Evlenmeden önce yaşanmasa bile cinsellik konuşulabilir mi?

Merhaba. Ben 32 yaşındayım ve 2 yıl oldu evleneli ama cinselliğin ne olduğunu daha bilmiyor olabilirim. Baya muhafazakar ve baskın bir aileden geliyorum. Yani cinsellik oldukça tabu yaşamayı bırak konuşulmaz bile. Neyse ben 1 yıla yakın sevgili oldum ama asla konuşmadık cinselliği. Evlendik balayına gittik ama bir tık yok yani olmadı. Gezdik yedik sarıldık uyuduk. Bekledim bir adım ama asla olmadı. Ben utanıyorum.. Sonunda adamım iktidarsızmış hem de şeyi baya küçük. Bugüne kadar doğru düzgün bir şey yaşamadık ve bunun günlük hayatıma yansıdığını farkediyorum. Ama kimseye de anlatamıyorum. Belki daha evlenmeden konuşmamız gerekti ya da ne bileyim. Onun sucun mu benim mi bilmiyorum ama çaresizim şu an. Aileme bunu anlatamam ama aynı zamanda da ömrümün böyle geçeceğini düşünemiyorum. O kadar bekleyip sabrettim sonra fos çıktı... Kader mi alın yazısı mı? Sizce konuşsaydık işler farklı mı olurdu? Eşim beni mi kandırdı yoksa? Yani bana saygı göstermiş ondan o da bu konuları konuşmamış...

Güncellemeler
+1 yıl
Bunu ailemle paylaşmam bir kere. Kimseye de söylemem bunu. Cinsellik ayıp diye öğrendik olmaz
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar için teşekkür ederim. Nasip
Evlenmeden önce yaşanmasa bile cinsellik konuşulabilir mi?