıyor ee burds da gorunce altina yaziyorum farketsinde yapmasin diye :))
- +1 yıl
kızmazsan fikrimi söylemek istiyorum , pek uzun soluklu bir ilişki olacakmış gibi gelmiyor açıkçası yani ayrı şehirler tanımadığın bir insan gerçekten çok zor ufak bir tavsiye benden sana bu durum hoşuna gidiyorsa yani onunla sanal seks falan sürdür kendini tatmin et sonuçta mast. tan daha iyidir ama işi aşk meşk takıntı boyutuna getirme üzülen sen olursun sonuçta o erkek ve sende onun için çoğunlukla sanalsın, gözünün gördüğü yanında olan birine gönlü hemen kayabilir bunu unutma
Soran+1 yılSanmiyorum epey yalnız birisi bilemiyorum yinede guvenmiyorum ama asik oldum sanirim sacmaliyorum soruyu burdan birisi diye acmadim cunku kaldiriyolar heleki mod oldugunu solesem coktan silinmisti neyse bunlar aramizda kalsin zaten gizlilik icindeyim gormezsede iyi olcak gorurse rezilim zaten :))
Soran+1 yılBuna eminmisin yani ask felan olmayacagina yalniz zevkinin pesindemi bu
- +1 yıl
bunu bilemem sonutat tanımıyorum onu ve tabi senide ama yaşadıklarımdan tecrübeliyim erkek herzaman çabuk unutan olmuştur , ee işi de sanal sekse dökmüşsünüz zaten bir yerden sonra sıkılacaktır yanında da yoksun yani tensel bir durumda yok sarmayacaktır , ilgisi azalacaktır o yüzden buna hazırlıklı olmalısın
Soran+1 yılBilmiyorum hoslandigini soyluor şu an icin bende hoslaniyorum ve yanimda olmak istiyo kalkip bursya kdr gelmek icin bir adim atiyorsa vardir bence biseuler sehrinde kizmi yok ama buraya gelmeye niyetli
Soran+1 yılOff umutsuzluga kapildim ne yani askimi kalbimemi gomeyim :(
Soran+1 yılAşik oldugumu zannediyorum şu an belki reelde hosuma gitmicek bilmiyorum ama şu an icin asigim :(
Soran+1 yılAslinda iyi birisin kendimi bu kadar rezil etmeseydim arkadas olabilirdik :)
+1 yılhoslandigin birimiydi..
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet hoşlaniyorum sevgili konusuna giremedim cesaret edemedim ne yapsam ki
- +1 yıl
keske sevgili olsaydik filan deseydn seks esnasnda... foto da mi gonderdinn
Soran+1 yılSöylersem hadi red cevabi alirsam veya kendimi küçük dusurmus olursam bilemiyorum cekiniyorum
- +1 yıl
seks esnasnda askim filan dedi mi
Soran+1 yılBebegim bitanem dedi
- +1 yıl
daha once baskasiyla da yapmismiydn
Soran+1 yılŞeyy biraz ilerleme var duygusal metotta ahaha :))
Hic yapmadim ilgimi cekmiyor
00 YorumlaNamus bacak arasinda değil ruhtatir
00 Yorumlanasıl bir yokluktur. bilmiyorum ki
00 Yorumlahata degil tutku arzu ve ıstek...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyokluk işte insana neler yaptırıyo :)
00 Yorumlakim yapmadım derse yalan söyler herkes yapmıştır
00 YorumlaTakma boşver sanal nasılsa zevkine bak ;)
00 Yorumlanormal birşey isteklerını karşılamışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFoto mu.. baya geri kalmısim ben :-) :-)
010 Yorumla
Soran+1 yılHehehe evett :))
Cevap sahibi+1 yılBen sadece kuru kuru konusuyorum.:-)
Soran+1 yılYazik sana ya kiyamam fotoda iste karsidan :)
Cevap sahibi+1 yılBendeki tel eski whatsap matsap yook.. bazen sesli yzpıyoz bazen yazşarak.. cok saçma ama yapıom iste. Resim görsem ne olcakki dokunamadıktan sonra..
Soran+1 yılAhahah eski hallerimiz geldi aklima eskiden bizde kamerasiz telefonlarda msjlasirdik hatta bir telefonumun tuş takimi düşüp duruyodu okulda tuş takimimi alip kosuyolardi bende peslerinde kosuyodum ;)))
Cevap sahibi+1 yılVaybee ne cekmişsin yahu.. bügünlere kolay gelmemişsin.. harbi karşımda yılların sanal sexcisi var:-) :-)
Soran+1 yılAhahah seks demiyelim hersey seks degilki :))
Cevap sahibi+1 yılSorunu okudum da kendinle çelisiyorsun.. neyse sanal kurt:-) iyi günlerr.
Soran+1 yılHersey seks degil ben yaptigima bile pismanim her an seks yapcak biri deilimki
Cevap sahibi+1 yılGercekte yapmadin demi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl o duruma geldin ki?
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa ne diyosunuz oanda nasil oluyor l*n bu sanal sexs😄😄
Soran+1 yılHahhaha msjlasirken canimiz cekti :))
Cevap sahibi+1 yılTamamda nasil zevk aldiniz panpa ya😄ya bana su isin aslini bir oğret canm ya😄
Soran+1 yılKelimelerimle zevke getirdim önceki günde bunun gibi tahrik edici seyler oldu ama bugun acikca konustuk
Cevap sahibi+1 yılAnladim mesajlasarakmi konusarak mi?:) ya mumkunse mesaj atarmisın? o tarz bisey istemicem merak etme 😄
Soran+1 yılMesaj atamam kimligimi ifşa edersem rezil olurum taninan biriyim :))
Cevap sahibi+1 yılTek bir kisiye soylersem allah belamı versin😄yemin ederim bak ya at bir mesaj..
Cevap sahibi+1 yılYuhhhh ya hatim indirdim 😄sana hala mesaj atıcan ya:/
+1 yılEvet yasadim.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki asik olabilirmisin boyle bir kiza
- +1 yıl
Bilmem kalbi temiz ise?
Soran+1 yılO nasil düşünüyor acaba
- +1 yıl
Bilemicem o kadarini
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç sanal yapmadım bilemiyecem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaptm hatta foto da gönderdi :)
07 Yorumla
Soran+1 yılBende gonderdim
Cevap sahibi+1 yılsenin gönderdiğn nasldı
Soran+1 yılCiril ciplak
Cevap sahibi+1 yılbizim de öyleydi çünkü bende gizlilik ve güven esas hatta facebook. da bile arkadaşız gizli naslsa her şey
Soran+1 yılEvlimisin ki neden gizli?
Cevap sahibi+1 yılyok değilim sevgilim de yok ama arkadaş çevremz var sonuçta hiç kimse duymayınca daha güzel
Cevap sahibi+1 yılsustun
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakma kafana o anki aldığın zevke bak sen
02 Yorumla
Soran+1 yılCocuga aşiğim benn
Cevap sahibi+1 yılO zaman bişey diyemem
+1 yılnası yaptın bunu
08 Yorumla
Soran+1 yılWhatsapta :)
- +1 yıl
yazarak mı nası zevk alıyonuz la yazarak :D hani cam falan acsanız neyse dicem
Soran+1 yılResimli :)
- +1 yıl
boş işler bunlar p*rno izlerim daha iyi adsfgg
Soran+1 yılp*rno izlemek benle yapmakla birmi :))
Soran+1 yılKarsidaki seni dusleyerek asılması bir birde sahip olmayacağı bir kadina ben ona özeldim pornodan daha iyidi biliyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBndr yaptim
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği