Cinsel Yaşam Evlenmeden 2 hafta önce cinsellik konuşmak doğru mu? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Evlenmeden 2 hafta önce cinsellik konuşmak doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. zaten evlenion kızım lakjsşdfads 0 0 Yorumla
Abccbs Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Saygı duydum adama ve taktir etttim. 10 puna 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İki hafta mi çok geç kalmışım ya 0 0 Yorumla
Burayhn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Se. ting güzel şey ya konuşun konuşturun 😎 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Takdir ettim nişanlını 👋👋👋 0 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl uygun zaman ve Uygun bir üslup ile olmuş 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlenmeden cinsellik konuşmak olur neden olmasın 0 0 Yorumla
sexmagician Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Gayet normal zamanı gelmiş de geçiyor 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı. İsteklerini bilmek gerek konusmak normal 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 2 hafta önce doğru değil. Daha önce yapmak gerek 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Cinsellik konuşmak neden yanlış anlaşılır 0 0 Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Geç kalmışsınız biraz doğru doğru sıkıntı yok 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bu zamana kadar konuşmamanız hata bence :D 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Az daha sabret... Örneğini uygula. 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. mükemmel zamanlama 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Baya geç olmuş tabiki 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Tabii ki doğru 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Millet yaşıyor 0 0 Yorumla
sineren Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Evet doğru 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. oncesi plan sart 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. doğru tabi 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Oral seks ve sevişme zamanı gelmiş
zaten evlenion kızım lakjsşdfads
Saygı duydum adama ve taktir etttim. 10 puna
İki hafta mi çok geç kalmışım ya
Geç bile kalmışsınız 😂
zamanlaması uygun olmuş
Gayet doğru ve normal
Se. ting güzel şey ya konuşun konuşturun 😎
Ne zaman konusacaksiniz