Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. senin durum tam bir muamma. tek çözüm alcan eşini doktora gidiceksin terapiste çözüm arayacaksınız 2 yıldır beklemiş olmanız hata. çünki bu tip ilişkilerde cinsellik olmazsa iş boşanmaya kadar gider. çözülemicek sorun değil bence. muhafazakar ailelerdeki en büyük sorunda bu zaten aşırı bastırılmış cinsellik 2 şekilde kendini gösterir birincisi senin yaşadığın durum ikincisi ise aşırı doyumsuzluktur. konuşsaydınız öncesinde belki bazı şeyler daha erken çözülebilirdi bilemeyiz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şimdi bizxe muhafazakar ailede büydük bize de anlatmadılar anlatmazlarda hiç ama bi ilişkin varsa cinsellik yaşamasan da konuşmanız gerekti birbirinizi tanımanız gerek sonuçta. şu an çok zor durumdasın belli istersen bş doktora görünmenizi tercih ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz kandırmış gibi olmuş kocan seni bunu tabiki kimseye anlatamazsın ailene bu konuda nasıl şikayetçi olacaksın bence aldatmadan yapacağın şey çok basit
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu dediğim şeyi yapmaktan başka çarem yok sorunu beğeniyorum as ile başlıyor
Soran+1 yılAstsubay0 mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir şey aileyle paylaşılmaz zaten saçmalama böyle diyenleri dinleme bak aldatmadan çok güzel bir çözümüm var sana diyorum beni dinle sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kendine bir partner bul. Kocanın iktidarsiz olmasi seni mutsuz bir cinsel hayat yasamak zorunda birakmasin. Duzenli cinsel hayati olan kişiler, digerlerine göre her zaman daha mutlu ve enerjiktir
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama ne demek partner bulmak ne demek
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHic konuşmadığını belli iktidarsız olmasi seni kandirmis ve fazlasıyla o zamana kadar bekleyen kadini zevkten kendinden geçirmesi lazim ki yapsa bile bisey hissedemezsin o kadar ufak yani sadece cisde yarar maalesef hayatta böyle geçmez yani onun kabartisini başkasında görsen illa için gidecek böyle devam edemez bence her zaman kalın büyük doyumsuz şeyler içinden geçecek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle konusulmalı ten uyumu cok önemli yeterlilk bilgisi önemli kapalı kutularda ne cıkıcagı süpriz süprize bırakılmamalı bence evlenince cok geç oluyr pişmanlıklar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yıl1 yillik sure zarfi icinde cok seyler konusulmaliydi konusacaktin. Konusmaliydiniz doktora gorukmesi lazim geç kalınmış bir karar Allah yardımcın olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde eski döneme göre insanlar biraz daha bunların farkında ve bilinçli olduğu o için konuşulması daha uygun bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAma muhafazakar ise?
- +1 yıl
Dediğim gibi konuşmaktan fayda ama muhafazakar ise yüzeysel üstü kapalı da konuşulabilir açık konuşmak yerine.. Bunun bir zorunluluğu yok istenilirse eğer konuşulabilir.. Eşinin öyle bir durumu olması tabikide sıkıntıdır tedavi olmalıdır.. Sen yıllarca bekleyip böyle durumla karsilasman kötü bir durum
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeyler konuşulmadan aşılamaz sonuçta cinsellik bir ihtiyaçtır ve evliliği renklendiren en önemli şeydir... bazı bilgilere sahip olman şart...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette saygı duyan ve konuşmamaya çalışan vardır ama özellikle evlilik sürecinde üstü kapalı da olsa genelde bahsi muhakkak geçer. Hiç bi şekilde sana o konuları açmaması belki de kendince olsn kusurundan ötürüdür
00 Yorumla
+1 yılEşinin bu durumu kendisi baştan size söylemeliydi cinsellik her şey değildir belki ama ihtiyaç neticede
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılHiç mi aranızda cinsellik yaşanmadı bu süre boyunca?
011 Yorumla
Soran+1 yılHiç işte ayıp tabu.. Evlenmeden olmaz.
- +1 yıl
Tamam ama artık evlisiniz çiftsiniz olmadı mı
- +1 yıl
Olamamış maalesef acikca yazmış ihtiyac olan şeyi tabulardan simdi erkeğin iktidarsizligi en guzel fazla uzatmamak
- +1 yıl
@Ferhat0380 AA pardon ya evlilikleri süre boyunca da olmamış bu büyük bir sorun karşısına alıp konuşmalı tamam evlenmeden önce kültürleri gereği ayıp olarak karşılanıyor olabilir ancak şu an bir nikah akdi vasıtasıyla beraberler çözüm aranmalı
- +1 yıl
Oyle adamın olay kronik yani afedersin ama tık yok o kadin yanında bacısı gibi hep yarım erkeksin kalacak devam edip başkasını kabul edecek bi kadinda değil en guzeli dediğin gibi karşılıklı anlaşıp ayrılmaları yoksa kendini heder eder yani
- +1 yıl
@Ferhat0380 bence de en mantıklısı bu ömür geçmez
- +1 yıl
Yapacak bisey yok bende evli kadinla oldum ama anlaşmalı evlilikte onlarınki ya ayni durumda esi iktidarsiz ve karısına kendi rızasıyla yap ihtiyqc oda demiştir ya da ayni evi paylaşıp isteyen istedigiyle olan kimselerdi
Soran+1 yılAyrılsak ailelere ne diyeceğiz?
- +1 yıl
Hayatım bak bu utanılacak bir konu değil evliliğin temeli üremek üzerine kuruludur hatta dünya düzeni seks üzerine kurulmuştur ki ortada günah yok siz bir çiftsiniz anormal olan bunu yaşayamıyor olmanız önce bu konuyu eşine aç gerekirse doktor yolunu tutun bir çözüm yolu var mı araştırın tedaviyse tedavi ilaç ise ilaç akabinde sonuç alınamadığı durumda annenle ya da bir ablan kız kardeşin artık her neyse karşına alıp usulünce anlat cinsellik ayıp değil bir kadın olarak yaşaman gereken sağlık açısından da epey önemli bir aktivite yaşamını böyle sürdüremezsin
- +1 yıl
Bilgili ve çağdaş kadin her zaman başka harika anlatmışsın
- +1 yıl
Olmadi yurumedi de açıksa soyle hiçbisey madi karde gibi anlayın de hicmi çocuğum olmayacak dediğinde qnlarlar
Senin için zor bir durum
Tabiki cinsellik olmasa kadının normal hayatını etkiler asabi sinirli olursun01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yıl32 yaşına kadar bir insanın bu konuları bilmemesi çok saçma gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacak bir şey yok istersen sohbet edebiliriz
00 YorumlaYa cevap yazardım da bana çok trol soru gibi geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendini bi süre tatmin et sonra onu düzeltmeye çalış doktora gidin
00 YorumlaSu an evlimisin
00 YorumlaKonuşulmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte cinsellik yapiyonuzmu sorunun ne ki
08 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyoruz hem küçük hem kalkmaz pek
Cevap sahibi+1 yılHım tesettürlümusun
Cevap sahibi+1 yılSizi anlıyorum o kadar yıl var insan deymesini istiyor
Cevap sahibi+1 yılCidden cokmu küçük ilişkiye olmucak kadar
Cevap sahibi+1 yılBu ciddi sağlık sorunları çünkü
Cevap sahibi+1 yılÇünkü tedavisi var pes etmeyin
Soran+1 yılTamam abi